Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
beten amúgy ma és holnap (a két BL-meccsre) a szokásos összegben ingyenfogadás van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Víz Elek
senior tag
Mai Juve-Real meccsre mit ajánlanátok?
Samsung S9
-
tgulyas
senior tag
válasz B-L-A-C-K #112598 üzenetére
üdv, tegnap meg fogadtam félig tanácsod és nagyobb tétel csináltam egy 3/4 kombinációt amin sajnos 1 meccs ment el. Ez most menyit hozhat
Mungyuk raktam ég egy egyes kötést mellette az Arseal meccsre ami biztos nyerő . volt .
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
-
pohár
félisten
válasz kene84 #112607 üzenetére
neked és a többieknek, akik nem vágják:
max 3000ft-os ingyenfogadást kapsz, ha a meccs előtt (tehát a sípszó előtt) fogadsz a meccsre (bármi lehet), és ahogy elkezdődik a meccs, onnantól van egy ugyanolyan értékű fogadásod ingyen, mint amennyiért meccs előtt fogadtál
na most, ha az élő fogadásod elmegy, akkor visszakapod a maximum 3000ft-odat (vagy amennyiért meccs előtt fogadtál), attól függetlenül, hogy a meccs előtti jött, vagy sem
általában úgy szoktuk ezt, hogy meccs előtti fogadásra rakunk valami röhejesen alacsony szorzót (például meccs over 0,5, így legalább van már egy kis pici hasznod remélhetőleg), aztán élőben pedig valami vaskosabbat, hendit, overeket, vagy amit érzel igazándiból
kis számolással, és kis plusz pénz bevonásával lehet rakni a csapatokat is simán győzelemre, erre mostanában szoktunk rá itt az ingyenfogadásoknál
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
-
D@ve89
tag
válasz tgulyas #112617 üzenetére
Akkor azt nyered, ami a szelvényen max. nyereményként van írva. 3/4 esetén érdemes úgy összeválogatni az eseményeket, hogy bármely három esemény jöjjön be, a három eseményt, ha összeszorzod, legalább 4-es szorzót kapj (így biztosan visszakapod a tétedet, még ha valamely 1 el is megy).
[ Szerkesztve ]
-
skeli
tag
Mára egy ilyen pitty-putty megy papíroson aztán majd látjuk...
127 *(1-0) Juventus - Real Madrid V 4.80
134 Juventus - Real Madrid: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) sárga lap lesz H 1.62
135 Juventus - Real Madrid: A mérkőzésen 10,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) szöglet lesz H 1.75A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
B-L-A-C-K
titán
Már 2.88 a Real oddsa neten...
-
C0d3r
addikt
Elérhető az előzetes felállás, hiányzók listája.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
Aki fogadott mar betfairon az segithetne..
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #112630 üzenetére
elvileg még mindig 2,38... én a tegnapi 2 ezret szerintem rádobok a Real és Bayern góljára, de lehet, hogy csak simán a Real győzelmére, nem tudom még
-
Deck
titán
Real odds 3x.
PS5
-
cannibal
senior tag
Ez jelentheti azt is, hogy már elegen pakolták a Real-t szeretnék elbizonytalanítani az embereket.
-
yogibear
addikt
Döntetlen 0:0/Real Madrid 2:1 - 52x odds.
Real Madrid 2:1/Real Madrid 2:1 - 110x[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
válasz akooos #112641 üzenetére
Amúgy nem tudom mire fel ez a Real sima nálunk, csak jelzem hogy a Juve rég nem volt ilyen formában, és ezelőtt se nagyon tudta megverni a Real a Juvét, nemhogy hendivel...Na meg ugye a Real nincs élete formájában.
Mindenesetre én is Real-t érzek, de simán benne lehet egy Juve hendis győzelem is.
-
pohár
félisten
-
!Tupac!
tag
Na túl a második napon is
Ezt már nem nevezném pipának, inkább sz*pásnak.... byebye felsőoktatás
Mára nagyon kéne valami vigasznyeremény...
-
pohár
félisten
válasz !Tupac! #112645 üzenetére
ne félj, GAMF-ra valószínűleg felvesznek így is, csak bentmaradni lesz nehézkes...
nekem 36%-os lett még 2008-ban a matek...
-
!Tupac!
tag
válasz gery2123 #112646 üzenetére
Magamra is haragszom mert már a teszt részt is néhol el figyelmetlenkedtem.... kör átmérőjét kérdezi én meg a képletből a sugarat kiszámolom és nem duplázom....
De a második rész az volt az igazi katasztrófa... nem tartom magam gyenge matekosnak /minden nagyképűség nélkül/ tényleg az utolsó két évben emeltes is voltam de az volt az érzésem hogy ez nem is matek volt hanem szövegértés... volt feladat amit be se fejeztem mert nem is értettem a kérdést
Meg hogy a II rész feladatai kb 60%-ban valószínűségszámítás meg kombinatorika? Sehogy egy logaritmus vagy exponenciális egyenlet, trigonometria stbstbstb
pohár: Oda nem jelentkeztem idén tehát oda is max jövőre.....
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz B-L-A-C-K #112643 üzenetére
Én meg egy sima döncire gondolok, nem gondolnám, hogy bárki felül tud kerekedni. Amiket ide beírkálok azokból max egyet fogok megrakni azt is minimális téttel. Lehet egy 1,5 under és X, vagy egy pontos eredmény 0:0 lesz a mai nyertes nálam. Mind a kettő 7,5 értelemszerűen.
-
yogibear
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest