Új hozzászólás Aktív témák

  • zozo16

    csendes tag

    Leírnám én is tapasztalataimat az Iponnal kapcsolatban.
    Első vásárlásom 2009-re nyúlik vissza amikor is első lcd monitoromat vettem. Samsung T220 volt a kiszemelt áldozat, megrendeltem, elmentem érte, hazahoztam, kicsomagol izzít. Pár perc után feltűnt hogy fehér pöttyök vannak a monitoron ráadásul nem is egy hanem több. Egyből tel., hogy vihetem-e vissza. Mondták persze vigyem meglátjuk. Bevittem elvittük bevenni garanciára és akkor kérte a szervizesük, hogy mutassam mi a gond. Mondtam, hogy én jól megnéztem merre vannak a hibák nagy előfordulással,de ilyen fényben nem látom rendesen. Persze sötétíteni nem nagyon akartak nehogy már igazam legyen. Aztán nagynhezen belátta, hogy tényleg vannak fehér pöttyök,de hogy azok nem is pixelhibák(márpedig én ezt mondtam), hanem maszkolási hiba és hogy erre nem vonatkozik a garancia(aztmondta nem a pixelekekkel van gond, hanem köztük van ilyen takarás és az el van csúszva)...Persze nem értem be ennyivel és tovább nyúztam végül csak bevetettem garanciára.
    Pár nap múlva jött is a telefon, hogy mehetek az újért. Elkocogtam érte és már rutinosan ott kinyittattam, hátha már most látni gondod. Nem volt, elvittem azóta is boldog tulaja vagyok kivéve, hogy kb 2 évre rá elkezdett búgni alacsony fényerőn...:)
    Azt azért megemlítem, hogy az első monitor amit kaptam azon a képernyőn nem volt fólia(ez akkor még nem tűnt fel, mert nem tudtam mi a módi) a második monitoron pedig volt fólia. Akkor okkal feltételezem, hogy az első monitor már használt volt és kiszúrták a hibát és egy szerencsétlenre próbálták rásózni? Azért ezen kicsit meglepődtem, de nem problémáztam mert a pár nap rohangálást leszámítva megkaptam amit akartam.

    Azóta 3-4 alkalommal vásároltam náluk, személyesen gondosan megnéztem mindig mi van a dobozban főleg, ha nem gyári zárjegyes. Ekkor már nem volt velük gondom. a Termékek hibátlanok és VÉLHETŐEN újak.

Új hozzászólás Aktív témák