Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
kb 30 modot szedtem le a játékhoz, ami mind a kinézetet javítja + a Mukor által felturbózott ini-t használom, de még mindig ronda a játék Nem értem hogy tudjátok ennyire dicsérni a grafot
-
CSiPet2
tag
Unusual gem-ből egy semmire nem jó, de ne add el. A thief guild-ben van egy nő (ha jól rémlik hex a neve), aki ad hozzá egy questet. Ha össze tudod szedni az összes gem-et, akkor majd lesz vele valami, de ha jól emlékszem 24 db-ot mondott, szal el fog tartani egy darabig (vagy majd valami őrült megcsinálja hozzájuk a térképet, és akkor egy óra). Mindenesetre ha megvan a teljes szett az sokat ér!
-
CSiPet2
tag
Enyhe SPOILER! Diplomatic Immunity quest sneak végigjátszás (féle):
Sima ügy. Én warrior/mage-el megcsináltam. Annyi a trükkje a dolognak, hogy kell két perk a sneak-re, plusz kell az 50%-os halkság spell. Jah és life detect spell is sokat segít, hogy átláss a falon. Az első szobában lévő két őr mellett simán elslisszolhat az ember amikor hátat fordítanak (én megölni nem tudtam őket külön-külön), fel a lépcsőn. A mágus-t simán hátulról sneak-ből egy heavy attackal ki lehet végezni, és a ház kész is.
Kinn az udvaron van 3 patrol. Szépen egyesével le lehet őket vágni mindenféle bonyodalom nélkül, csak meg kell figyelni az útvonalukat. A 4. ürge problémás, mert hozzá nem férsz oda hátulról, de azt már full mind1 hogy intézed el, nincs akit riadóztasson.
Amikor beérsz a 2. házba, az első őr pont háttal áll, kapásból sneak-ben megközelíted, és mielőtt eléri a lépcsőt elvágod a torkát (húzd be a hullát az egyik sarokba). A két vitatkozó ürgét meg kell várni amíg végeznek. Az egyik kijön (ha az őr hullája a placc közepén van, az gond ). Amikor eltávolodott az ajtótól hátulról kivégzed, majd ugyanez a másikkal. Innentől már csak egy őr van az alsó szinten, simán el lehet vágni a torkát.
Ha kiszabadítottad a rab-ot, javaslom kapásból kezd el szaladni a lépcső felé, ahol be fog jönni két őr meg hozzák az ürgét aki behozta a cuccaid. Ha elég gyorsan ráveted magad a két őrre, akkor megmentheted a segítődet. És kész irány kifelé a csapóajtón (és készülj sok tűzzel egy icetroll ellen).Úgyhogy armor-t igazából egyáltalán nem kell bevinni ha settenkedni akarsz, a legegyszerűbb valami robe, vagy light armor. Egy jó tőr/kard mindenképp kell, de megoldható íjjal is ha onehand helyett azon van perk. Vigyél egy két lockpicket, van mit rabolni a házban, meg pár potit a biztonság kedvéért.
Ha nem akarsz settenkedni akkor meg full gear.Amúgy még egy furcsaság/kellemetlenség a questtel kapcsolatban. Amikor először nekifutottam velem volt Lydia segítőnek, és nem settenkedős megoldást választottam. Először az hittem hazament, mert hogy a házba ugye nem követhetett. Szal nem aggódtam (mert hogy tele volt a csaj értékes loottal). Amikor a belső udvaron behúztam mind a 4 őrt, észrevettem hogy az őrült nő nekiesett az őröknek a KÜLSŐ udvarban, ahova sehogy nem tudsz kijutni segíteni neki, amíg nem végeztél a questtel, szal tutira kivégzik tök mind1 mit csinálsz. Nem tom hogy csak nálam jött-e elő valami bug miatt, de egyszerűbb nem kockáztatni, és quest előtt elküldeni a segítődet.
Nah ez hosszú lett...
[ Szerkesztve ]
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz CSiPet2 #2055 üzenetére
az őrös szoba mellett van egy szoba ahol van destro-s mage ruha meg cipő + a sajtot össze kell szedni a konyhában. és van valahol egy elég durva scroll azt az udvaron kell elsütni. én minden extra perk nélkül simán lenyomtam.
egyébként poén ha kinyírod a foglyot és azután olvasod el a dokumentumokat akkor feléled a szökés idejére aztán megint meghal.
-
RockHaRD
addikt
10-20 éve még egy olyan játék is izgalmas volt, amiben csak az entert kellett nyomni gyorsan (summer-winter olimpiai játékok), de ez ma már nem elég sajna. Nem a legfontosabb a grafika, de nagyon is lényeges. szvsz az Oblivion szebben néz ki, ráadásul nincs ennyire lebutítva
-
Lenry
félisten
válasz RockHaRD #2057 üzenetére
nos kérlek
te vagy elfelejtetted high-ra állítani a grafikát a Skyrimben, vagy csak annyira rég játszottál az Oblivionnal, hogy a nosztalgia szebbnek állítja azt be.
utóbbi hibába én is beleestem pár hónapja, amikor elővettem az Obliviont, hogy "na mostmár odabasz a gépem, felrakom, ultra highra és majd csodálkozok".
a játék egyszerűen fényévekkel rondább volt, mint amire emlékeztem.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kulfoldi
aktív tag
Mp3-at tudok hozzaadni a jatekhoz? Regen a Morrowindhez lehetett! Letoltottem a Morrowind+Oblivion soundtackjet, es kiegeszitenem a Skyrimet, hihetetlen milyen jok zenek voltak az elozo reszekben is. (nekem foleg a Morrowind zenei tetszenek) Lehet hogy eloveszem a Morrowindet is meg majd, elkapott a retro filing kicsit. Hihetetlen nagy sorozat a TES!
-
Crytek
nagyúr
FXAA Post Process Injector ezt a modot hogy kell használni?
Addig oké hogy feltepitettem,de utána?
Next PC Upgrade: 2022
-
Huma
addikt
Most hogy Arch Mage lettem simán ledarálok egy óriást vagy mamutot sima terepen. Az előbb gond nélkül szétkaptam egy óriást és két mamutot sziklás terepen.
Van egy maszkom ami +100% mana regenerációt plusz az Arch Mage robe (+50 mp, +100% manaregeneráció és 15%-al olcsóbb minden varázslat.) Így eléggé szórnom kell a varázslatokat, hogy kimerüljek.
Most elkezdtem én is kardozgatni mivel szereztem egy teljes elf szettet. Páncél, kesztyű, pajzs, buzogány.
Perk pontom van még 8. Sajnálom elkölteni őket.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
CSiPet2
tag
válasz lumpen_stex #2056 üzenetére
Tippre itt van az első láthatatlanság scroll, de én azt nem akartam eltolni, ahhoz ez elég egyszerű volt... (bár perk nélkül valóban el kell tolni). Viszont mi van a sajttal? Erről nem tudok.
-
Vistaboy
veterán
Nyugi, a küldetés végén lesz lehetőséged, hogy kigyógyulj.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
KillBorn
senior tag
Srácok a FOV-ot mindig állítgatni kell? Vagy van valami mód arra, hogy örökre az legyen amit szeretnék?
WispMothereket nehéz megölni basszus."I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
frame>24
addikt
A (kifejlett) mage mindig elsöpör mindent.
SPOILER?
Én is e felé tartok, elmentem még a kiabálást tanító öregekhez, aztán elkezdtem a whiterholdi collegenek dolgozni, hogy váljak "weapon of mass destructionná"...
Megtaláltam azt a bitangnagy térképet, amit Sonja linkelt korábban, hogy írjunk rá, a .pdf potom 120 MB...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Huma
addikt
Na bazz. Elhagytam a kísérőmet. Véletlenül otthagytam egy mamutlelőhelynél és most hogy visszamentem már nem találom. Egy csomó jó cucc nála maradt.
Bosszúból elkezdtem mamutokat mészárolni, erre hirtelen az egyik mamut felugrott a fa tetejére.
[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Inv1sus
addikt
Jól gondolom, hogy a legjobban egy pajzssal és egykezes fegyverrel érdemes menni? Így gyorsabba fejlődök a + blokkolás miatt, nem? Kétkezesnél meg csak a fegyverhasználatom fejlődne, gondolom nem ugyanolyan gyorsasággal.
Huma: Mint a rajzfilmekben.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
mpierre
veterán
Mint a jégkorszak 2-ben...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
kornel76
aktív tag
Nekem az ini fájl buherálás illetve a konzol parancsok túlzásba vitele után jelentkezett, hogy folyamatosan kivágott a game. Reinstall és új karakter indítása után jelenleg jól megy (32-es szintű karakter ment a levesbe, 100 smithy skill és 50-es enchant volt meg , a főküldivel nem is nagyon foglalkoztam .).
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Xerxész
őstag
Mindkét kézbe ugyanazt a varázslatot hogyan lehet betenni? Erre kell majd valami képesség és/vagy fejlettségi szint?
-
Lenry
félisten
-
maszi99
őstag
Whiterunban lehet csak házat venni, vagy máshol is, esetleg az összegek is változnak ?
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
pityeszka
őstag
Riftenben voltam mikor egy helyen elkezdett villogni a graf ha úgy álltam a karakterrel.Elkezdtem vele szórakozni és a végeredmény az lett h kilépett a játék.Gyorsan visszaléptem persze majd ugyanott eljátszottam ugyanúgy és újra kilépett. Lehet, hogy csak driver hiba, bár kétlem.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Lenry
félisten
válasz maszi99 #2078 üzenetére
lehet máshol is, legalábbis Markarth-ban próbáltam, de nem engedték, meg igazából nem is akarok ott
(#2081) pityeszka nekem minden előjel nélkül, random bárhol kidob
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Murder3
addikt
Minap befejeztem a The Dreamstride küldetést, a végén úgydöntöttem megszerzem magamnak a végén lévő varázs botot, de van egy kis fennakadás szal írja, hogy 20-at sebez.
Viszont ha gyűjtök álmokból valami pontot vagy nem tudom akkor 50-et.
Na azt, hogy lehet? -
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #2085 üzenetére
3 hónapos gépem van és semmilyen más program vagy játék alatt nem produkált ilyet. biztosan nem hardverhiba
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Inv1sus
addikt
Én a gamepad alapján tanultam meg billel és egérrel normálisan használni a menüket. Hozzászólások alapján itt egy kis segítség, hogyan lehet kombinálni a két kéz használatát:
Az inventory-ba, ami neked tetszik fegyver (vagy pajzs, akármi), azt beállítod favourite-nek. Ugyanezt megcsinálod a varázslatoknál.
Ezután ha játék közben kilépsz a favourite menübe (Q gomb), akkor a kijelölt elemnél vagy a bal egérgombot vagy a jobb egérgombot megnyomod (attól függően melyik kézbe szeretnéd venni.) Ha kettő van az adott tárgyból, akkor megnyomod a bal egérgombot is, meg a jobbat is.
Így lehet egyik kezedbe mace, másikba axe. A variációk száma végtelen.
Egyébként ezt megtanulva szerintem már nem is annyira vészes az irányítás. Tök könnyen lehet váltogatni a cuccok között.
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Lenry
félisten
válasz lumpen_stex #2088 üzenetére
hadd tudjam már jobban.
3ds max alatt, ami pöppet gépigényesebb, mint a Skyrim nem csinált ilyet. VBoxban sem csinált ilyet. semmilyen más szoftver alatt nem csinált ilyet. egyszer sem.
ezen kívül Vistaboy a Skyrim tesztjében pontosan ugyanezt a hibát írta le. akkor neki is hibás a gépe? és neki is csak itt jön ki?
-
Kelvin
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
SPOILER
az előbb egy igen komoly csatát vívtam egy amulettért ami +30-at ad mindhárom tulajdonsághoz
Az egész délelőttöm ráment, és ez csak egy mellékküldetés volt. 3 bosst kellet kinyírni 3 különböző helyen, aztán egy negyedik helyen a 3 szellemét egyszerrekemény volt, de megérte
[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
válasz lumpen_stex #2088 üzenetére
Valszeg nekem is hardver hiba akkor ugye? .... reinstall és új kari után meg no prob 13-14 órányi játék után.... nah persze.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Landon
őstag
Es ez egy dolog de mindazonaltal szerintem mindenfele mod nelkul is 1-2 helyen gyonyoru! :S Vannak rosszabb helyek is de azok is elmennek.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Xerxész
őstag
A segítővel kapcsolatban... Még igen gyenge karakterem van, gondoltam segítővel nekimegyek 2 óriásnak. Meggondolatlan ötlet volt, mert hogy én Föld körüli pályára álltam, az egy dolog, de a segítőm is, viszont ő utána visszatért...alias nem halt meg? Én meghalhatok, de ő nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest