Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz DeathBat666 #13301 üzenetére
Beirom majd, h mire jutottam
-
Ace owner
addikt
Akkor ki lenne benne egy duplázósban holnap? 1k-val kezdenénk és jenő szisztémát követve milliomosok leszünk.. Néha kivesznük egy keveset vésztartaléknak, kivéve ha az 1. elmegy,akkor szopóroller Szóval közösen egy holnapit megbeszélhetnénk.
Galaxy Fold 4
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ace owner #13303 üzenetére
Jenőkém még nem is nagy szám, volt már itt olyan tag aki azt mondta 50 szelót rakott eddig és 50 jött, és természetesen nem 1.01-es oddsok, hanem 1 szelón átlag ilyen 15-30x (pontosan az oddsra nem emlékszem már de valami ilyesmi volt). A srác azóta is a példaképem...
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz DeathBat666 #13306 üzenetére
Ez hülyeség, ugyanúgy elmehet mint a többi.. Felesleges lekorlátozni szerintem. Egy sima duplázóst kellene 2-3 tippből és ezt minden nap.. Hátha bejön
Galaxy Fold 4
-
nagyúr
válasz DeathBat666 #13298 üzenetére
2 hete egy büdös centet nem bírtam nyerni.
Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy egyhuzamban 2 hétig 10 forint ne jöjjön.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
stefyY
őstag
válasz DeathBat666 #13306 üzenetére
Közös szelót adom, de minimum odds 1.25
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
USA-t annyira nyomja mindenki....akkora X lesz, mint a ház...
Ne haragudjatok, de az (1-0) H és a kétesély 1X nem ugyanaz? Más az oddsuk...
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
zlotty
tag
Sziasztok!
Miami Heat - San Antonio Spurs -re mit gondoltok? -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz Shkiz0 #13308 üzenetére
Üdv a klubban. Én már kezdem elhinni, hogy fizikailag vagyok képtelen pénzt nyerni. Fogadni mernék, hogy ha holnap megraknám Bostont 5k-val nemhogy x lesz, hanem egyenesen a Chicago fog nyerni.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
nagyúr
válasz Cthulhu Dawn #13316 üzenetére
Én már alapító tag vagyok nyugi
De amúgy átérzem, nekem is ez szokott lenni.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
rwin5
őstag
Én nagy téttel vagyok szerencsétlen, ma is raktam 3 meccsest 10K-val (igaz nem 1,3 as tutibbak voltak) de raktam egy másikat is 1K-val az meg úgy néz ki jönni fog de abból meg csak 10K-jön össz.. (ritka eset volt, hogy nagy pénzzel nyerjek, de 3-5K ból már sokszor nyertem 30-60e Ft közt
Szerk: ja az kimaradt, hogy elment a nagytétes
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Brazília - Mexikó @ over 1,5 1.16
Olaszország - Japán @ Hendikep 1:0 1.14
Lahti - JJK Jyväskylä @ under 4,5 1.08
Rosenborg - Tromsö @ over 1,5 1.18
Jaro - Inter Turku @ over 1,5 1.25[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Így éjszaka mindig rám jön a bréjnsztorming, rájöttem még egy megoldásra hogyan lehet kifosztani a fogadóirodákat jenő után szabadon. Kosárra kell fogadni....hogy lesz kosár, sokat kötésben . A dupla esély tenisz után ez a legtutibb !
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
rwin5
őstag
Jenő titka ebben rejlett.. [link]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz stefyY #13325 üzenetére
Jaj, most nézem nemsokára visszajön...
-
sch_a
addikt
Remélem akik mondták az X-et NBA-re, azok meg is játszották.
Mostanában nem játszottam, de a brazil+olasz kombi 2,27-ért elég csábító.
[ Szerkesztve ]
-
samfishR
senior tag
na, miami simán hozta, -2,5-tel is mehetett volna.
FASZT, majd befosott a picsám, felkeltem megnézni a 3-4. negyedet... hát kurva nagy mázlija volt a heatnek. de azért 13pontos hátrányból felállni nem mindenki tud egy ilyen sorsdöntő meccsen. kivéve a lakers kobe-val, ők 25ből jöttek fel és nyertek 1x ebben a szezonban haha
7. gamere tuti, hogy nem rakok, az már nagyon lutri. de szerintem ha parker meg duncan rendbe szedi magát, behúzhatja a spurs. ez is meglehetett volna nekik..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
olyan jó, hogy már csak a Heat kellett volna mixen, erre bazdmeg
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ace owner
addikt
145 P. Kvitova - Y. Wickmayer H 1.30
149 J. Perry - D. Junhui V 1.35
153 Csehország - Nagy-Britannia H 1.371000ft-os megy ma. Ha van ellenvetés mondjátok majd telóról felnézek
VAgy inkább ez:
177 Bodö/Glimt jut tovább H 1,61
224 Olaszország - Japán H 1,63[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
choco01
addikt
USA-Honduras: pipa
Szerintetek meg lesz Brazília-Mexikó H-ra?Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
choco01
addikt
válasz B-L-A-C-K #13338 üzenetére
Nem mertem sokba tenni, mert múlthéten valahogy nem voltam képes nyerni, mondjuk előtte se volt jó a befektetett és nyert összegek aránya úgyhogy 300-al tettem meg így 3580.
De ebből még tudok tenni majd párat.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
giigz
veterán
Én benne vagyok a közös duplázós szelóban.
A közös szelóról meg annyit, szerintem sem muszáj 1,50 alatt maradni, én is ~ 1,80-as tippet adtam, be is jött, csak gondolom van, aki nem gondolta komolyan, és olyan tippet írt be, ami mint látjuk nem egy életbiztosítás volt.
-
Daniel Alves
őstag
Boldog születésnapot B-L-A-C-K
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #13347 üzenetére
Ebből ma nagytétes szelónak kell lennie
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #13347 üzenetére
Köszi, ilyenkor emlékeim szerint mindig nyertem az elmúlt 2-3 évben, hátha most sem marad el...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Interactive Brokers társalgó
- Formula-1
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Windows 11
- Autós topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest