Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab991
senior tag
válasz BloodyEddie #2747 üzenetére
Solitude-ban már lehet kérni enchant padot a házadba, annyira nincs is messzi a kovácstól.
-
TTomax
félisten
Amióta beraktam ezt a d3.dll szuper cuccot azóta folyamatosan kilépdel a játékom... utólag olvastam az FXAA injektorral nem fér össze... lehet ujra kell raknom,mert hiába raktam vissza a régi .dll-t ugyanaz a hiba...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
imibogyo
veterán
-
Inv1sus
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=tPRLvu6XOJE&feature=related
Én is épp ezen gondolkoztam, hogy lehetne ilyen trükkmoviekat csinálni. Mint pl a Quake-be volt a defrag.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Qru
MODERÁTOR
válasz imibogyo #2759 üzenetére
Kéne a játékba is egy jó kevert poti.
Ez az egyik hegytetőn lakik, felmentem leverni egy sárkányt, kaptam is egy új shout-ot ok. Aztán megláttam ezt a síremléket a map-on. Mondom ha már itt vagyok lecsekkolom egy kis extra loot jól jön mindig. Pár sima csonti után csak úgy kirobbant a falból. Van vmi shout-ja neki is, mert ha rámkiabál elejtem a fegyverem.
De nagyon csúnyán elkente a számat bármivel is próbálkoztam.#nincsbennetarcsi
-
Lenry
félisten
ha rámkiabál elejtem a fegyverem
ilyennel már összefutottam párral és nagyon szeretném már ezt megtanulni tőlük...
egyébként az ilyeneknek varázslattal kell nekiesni, azt nem tudja kiütni a kezedből. vagy időben el kell rakni a fegyót
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
LeslieG Jr.
őstag
válasz Inv1sus #2760 üzenetére
Az tuti, hogy Tell Vilmos volt a karakter neve.
CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
Qru
MODERÁTOR
Az a baj, heal-en kívül semmilyen varázslatom nincs igazából. Tolvaj vagyok nem mágus. Na majd kicsit fejlesztem még a nyilazást és akkor sündisznót csinálok belőle.
Azt nem tudjátok, hogy ha nyomok egy PrtSc-t akkor miért nem tudom a vágólapról a képet betenni Irfanview-ba? Mintha nem lenne a vágólapon semmi.
#nincsbennetarcsi
-
mpierre
veterán
Paint-be nem prószáltad?
atidzsiforc: Ezt nem is tudtam...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
imibogyo
veterán
Három ötletem van, ha nem megy a PrtScr:
- tégy egy lapot a monitorra, és gyorsan másold át...
- rakd a monitor a szkennerre vagy fénymásolóra...
- fényképezd le...
Na jó megígérem mára ez volt az utolsó szar poén próbálkozásom.
Amúgy atidzsiforc mondja a frankót...[ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
válasz imibogyo #2737 üzenetére
Nem kellett spell neki, csak kaja .... Tejcsi után vagyunk büfi közben azért ilyen nyugodt, am tud hisztizni hiába nyomom a voice of the emperort rá . De a Skyrim zenéje megnyugtatja valahogy , most is itt alszik mellettem ......
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
Ilsyde
őstag
En egyik nord sirban olyan aszalt zombit talaltam ami nyomott egy shout-ot amivel hozzacsapott a terem masik vegeben levo falhoz. Repultem jopar metert. A nezet is third-personba valtott mint a halalanimacioknal de aztan nagy nehezen feltapaszkodtam, visszavaltott a jatek belso-nezetesbe es akkor lattam hogy kb. 300hp-m eltunt
Szerencsere Lydia mindekozben lefoglalta az ellent ugyhogy tuleltem a kalandot.
-
Inv1sus
addikt
Egyébként whiterunba a "drunken"-es kocsmában van egy sötételf, aki elvileg szintén ilyen lopakodó gyilkológép. Na már most az érdekelne, hogy vajon normálisan lehetne-e snakelni, ha ő követne, mert Lydia egyből nekirontott az ellenségnek.
-
Lenry
félisten
válasz atidzsiforc #2767 üzenetére
én igen
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Mukorka
addikt
Ilyen disarmossal draug bányatisztító küldetés végén találkoztam. Néztem is nagyot hogy eltűntek a pálcáim. Amúgy bottal történő támadástól fejlődik a varázshoz tartozó csoport vagy az is onehanded? Vagy egyik sem?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Inv1sus
addikt
válasz torma1981 #2781 üzenetére
Javított verzió (2.0):
Igen, ezek jó kérdések. Mint például ha dupla erős a heal-elés, akkor vajon dupla annyi tapasztalatot is kapsz-e vagy pedig hasznosabb a lassabban gyógyulás...
ui: Ja meg igen, a dualcastolás is érdekes ebből a szempontból...
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Eddig nem tűnt, fel de most, hogy az Asszony is ténykedett mellettem, hogy nagyon halk a játék. A többi program már üvölt, de ez még mindig halk. Megoldás esetleg?
Másik: arra rájöttem, hogy alacsony Alchemyvel nagyon nehéz kutyulni. De esetleg vannak e valahol receptek?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
mpierre
veterán
A paralizáló poti hogy működik? Megiszom és az ellen megbénul? Ez milyen már...?!
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
frame>24
addikt
válasz mpierre #2787 üzenetére
Nem. Én úgy tudom, hogy kézbe kell venni, és akkor megdobod véle az ellent
llletve lehet, hogy Plazmának van igaza
nem használok pÓsönöket, nincs türelmem kísérletezni. (eleget bohóckodom ezzel a melóban)
Van köztetek, aki nagy potion-bűvölő??
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
don pardon
aktív tag
válasz Plazmacucci #2789 üzenetére
De, pont olyan
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
mpierre
veterán
válasz Plazmacucci #2789 üzenetére
Nem próbáltam ki. Valami fő csonti ellen harcoltam, akkor láttam a tatyóban, hogy van ilyenem is. Törpöltem rajt egy keveset, hogy hátha, de aztán csak simán agyonvágtam, így kimaradt a próba.
Ha meg felviszem a fegyóra, akkor minden találat után megbénul? Két egykezessel nyomulok. Rakok mindkettőre a potiból és mindenki bénán fog állni előttem és végignézi, ahogy kipüfölöm belőle a szuszt...?! Ne má'...!
matyi94: Csak egyszer, vagy ahányszor eltalálom? Majd este megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hallod, bírnám ilyen receptek lennének Szkályrimban:
25 mmol frost salt, (M = 256,23 g/mol)
50 mmol fire salt (M = 176,45 g/mol)
adjust volume to 500 ml
adjust pH to 7,5[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Xerxész
őstag
válasz X Factor #2785 üzenetére
Neked legalább eszedbe jut, hogy cipeltesd a cuccokat.
Tegnap a Whiteruntól nyugatra viszonylag messze lévő hegyről jöttünk le, már túl voltam terhelve. Mondtam is, hogy de jó lenne egy ló, amivel gyorsan visszajutok a városba, eladni a sok szart. 15 percig csigatempóban meneteltünk Whiterun felé. Közben még jött 1-2 Crabus Maximus, azoknak szarjait is felvettem, ha már lúd, legyen kövér. De az eszembe nem jutott, hogy a kísérőm is cipelhetné a cuccokat. -
X Factor
addikt
válasz frame>24 #2793 üzenetére
Legalább az átlag user felfrissítené a kémiában tanultakat
Xerxész Bocs, de nem bírtam röhögés nélkül.
Miután rájöttem h. lehet e velük cipeltetni gyorsan megnéztem mi van ha megölik őket, de nálam eddig max letérdeltek, így már azt is tudtam h. igencsak biztos tárolóhelyek, sőt, ha lehagynám vhol, terület betöltésnél auto mellém spawnol, tehát várni se kell rá.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
félisten
-
Mukorka
addikt
válasz Xerxész #2794 üzenetére
Nekem akkor vège a pakolnivalónak ha televagyok. Ilyenkor ha fel akarok venni valami akkor kidobok egy kevésbé értékes de nehéz cuccot. Olyan nincs hogy lassan menjek. Kár hogy a lóra meg a kutyára nem lehet pakolni
Lenry: Szegény Lydia , nem bírja a terhelèst
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Dreamie
őstag
válasz X Factor #2795 üzenetére
Csak ne lennének ekkora gyíkok a kísérők... Nekem már 2 megfingott , mert megállt a kaszacsapda közepén... Cipeltetni viszont jók, és nyílt terepen harcra. De labirintusban tudnak idegesítenek, elállják az utat, belemennek csapdába amit én kikerülök, remélem okosítanak, majd rajtuk. Érdemes felszerelni őket jó cuccokkal kevesebb lesz a dolgunk!
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest