Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
Off: Szerintetek tescoban, lehet kapni konyhamérleget vagy hasonlót ami grammra pontosan mér?
-
stefyY
őstag
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
Sport1 adja + itt keres neked megfelelőt.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
rwin5
őstag
csapatja Spurs geco
-
gery2123
őstag
Hú basszus! Amíg vegigragtam magam ezen a laza 100 hsz-en. Mi volt itt este? Szegény Jenőt megettetek. :-D
Sajnos az 1k szelo csak moto gp vitte, amit délután belinkeltem, de a spanyolok győzelme egy 3 k duplat jelentett. :-D
Mára nem sok jó van de valamit csak ki kellene hamozni.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
samfishR
senior tag
na miami kiszopott ejszaka, kov meccsre mehet az allin
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na akkor mehet a Boston nagy téttel?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
B-L-A-C-K
titán
Mano_01: Gratulálok a 12-es találatodhoz TOTO-n, viszont sajnos 164 db ilyen lett így csak 7750 Ft a nyeremény, de ez is szép...
-
giigz
veterán
Sikerült! Visszahoztam a szombati 10k buktát, sőt még haszon is lett egy kevés.
-
GabN73
addikt
Aha oké.
Mondom visszatérősnek rakok egy asztaliteniszt, egy srác neve rémlett, hogy olyan furcsán szervál, meg hogy jól játszik. Esélyesebbnek is volt kihozva, megraktam, persze hogy épp vesztésre áll...
2 szettet el is veszített...[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Jó kis este volt, a Spurs és a spanyolok is nyertek, kár hogy csak 1k val raktam
-
stefyY
őstag
Értelmes oddsú meccsek közül ezt néztem ki...ha valaki tippeket keresne Hamár úgysem rakok...
Kávét valaki?Anand-Gelfand D
Boston
Sandefjord
Kalmar-Norrköping nem lesz GG
Göteborg
Tahiti-Nigéria 4vtöbb gól
Quilmes-Godoy Cruz XAz összodds ~78x, lehet válogatni.
-
DeathBat666
aktív tag
Bostonra ajándék odds..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeathBat666 #12979 üzenetére
Miért érzed ennyire? Szerintem halál 3 esélyes. De győzzzzzz meg...
-
Mano_01
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #12967 üzenetére
koszonom.
kozben a vizsgam is sikerult,szoval dupla siker"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
stefyY
őstag
válasz B-L-A-C-K #12982 üzenetére
-jobb a Boston
-hazai pályán vannak
-úgyis ők nyerik a Stanley kupát
-a Chicago egy sz*r
-Éljen a Bruins!
-jobb a Boston
-hazai pályán vannak
-a Chicago egy sz*r
-Éljen a Bruins!
-jobb a Boston
-hazai pályán vannak
-a Chicago egy sz*r
-Éljen a Bruins!
-jobb a Boston
-hazai pályán vannak
-a Chicago egy sz*r
-Éljen a Bruins!...ennyi észérvet nehéz összeszedni...és nem is szerepel kétszer egyik sem.
-
freaghill
őstag
Na akkor nekem ez ment.
015 A.Ivanovic - E.Vesnina H 1,20
034 MontepaschiS - Roma 4m H 1,29
039 Montenegró - Spanyolo. V 1,4
041 Boston- Chicago 3m H 2,18
042 Elverum - Sandefjord V 1,6-----------------------------------------------------
Eredő: 7,55
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz freaghill #12986 üzenetére
Azzal az olasz kosármeccsel kapcsban rosszat érzek...bátyámat is lebeszéltem róla...semmi érték nincs benne, az még hagyján...X2, bundáskenyér szagot érzek...
-
Chereiose
addikt
válasz DeathBat666 #12979 üzenetére
első harmad under 1,5 megint 1,58. Elég jól fizet. Ez mehet megint?
-
DeathBat666
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #12982 üzenetére
1. 9 éve Bruins drukker vagyok, alapból nem tennék ellenük
2. Lucic, Krejci, Horton (a Boston félelmetes 3 asa ) Horton ma lehet, hogy játszik, 1. meccsen megsérült, 2. ban nem is játszott, ami látszott is a Boston játékán, ha ma ő visszatér, nagyon nagy bajban lehet a Blackhawks.
3. Hosszabb a padja a Bruins nek, és sokkal jobb játékosaik vannak, mint a Chicagonak. A Bostoniaknál sok a tehetséges fiatal és a rutinos öregek, míg a Blackhawks nál rengeteg a fiatal játékos, akik nagyon tehetségesek, de a döntőben kell a rutin, látszott is, hogy nincs náluk olyan játékos, aki nagyon cipelné a csapatot.
4. Rask a Boston kapusa elképesztőket védett mind2 meccsen, emberfeletti teljesítményt mutatott. Crawford is jól játszott (Chicago kapusa), de amit Rask mutatott, az tényleg..erre nincs szó.
5. Hazai pálya előnye. A Blackhawks otthon egyet se nyert rendes játékidőben, ami kissé kínos. A Bruins kegyetlen jó volt hazai pályán, mind a playoffban, mind az alapszakaszban.Más most nem jut eszembe, bocs az össze-visszaságért, kicsit sietek.
Go Bruins!
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
025 V. Anand - B. Gelfand 1.53 D
041 Boston - Chicago 2.18 H
042 Elverum - Sandefjord 1.60 V
052 Kalmar - Norrköping: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.85 V
053 Göteborg - Djurgarden 1.60 H
064 Tahiti - Nigéria: A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 1.70 V
066 Quilmes - Godoy Cruz 2.90 DFogadástípus: 6/7
Alaptét: 100 Ft
Várható nyeremény: 29 875 Ft
____________________________________________________________(#12990) DeathBat666: Az én elemzésem sokkal...izé...hajrá Boston.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeathBat666 #12990 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy hoki rajongó, meg utálom is amúgy, de ugye a 300K szelómba is benne volt a Boston, azt is csak azért raktam bele mert utána olvasgatva én is jónak találtam a Pittsburgh ellen...Viszont ott is egy 1-0ás mákos góllal nyertek. A legutóbbi meccsükön meg végig a Chicago nyomott jobban, de az is egy szerencsés X lett végül rendes játékidőben. Szerintem nagyon azonos csapat, nem mondom hogy nem jó a H-s tipp, de szerintem annyira lehet H mint X vagy V...
-
DeathBat666
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #12992 üzenetére
2. meccsen igen, a meccs 1. felében ők nyomtak, de aztán a Boston nyomott, így lett belőle egy reális X.
3 esélyes, benne van minden, de szerintem ma nyer hazai pályán a Bruins, de neten azért a biztonság kedvéért kétesélybe teszem.Azért azaz 1-0 ás meccsnél a gól nem volt mákos, nagyon behelyezte a ficakba,meg azért mi sportfogadóknak tök8, hogy tudatos e vagy nem a gól.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DeathBat666 #12993 üzenetére
Azt az 1-0 pont néztem, szépen behelyezte az tény, de azért nevezném mákosnak mert még1x tuti nem tudná megcsinálni ugyan ilyen pontosan, szóval szerencséje volt.
Még egy kérdés, ha te ennyire érzed pl az 1X-et, milyen téttel tolod meg?
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #12981 üzenetére
Én is beszállnék, még van vagy 1 órám itthon, addig kiokoskodhatnánk valamit.
Galaxy Fold 4
-
Mano_01
aktív tag
egy nagyon tutti tippet?
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Baxter
csendes tag
Véleményt kérhetnék?
Ha veszem a fáradtságot hogy PÜ-t irok, elvárom hogy minimum válaszoljál rá! Üdv: Baxter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest