Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
No, a vizi szarvasok után találkoztam a kamikazze szarvasokkal is Nem tudom honnan potyogtak, de derekasan megprobáltak agyon csapni a levegőből Estek e a hegyről, vagy a közelben ólálkodó óriás csapására? mindenesetre majdnem szivrohamot kaptam ahogy becsapodott a dög mellém
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
-
BloodyEddie
őstag
válasz Inv1sus #1799 üzenetére
2. Lockpick es pickpocket. Ha tul sok torik el egy zarnal, visszatoltesz. Pickpocketnel szinten, ha sikertelen a lopas akkor load game.
4. En xbox kontival jatszom, nagyon kezreall ugy az iranyitas. Ha mar konzolatirat, igazodok hozza a sokak altal szidott Hud is konnyebben kezelheto.
-
Ilsyde
őstag
válasz Inv1sus #1799 üzenetére
1) Jatssz a beallitasokkal (simabb arc, semlegesebb vonasok), mas otletem nincs. De ugysem latod majd a karaktered arcat ugyhogy ne nagyon torodj vele.
2) Inkabb ugy tekints ra hogy mire erdemes pontot tenni. Elsodlegesen harci skillekre (a tuleles miatt), masodlagosan olyanokra amik kozvetetten segitenek a harcban (enchanting, smithing stb.), harmadlagosan meg kenyelmi kepessegekre (pickpocketing, speechcraft, lockpicking), de ugy jatszol ahogy akarsz. Ha az elejen zavar hogy keves penzed van akkor tegyel a speechcraftra stb. de szamolj azzal hogy kesobb megbanhatod a pazarlast. Mindenesetre az a lenyeg hogy elvezd a jatekot
3) High elf, dark elf vagy breton... de igazabol mindegy. Kisebb bonuszokat kapnak skillekhez amik csak eleinte szamitanak mert kesobb ugyis felfejleszted amit akarsz. A passziv kepessegek sem annyira mervadoak ugyhogy inkabb arra torekedj hogy neked szimpatikus fajt valassz. Orkbol is ugyanolyan jo varazslot nevelhetsz mint egy elfbol.
4) BloodyEddie, Sonja meg en is Xbox360 kontrollerrel toljuk, de ugy olvastam hogy a Logitech-el sincs nagy gond. A menurendszer meg a GUI konzolra van optimalizalva ugyhogy ha tuleled eger+bill nelkul akkor igen, erdemesebb es sokkal kenyelmesebb kontrollert hasznalni.
-
Xerxész
őstag
válasz torma1981 #1798 üzenetére
Neked mennyire mozognak? Mert nálam nem tudom, mi van. Kitöröltem mindkét ini fájlt, de most sem látok túzott változást... Nagy ritkán megremeg egy nagyon hangyányit a fa (kb. mint az idétlen árnyék bug, csak a fa ritkábban), most nem tudom, hogy ez-e a mozgás...
Tudsz esetleg videjót felrakni, hogy hogy kéne mozogjanak? -
Inv1sus
addikt
A fa mozgást kivéve lehet dobni a teljesítményen? Vagy túl halott lenne a táj?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
X2N
őstag
válasz BloodyEddie #1777 üzenetére
Winterhold mage guild-nél van egy varázsló az emeleten akinek 2000 pénze van ha jól emlékszem.
-
kulfoldi
aktív tag
Az miert van, hogy Winterholdban a helyi boltos csaj (Birna) a haza elott alldogal, es nem tudok boltolni vele? Vartam mar napokat, de mindig csak ott all, a haza bezarva, o meg kint a haz elott, de nincs a valaszthato lehetosegek kozott a boltolas. Ez bug? Nalatok normalisan bent van a boltban?
[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Bosszantó, ahogy villannak a fák, amikor átváltanak részletesebb, mozgó modelre.
-
creedszl
aktív tag
Tudjátok mi kéne még ebbe a jékba?Egy két személye CO-OP. Szerintem atom lenne.Másik meg hogy tényleg nem ártana egy DX11 már csak az erőforrások rendes kihasználása miatt.Szerintem túlságosan is erőforrás igényes pár effekt a játékban és gáz hogy ha ezek megjelennek akkor 10fps-ig is zuhanhat a sebesség, ami csak azért van mert régi apit használ...
[ Szerkesztve ]
Hulligaaan
-
Inv1sus
addikt
Elvileg a HDR-t a setHDRParam konzolaprancssal lehetne állitani csak paramétereket vár én nem tudom miket
-
creedszl
aktív tag
Melyik iniben tudom átállítani az AA-t?A játék indításánál lévő options-ban azért nem akarom mer már át lett írva jó pár cucc benne és nem akarom hogy felülírja...
Hulligaaan
-
Mukorka
addikt
válasz creedszl #1819 üzenetére
bFXAAEnabled=1 FXAA ki be
iMultiSample=8 8,4,2,0Ja és a skyrimprefs.ini a c-ben
(#1820) Inv1sus : vagy numerikus 0-val. Amúgy azért vigyázz hogyha steames a gamed akkor lehet bukni achievmenteket konzol bütykölés miatt.
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Inv1sus
addikt
-
atidzsiforc
őstag
-
Inv1sus
addikt
Na azért nem tudtam nullát írni, mert a játékot alapból bekapcsolt numerikus paddal kell elindítani.
De jól megszívattam magam, mert bár rájöttem, hogyan lehet a három színezős réteget lenullázni, ezek folyamatosan megváltoznak, ha belépek vagy kilépek valahová. És az a probléma, hogy erre szükség is van, mert kintre kell a sunlight globális világítás fentről, bentre meg nem.
A leginkább az zavar, hogy van az egészen egy tint réteg, egy fekete fehér maszk, ami 0.55 körül van folyamatosan (tehát félig fekete-fehér képet látunk). Ezt viszont lehetne csökkenteni minden területen, csak nem tudom hogyan kell mod-ot készíteni.
-
Ilsyde
őstag
válasz Inv1sus #1828 üzenetére
Hasznald ezt a modot ha szineket akasz allitgatni.
-
Mukorka
addikt
válasz Inv1sus #1828 üzenetére
Erre nem jó a sharpen tool? nekem sokkal élénkebbé tette a képem.
Ez most mondjuk elég sok plussz textúrát is tartalmaz , nem vanilla.
Egyébként vicces de itt bent először mondom azt hogy kurva jól néz ki a játék. Ha mindenhova lesz rendes textpakk mint ez és kicsit hangolnak az árnyékokon akkor istenien fog kinézni részletesség téren is.(#1832) Cucuska2: elég durva nem? Érdekes itt bent sokkal több fps-em van mint kint, na lövök egy vidit
[ Szerkesztve ]
-
lumpen_stex
aktív tag
azért elég rendes ai van ebben a játékban a vampir mage nagyon jól tolja ujraéleszt, healeli magát, stb
http://www.youtube.com/watch?v=W-XEfHTL9pc
-
Xerxész
őstag
A tereptárgyak (fák, bokrok, fű, állatok, épületek) látótávolságát melyik paranccsal lehet szabályozni az ini-ben? Növelni szeretném, hogy a karakteremhez képest minél távolabb töltődjenek be.
A másik meg, hogy az árnyékok idegesítő rezgésének megszüntetésére nincs még valami beállítási opció?
-
Mukorka
addikt
válasz Xerxész #1835 üzenetére
Arra nincs eddig. Olvasgattam utána de kb gyári hiba. Nem tudom de írták hogy reinstall után is ott maradt a probléma. Próbáltad törölni az ini-ket és akkor is úgy maradt? Mert lehet az fxaa injektor csinálja vagy a sharpen+aa tool. ( ami neked nem ment)
-
-
Rison77
senior tag
Valakinek volt olyan gondja, hogy végzett a Stormcloak küldetésekkel, és Windhelmben nem engedte megvenni a házat? Venném meg de azt írja, hogy jelenleg nem elérhető.
-
kulfoldi
aktív tag
Markarth...lelegzetelallito....
-
Mukorka
addikt
-
Ilsyde
őstag
-
Inv1sus
addikt
Nem tudom hogy egy problémára beszélünk-e, de:
Nektek is hülyén mozognak az árnyékok? Szóval bizonyos időközönként (kb 10mp) arrébb mennek?*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Cathfaern
nagyúr
Azért megjegyzem, hogy itt semmi mást nem csináltak, mint hogy fogták az eredeti textúrákat, felnagyították, és nagyítás közben nagyon erős sharpen effektet rányomtak. Tehát valós részletességtöbletet nem ad a játékhoz (és szerintem csúnyább is, mint az eredeti).
Más:
Sejtem a választ, de van valami (legális) módja a Skyrim kipróbálásának? Korábbi részekkel nem volt még dolgom, szóval lövésem sincs, hogy mennyire jönne be nekem ez a játékmenet... de a képek / videók elég ígéretesek. Szóval jó lenne valami demo-szerűség mieltőt megvenném, nincs véletlen ilyen? (google-el nem sikerült találnom)Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Inv1sus
addikt
válasz GeneraL_XTX #1844 üzenetére
Csak fura, hogy nem úgy oldották meg, hogy az árnyékok folyamatosan menjenek, hanem lépegetnek.
Lassan sikerül befejezni a konfigurálást és nekikezdek játszani Tisztára úgy érzem magam, mint a Morrowind-nál.
-
Murder3
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest