Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz KurtCobain #39340 üzenetére
Anyáméknál 2 éve DIGI optika van és ez alatt az idő alatt összesen 1-szer nem volt szolgáltatásuk valamilyen hiba miatt kb. 2 órán keresztül. Valószínű vannak rosszabb statisztikával rendelkező helyek, de előre temetni kár lenne. Ha tudod ajánlatos ilyenkor azon szomszédokat megkérdezni a DIGI-ről ,akik már váltottak rá.
Egy kis ON is legyek: Nálunk (Bp. Soroksár) a mobilon kívül minden üzemel.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
KurtCobain
őstag
válasz kabelmania27 #39350 üzenetére
Lehet, hogy a megfogalmazás volt rossz, vagy csak félreértetted. Arra céloztam, hogyha a telekom jobb ajánlatot adna a mostaninál, és az a digitől is olcsóbb, de a digi jobb, akkor hiába drágább is, inkább hozzájuk megyek. Erre értettem, hogy többet ér.
(#39351) deminos:
[ Szerkesztve ]
Mmm'kay?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz KurtCobain #39352 üzenetére
Digitől olcsóbb ajánlatra ne számíts, hiéna csomagot Digis csomagoknál pár ezer Ft-al drágábban szoktak adni, de ha azzal is jobban jársz pl Diginél nincs 120/10-es csomag. Ha 30-as telefonod van akkor megéri a Telekomnál maradni mert kedvezményt kapsz. Mennyi most a havidíj?
deminos: Köszi hogy leírtad.[ Szerkesztve ]
-
OldMike
őstag
Nálunk (XVIII. ker.) az IPTV tévéadás akadozott 21 és 22 óra között, négyszer fagyott le kb. egy percre, úgy hogy csatornát sem lehetett váltani. Újraindítani nem kellett, magától elindult. Most már egy ideje nincs gond, a net is rendben megy.
42LM660S
-
gg72
veterán
BP 6. ker. szintén hol van net (ADSL), hol nincs, mobilnet (Telekom) szintén.
-
Sh4rKy
senior tag
net van de iptv nincs legalább fél órája. .. baromi idegesítő számomra, mert nem tudok holnap visszanézni semmilyem esti felvételt se így...
amúgy Zalaegerszeg...[ Szerkesztve ]
Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
Headless
őstag
Üdv van egy kérdésem T-home IPTV-vel kapcsolatban!
Adott egy Dlink DCM704-es HGW az iptv-t szeretném átvinni vezeték nélkül egy másik szobába 2 db STB sima nem HD és nem is hdd-s.
1. megoldás: a Tenda P200 PLC adapter néha csinál olyat, hogy megáll a kép és egyet fel majd vissza kell kapcsolni az adáson hogy jó legyen, valamint ha a PLC-s STB-vel szeretnék arra a csatornára menni, mint a másik (közvetlen csatlakozású) STB akkor nem veszi a jelet és álló kép fogad, csak úgy valósítható meg az ugyanaz a kép a két TV-n ha előbb a PLC-s majd utána a vezetékes STB-vel kapcsolunk oda.
2. megoldás: amit ki szeretnék próbálni, vagy ha azt mondjátok, hogy nem jó és hagyjam akkor nem. van egy Tenda A6 mini routerem (AP, kliens, router,WISP,Repeater móddal rendelkezik) Sajnos nekem nem sikerült össze barkácsolni a dlinkes HGW-vel ha valaki tudja rá a választ hogy kell örülnék, bár félek attól, hogy korlátozva van valahogy ez a funkció benne, ha esetleg vennék még egy ilyen A6 routert és a HGW mögé kötném az egyiket AP módban majd az STB-hez a másikat kliens módban akkor összejöhet e a kapcsolat rendesen, esetleg jobb lesz-e mint a a korábbi megoldás, és hogy egyáltalán meg lehet-e csinálni, hogy létrejöjjön a a két A6 router között a vezeték nélküli kapcsolat. Bármilyen plusz infót szívesen várok eléggé hiányosak az ismereteim a témában. jah a távolság nem nagy, és ajtók falak sincsenek nagyon, a jelerősség elég jó szóval azzal nem lenne gond.LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Krystal_s
addikt
Itt is szakadozik a net (Bükfürdő). Pár órája kezdte és már 1 napja is jeleztem itt #39277-től.
A 192.168.9.1/teszt.html oldal sem volt éjjel elérhető, valami komolyabb gond lehet országosan. Ilyenkor viszont tényleg alap lenne valami értesítés, mert tudnak róla.
Örülök, hogy írtatok, megint a Routerre gyanakodtam.[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz kabelmania27 #39353 üzenetére
Írtam, hogy HA még olcsóbbat is adnának. Gondoltam, hogy nem lesz olcsóbb, a digi árban verhetetlen.
A mostani 50/5mbps-es csomagot se használjuk ki, csak azért váltottunk rá, mert 2000-rel volt olcsóbb, mint a 25-ös.
3db IPTV, családi csomagban, felvétellel + netmánia xl + hoppá 13940Ft.
Előfizu nincs és nem is kell.
Van rá félévük, hogy összekapják magukat. Régebben is elég tré volt a szolgáltatásuk, főleg net téren (még ADSL korszak, csak akkor nem nagyon volt konkurencia), de mióta elérhető lett a kábelnet, azóta úgy ahogy jó. Az elmúlt közel másfél évben nem volt annyi probléma, ami eddig ebben az évben.Mmm'kay?
-
rob83
aktív tag
Békésen jól megy minden!
Hogy ne csak a hibákról essen szó!
"Bízok Istenben,mindenki mást megfigyelek!"
-
Dracula
őstag
válasz #74774528 #39363 üzenetére
XI. kerület, itt se megy se a TV, f9 óta, aztán a telefon is elment... A net 10 után. Azóta sincs. Én is hívtam a 1430-at, és nekem is országos hibát mondtak. És mondjuk a felvételre beállított műsor, vagy amit emiatt nem látott valaki? Elérhető lesz később ingyen, mondjuk 2 hétig?
-
trassher
addikt
Itt az isten háta mögött Kisvarsányban Szabolcs megyében tegnap este kezdett szakadozni. Nem elég hogy lényegében 0 a szolgáltatás sebessége már nem is stabil. Csak mosolyogni szoktam mikor megnézem a T oldalát hogy esetleg elérhető e valamilyen más internet de ha beírom a címet akkor a rendszer szerint itt nincs is szolgáltatásuk.
Redmi Note 7
-
bul07
nagyúr
Jön megy az internet, nem jó ez így
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zoli62
addikt
Éjfél előtt volt egy újracsatlakozás a router logja szerint.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz KurtCobain #39360 üzenetére
Ennél olcsóbb havidíjat fognak felajánlani. Diginél gyakran változtatják a kiosztást és más jellegű adókat lehet nézni.
-
villamos
őstag
Érdekes anomáliák most nálam is akadnak...
Az iptv elkezdett kockásodni, meg szaggatottá válni, és a net is mintha darabosnak tűnne...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
nylontacsko
senior tag
Imádom, hogy egy telekommunikációs cég weboldala, ismét hellyel-közzel működik.
Se számlainfó se semmi.Update: látom hegesztgetik éppen az oldalt
[ Szerkesztve ]
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
n3meszisz
újonc
Sziasztok,
Nekem Telekom(iptv net) nem volt még ma reggel sem. XI kerület és a mobil net is akadozik.
Valakinek változás?
Köszi -
nylontacsko
senior tag
"A Telekom ügyfelei a tegnap esti órákban az ország bizonyos körzeteiben, időszakosan fennakadást tapasztalhattak a Telekom egyes szolgáltatásaiban (elsősorban mobil hang és adat). A mobilhálózatot érintő problémát a Telekom szakemberei a szállító bevonásával elhárították, mostanra a szolgáltatások (kisebb hibajavításoktól eltekintve) zavartalanul működnek. Ugyanakkor a TV, vezetékes internet és hang szolgáltatásban jelenleg is tapasztalhatóak kisebb fennakadások, kivizsgálásuk, elhárításuk folyamatban. Köszönjük türelmüket és megértésüket!"
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
_Norbi_
aktív tag
megint nincs net a falu szélén .....
megint bejelentettem
tegnap 3 orát tudtam internetezni ....
igy lesz mindig akkor lemondom picsába ...[ Szerkesztve ]
-
_Norbi_
aktív tag
válasz kabelmania27 #39368 üzenetére
müholdas tetszik csak 80-90cm antenna kell neki ...
http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv#kabeltv-csatornakinalat
-
Möhe
addikt
válasz nylontacsko #39372 üzenetére
Ma sincs iptv. Anyós 200m-re tőlünk meg vígan tevézik.
Há most ez hogyan? Kapok érte kódolatlan napokat kártérítésnek? Mert ugye fizetni az kéne nekik, de így mire fel a teljes összeget?Szerk: Zalaegerszeg, kertfalu
[ Szerkesztve ]
-
bsanzika
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy egy HG8245 csodaeszköz mellett lehet valahogy működő DynDns és FTP elérést csinálni valahogy? Router van az eszköz mögött DMZ-be téve, fix IP-vel stb stb de az istennek nem megy. Valaki tud valami megoldást rá, mert már kezd elegem lenni ebből a remek eszközből...
| |[ Szerkesztve ]
2gb ingyen felhő tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/AACGXFiKSRj59u0ldEvB1--_EMSApcEsaFU?src=global9 --- Használd egészséggel!!! :)
-
SLYM
veterán
sziasztok, az lehetséges, hogy az új kártyám (30-as szám) telekom és nem t-mobile? az van ugyanis kiírva, telekom HU. de én azt hittem ez t-mobilos szám
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
Tegnap nálunk se volt net , sat tv akadozott...mobilhálózat kb 1 óráig totál kiesett...Törökszentmiklós
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
dchard
veterán
válasz kabelmania27 #39376 üzenetére
Nekem is. Előbb lássam a hátam közepét...
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
dchard
veterán
válasz kabelmania27 #39389 üzenetére
Borzalmas egy rakás szar volt. Nálunk fagyott mindkettő, zsír újan kaptuk, egy év után széthullott, minden kondi púpos volt benne... Fűtött is mint a gyehenna.
Na de hogy pontot tegyek végre a DOCSIS adásteljesítményes korábbi szájkarate végére, íme:
Lefelé 200, felfelé 90megabit/s-ot megy ez a modem a fent látható jelszintekkel, bithiba nélkül. És milyen jelszintet mér a CMTS ugyanennél a modemnél?
Prim Sid :142
MAC Domain :1
Upstream Channel Set :1/0/0, 1/1/0, 1/2/0, 1/3/0
Downstream Channel Set :0/0/0, 0/1/0, 0/2/0, 0/3/0
Unusable channel list :
Timing Offset :1655
Initial Timing Offset :1655
[B][U]Received Power :0 dBmV[/U][/B]
MAC Version :DOC3.0
Qos Provisioned Mode :DOC1.1
Enable DOCSIS2.0 Mode :Y
Initial Ranging Message :B-INIT-RNG-REQ
Registration Request Message :REG-REQ-MP
Phy Operating Mode :atdmaBezony, tökéletesen ideális állapotot.
Azt hiszem ezzel a vitát lezártnak tekinthetjük.
Dchard
[ Szerkesztve ]
-
_Norbi_
aktív tag
válasz kabelmania27 #39376 üzenetére
azokon beltériken nem lehet netezni !!!! se digien sem thomoson egyiken sem.
müholdason legalább nem megy el a net .... -
Livius
őstag
Hello!
A T-Home Speedport W 724V modem/routeréhez van már esetleg valami firmware frissítés? Október óta van ilyenem, de nem frissítette magát azóta tuti.Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
_Norbi_
aktív tag
sokat esznek a telecom szerverei viktorhugo utcaban... 400w eleg lenne minden gepnek .. nalam azert nincs net ....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
padlásról a telefont két felé kéne elvezetnem, egy analóg telefonhoz az előszobába, ami kb 15m kábel, és egy másik szobába, ahol szintén analóg telefon van és egy modem..
A net 30/5-ös.Az a kérdés, hogy a szűrőt a padlásra rakjam, és onnan vezessem telefonhoz és a modemhez külön kábellel, vagy vezessem le a a szobákba és ott a kábel végére rakjak külön-külön szűrőt?
Milyen kábelt használjak? A sima lapos 4 eres otthoni telefonvezetéken már csak 25/3-as net lesz a végére, pedig a padláson még simán megvolt a 30/5.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
dchard
veterán
válasz Dluinet #39396 üzenetére
Pontosan úgy. Padlásra az első elosztási pontra szűrő, utána az analóg ágat úgy kötögeted vagy osztogatod ahogy szeretnéd, a szűrő DSL kimenete közvetlen kábellel a modembe, se elosztás se toldás, se semmi.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok