Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Graphics #5453 üzenetére

    Írtad-e, hogy konkrétan melyik kimeneten kell nézni? Ha teszem azt nem írtad, hogy DSUB-on kell nézni, akkor miért baj, hogy mondjuk DVI-n vagy HDMI-n nézték, vagy PCIe VGA-val? Itt csak akkor történt az ipon részéről hibázás, ha te is konkrétan megadtad a fentieket.

    Másrészt, egy hátlap nincs az alaplaphoz ragasztva, elkeveredhet. Írtál mailt, jól csináltad, biztosan tisztázódni fog a helyzet. Egyedül a fórumbéli hangnemeddel van probléma.

    Harmadrészt, a lapon van szériaszám, ha egyezik a régivel, akkor nem volt csere, ha meg eltér, akkor csere volt, egész konkrétan. Punktum. Nem állítólag. Te magad is igen könnyen ellenőrizheted.

    Negyedrészt rankesz fórumtárs javaslata, miszerint OEM-ként kell a lapot küldeni, nem hiszem, hogy helytálló lenne. (Habár meglehetősen szűkszavúan fogalmazott atekintetben, hogy az iponnak kell úgy küldenie a nagykernek, vagy neked az iponnak, néha a vonatkozó névmások használata megnehezíti a mondanivaló megértését, ha az több dologra is egyaránt vonatkoztatható.) Egyrészt, a rendeltetésszerű használathoz szükséges összes tartozék kellhet az ügyintézéshez, másrészt ha fullosan adod le, az gyorsíthatja is azt. Amit rankesz mond, hogy a bolt és a nagyker közt OEM-ként történik az ügyintézés, az egyrészt a hátlapod elkeveredésére is magyarázatot ad (mert azt kétlem, hogy szándékosan történt volna, hogy veled jóóól kibabráljanak), másrészt a doboz a régi, az alaplap cserélt kérdést is egyből más megvilágításba helyezi. Természetesen én a fullosan történő gariztatást preferálom az OEM állapot helyett.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák