2019. augusztus 20., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-14 09:15:57

GAMEPOD.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77001) Bozek válasza wmati (#76995) üzenetére


Bozek
(nagyúr)

Az STB nem kódoltan vesz fel? Meg lehet azt nézni más eszközön is? Mert ha nem, akkor hiába menti ki, annak már annyi.

(#77002) DJ. Ru$y válasza Bozek (#77001) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

Gondolom úgy gondolta wmati, hogy kimenteni most, és visszamásolni a cserélt eszközre bár lehet ez sem megoldás, bár egymás felvételeit talán kezelniük kellene.

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77003) n42 válasza DJ. Ru$y (#77000) üzenetére


n42
(tag)

Hát, lehet az lesz, mert itt nem látok semmit. Nincs itt sehol semmilyen hitelesítési adat, főleg olyan nincs, amit ki lehet törölni.
[kép]

(#77004) wmati válasza DJ. Ru$y (#77002) üzenetére


wmati
(addikt)

Bocs ha nem fogalmaztam elég egyértelműen én egy ilyennel gondoltam kimenteni a felvételeket. Nem tudom amit te írsz mennyire működne.

(#77005) n42 válasza n42 (#77003) üzenetére


n42
(tag)

Megvan! :) Rossz helyre irányítottál. Már csak egy gondom van: a jelszót hogyan tudom dekódolni, mert egy csomó csillagot látok csak. :(
[kép]

[ Szerkesztve ]

(#77006) DJ. Ru$y válasza n42 (#77003) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

Nem WLAN-ban, hanem WAN-ban keresd.... PDF 13. oldalán a jobb oldal, 6.4.

#77005
Te mentél rossz oldalra, én ugyanazt írtam, mint fent, és ott WAN van, nem WLAN. ;) Ha nem tudod a jelszót, akkor kösd inkább AP módba. R1 az ONT, R2 a D-Link.

[ Szerkesztve ]

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77007) n42 válasza DJ. Ru$y (#77006) üzenetére


n42
(tag)

hát, ez szörnyen néz ki... nem teljesen értem, hogy a T ezt hogyan gondolta, h kihozza a GLS, aztán mindenki játszik, ahogyan tud...

(#77008) kigyi_23 válasza n42 (#77007) üzenetére


kigyi_23
(őstag)

Na várjál a szolgáltatás jó és működik ez egy ajándék, nem a szolgáltatás része. Ha ezt is használni akarod ott a szuperszervíz, vagy olcsóbb megoldásként, ha nem megy magadtól még segíthet ismerős, vagy helyi szerelő is.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#77009) Bozek válasza wmati (#77004) üzenetére


Bozek
(nagyúr)

Na, azzal aztán elszórakozna egy darabig. Ez egy digitalizáláshoz használt átalakító, hogy ezzel átvigye a felvételeket a gépre, ahhoz azokat le is kell játszani végig. Márpedig ha a lejátszás közben ugrik a videó, akkor az ugrást is átviszi, szóval nem jó ötlet. Ez a "csinálok belőle analógot, majd PC-n újra digitalizálom" már alapból problémás.

(#77010) DJ. Ru$y válasza Bozek (#77009) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

Ajánlott egy megoldást, ha más megoldás nincs, és csak ez az egy működhet, miért kell ebbe (is) belekötni? Vannak hátrányai, de lehet nincs más működő alternatíva, pont amiatt, hogy a STB-ok, hogy vesznek fel.

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77011) Bozek válasza DJ. Ru$y (#77010) üzenetére


Bozek
(nagyúr)

Nem belekötés, csak leírtam, hogy mik a buktatói, hogy HoTaZo is tisztába legyen vele. Ennyi az egész. Ha nem írjuk le, akkor megrendeli az ajánlott kábelt, aztán meglepődik, hogy nem az lett az eredmény, amit szeretett volna. Így legalább el tudja dönteni, hogy megér-e neki ennyi energiát belefektetni a mentésbe.

(#77012) n42 válasza DJ. Ru$y (#77006) üzenetére


n42
(tag)

Az a legszebb az egészben, hogy egy ősrégi ASUS RN-N10-es router simán működik, csak át kell rakni AP módba, s semmit nem kell mókolni, csak lassú, mint a dög... :D

(#77013) ripla


ripla
(őstag)

Kijöttek ma a szerelők, behúzták az optikai kábelt, viszont nincs net, mert központilag van valami probléma, szóval egyelőre még a mobilnetről vagyok. Más is tapasztalt ilyen központi problémákat, vagy ez csak valami helyi macera?

Huawei P20 Lite

(#77014) DJ. Ru$y válasza ripla (#77013) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

Valakinek volt olyan, hogy egyik brigád elkötött valamit a lépcsőházban, ez alvállalkozó volt, bejelentette a hibát kiment a Telekom szerelője és rendbe rakta, ha jól emlékszem. Jelentsd be, ha nem tetted meg, úgy legalább lesz hibajegyed és nyoma is lesz annak, hogy tesznek valamit vagy sem. Így meg bemondásra elment a szerelő és kész?

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77015) ripla válasza DJ. Ru$y (#77014) üzenetére


ripla
(őstag)

Maga a szerelő mondta, hogy kaptak sms-t a T-től, hogy központi probléma van, ezzel nyitott amikor jöttek. Amúgy ja. Bekötötték a kábelt, aztán ennyi, mentek is.

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 Lite

(#77016) kircsike válasza ripla (#77015) üzenetére


kircsike
(tag)

Haveroméknál amikor üzembehelyezték az ONT-t akkor telefon lett internet nem. Felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi van. Erre a kishölgy kioktatott hogy nem is lesz internet. 24 óra múlva lesz csak. Nyugodjak meg.
Na nálam nem így volt. Jöttek, optikai kábelt behúz. Központtal a szerelő beszél, telefon és net aktív. ADSL elfelejt. Vágtam is volna hátba a gyereket ha ott hagy.
Kitartás.

(#77017) Aaron14


Aaron14
(őstag)

Sziasztok!

Online rendelés esetén, ha azonnali átvételt kértem egy tartozékra, akkor miért írja, hogy "Szállítás alatt", mikor az említett üzletben van raktáron és a honlapon a következő szöveg van fent:

Az általad kiválasztott Telekom üzletben lefoglaljuk megrendelt terméket, így akár még a mai napon, nyitvatartási időben átveheted. Foglalásodat 5 napig tartjuk fent, ezután a foglalt készletet felszabadítjuk.

Érti valaki ezt? :))

Nikon D90 - AKG Y50 - rMBP 13" Mid 2014 - iPhone XR 64GB

(#77018) ripla


ripla
(őstag)

Felhívtam a Telekomot, fickó ránézett a modemre, azt mondja az okés. Elvileg lehet valami ha rá tudott nézni, viszont azt mondja, hogy ő nem lát problémát, de net az továbbra sincs, patthelyzet.
Ebben csak az a poén, hogy holnap leadom a mobilnetet, és ha addig nem fog működni az optika, akkor itt leszek januárig net nélkül, mert másodika előtt senki nem fog idejönni szerelgetni. Fasza.
Az első benyomás a legfontosabb, és az most nagyon rosszul indult, máris megvan a véleményem a Telekomról meg az alvállalkozóiról...

Amúgy az mi, hogy kijön 2 alvállalkozó, bekötik az optikát, és se ellenőrzés, se aktiválás, se semmi, csak aláíratják velem a papírt, hogy elvégezték a bekötést (ami igaz is), aztán távoznak, viszlát, ennyi.
Net meg majd lesz, vagy nem... a Telekomnál ez tényleg így működik?

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 Lite

(#77019) Hoorus válasza ripla (#77018) üzenetére


Hoorus
(őstag)

Nálam azonnal ment. A szerelő még pár speedtestet is lefuttatott..

(#77020) n42 válasza ripla (#77018) üzenetére


n42
(tag)

Nekem is alkotott a T. A szerződésbe csak egy STB került be, kétszer kellett kijönni, pedig azt is minimum háromszor erősítettem meg, hogy három TV-re kell a szerződéskötéskor.
Mai napig nem tudom, hogy mennyi lesz a havi fizetendő zseton, mert a telefonos munkatárs 9900-at mondott (kétszer is átszámolta nekem...), és esküdik rá, de anno 11000 Ft volt a végösszeg, s az interneten a szerződésből is ennyit hámoztam ki. Az is nevetséges, hogy nincsen online felületen egyetlen, az összes szolgáltatást felsoroló adatlap.
...és az 1000 sem 1000, hanem 4-600 között valahol. :D (legalábbis nálunk, pedig kis városunkba kb.
egy éve húzták fel a hálózatot... persze, semmi baj nem lenne, ha 500-nak adnák el, szót nem szólnék, de így elég necces...)
[kép]
Ez is gyönyörű, persze olcsóbb lenne, ha vállalnék 2év hűséget, de nem engedi a rendszer.
Szóval káosz van, az tény!

[ Szerkesztve ]

(#77021) ripla válasza Hoorus (#77019) üzenetére


ripla
(őstag)

Az király... itt 2 alvállalkozó volt, behúzták a kábelt, kívül rögzítették a házfalhoz, felhúzták a kinti végét az oszlopra, a másikat bedugta a modemba, heló, ennyi volt, mentek is.

Amúgy most megint felhívtam a Telekomot, most egy csaj vette fel, valami olyasmit magyarázott, hogy a megrendelésem még nincs lezárva, és addig nem is lesz net, majd csak akkor ha a kollégái lezárták a rendelésemet... wat?
Az alvállalkozó fickó meg valami sms-ről magyarázott, amit a T küldött nekik, hogy gond van a belső rendszerrel, azért nincs net... most ezt így hogy?
Már 3 órája be van húzva az optika, és még mindig semmi, soha nem szopattak még ennyit egy nyavalyás netbekötéssel.

(#77020) n42
Az is szép...

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 Lite

(#77022) Chereiose


Chereiose
(addikt)

A bekötésnek egyébként van valami helyszíni díja?

(#77023) n42 válasza Chereiose (#77022) üzenetére


n42
(tag)

nincsen, de borravalót elfogadnak. :)

(#77024) Bozek válasza n42 (#77023) üzenetére


Bozek
(nagyúr)

Persze, meg még borravalót is. Azért kapja a fizetését, hogy végezze a dolgát. Én se kapok borravalót a munkámért.

(#77025) DFlash válasza n42 (#77023) üzenetére


DFlash
(tag)

Így van, nekem is megjegyezte ezt a szerelő. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#77026) HoTaZo válasza Bozek (#77011) üzenetére


HoTaZo
(őstag)

& DJ. Ru$y&wmati

Uraim, Uraim!

Még be se jelentettem a gondomat a Telekomnál s ti már csatabárdot ástok ki? :Y
Egy-egy korsó sör rendel mindenkinek! Egészségünkre!

Na! Szóval.
Tisztában vagyok azzal, hogy az stb-ből egy a már említett digitalizálóval tudom a felvételeket kinyerni. Sőt mi több! Van is egy, igaz régebbi változatú digitalizálóm. Amit még a francia videomagnós (ott is secamot használtak csak mást, L-t a franciák, míg Magyarországon K volt) felvételeimhez szereztem be és XP-n működött is.
Vagy le kell vadásznom a felvételeket máshonnan, vagy egy-kettővel izzadás lesz, mert a videók digitalizálása se jött össze elsőre. Ráadásul, ha a stb vinyója is ugrálni fog (ami érdekesmód nem minden felvételnél fordul elő de egy adott sorozatnál, amit nap mint nap veszünk fel az mindig ugrik), akkor jókat fogok kiabálni. :O Erre írtam, hogy örülni fog a család. ;] :DDD

Tehát, köszönöm a segítő szándékokat! :R Egészségünkre! :)

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#77027) gombilaci1 válasza HoTaZo (#77026) üzenetére


gombilaci1
(őstag)

Mi az az anyag, amiért megér ennyi energiát befektetni???

Nem túl jó ötlet digitálisból csinálni analógot , majd újrakódolni...hmmm.

Nem egyszerűbb lenne más forrásból beszerezni?

[ Szerkesztve ]

(#77028) Bozek válasza gombilaci1 (#77027) üzenetére


Bozek
(nagyúr)

Ne is írj le ilyent, mert te is megkapod a magadét, hogy miért kötekedsz. :D

(#77029) laccczka válasza n42 (#77023) üzenetére


laccczka
(tag)

Én csak annyit kérdeztem, hogy kér-e egy pohár hideg vizet. :D
Kért.

"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.

(#77030) poli27 válasza ripla (#77021) üzenetére


poli27
(veterán)

Ma központi probléma volt, nem lehetett aktiválni az eszközt, kaptam én kör email róla!A pon feliratú led ég vagy villog? Ha ég akkor annyit tegyél meg, hogy felhívod a hibabejelentőt, és kérd meg, hogy töltsék bele a felhasználó nevet és jelszót, lesz neted, ha villog akkor még aktiválva sincs, akkor is hibabejelentés+beletöltés...

(#77031) Chereiose válasza n42 (#77023) üzenetére


Chereiose
(addikt)

Okés. :D

(#77032) ripla válasza poli27 (#77030) üzenetére


ripla
(őstag)

Villog.
Már háromszor telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, és eddig 3 féle verziót hallottam, hogy miért nincs net még most sem. Kicsit kezd elegem lenni, pedig a szolgáltatás minőségét még meg sem tapasztaltam.
Soha, egyetlen szolgáltató sem szívatott ennyi ideig a nettel, bekábelezték, bekötötték, volt net, ennyi.
Itt meg várjak amíg aktiválják meg amíg átmennek a rendszeren az adatok, meg mittudomén... könyörgöm.... amikor megkötöttem a szerződést, nem akkor illett volna elindítani az aktiválást név és cím alapján, hogy a bekötés után azonnal aktív legyen?
Elképesztően macerásan és rendkívül felhasználó-ellenesen oldja meg a T ezt az egészet, miközben engem csak hátrány ér, mert nem tudom használni a szolgáltatást. Ha reggelig nem lesz net, holnap bemegyünk személyesen. Érdekes hozzáállás ez a részükről, hogy a kezemben lévő szerződés SEM jogosít fel arra, hogy azonnal használatba vehessem a benne foglalt szolgáltatást. Ugyanis, idézem:
"A szolgáltatás kiépítését követően Internet hozzáférését a fenti azonosítókkal és jelszavakkal azonnal használatba veheti."
Ezzel szemben majdnem 6 óra eltelt mire bekötötték, és még mindig nem működik... sehol, egyetlen pontban sem említi a szerződés, hogy várnom kellene bármiféle aktiválásra, vagy bármi más egyébre, szerződéskötéskor sem mondtak erről semmit. Akkor most hogy van ez? A T nem teljesíti a szerződésben leírtakat? Mert azt már látom, hogy olyan dolgokhoz kellene igazodnunk amelyekről a szerződés nem tesz említést, ergo be vagyok csapva.
Érdekes módon, a Telenornál 10 perc alatt megvoltunk mindennel, amikor megkötöttük a szerződést a mobilnetre, miután hazaértem, már működött is. A Telekom úgy látszik erre képtelen.

[ Szerkesztve ]

Huawei P20 Lite

(#77033) AidanPryde


AidanPryde
(csendes tag)

Sziasztok Mesterek!

Kellene egy kis segítség. Mivel a szolgáltatónk T-Valami inkább ide írok, mint a sima router-es topikba.

A régi T-Valamis d-link modemünk meghalt. Vettünk helyette egy újat ZyXEL SBG3300-N000 ami router és modem egyben. Ez ANNEX-B típusú szolgáltató által megkövetelt fajta.

Összeszereltük:
- dsl a dsl-be,
- lan a lan-ba és gépbe,
- config PPPoE username, password beállítva többféle kombinációban is.

ADSL/VDSL over PTM
ADSL over ATM

A szolgáltatónál ellenőriztük a username, password párost azzal nincs baj.

User Guide: [link].

Valakinek ötlet, hogy minek kellene a jó kombinációnak lennie?

Előre is köszi:
Pesi

(#77034) HoTaZo válasza gombilaci1 (#77027) üzenetére


HoTaZo
(őstag)

Tudod, mi a legszebb? Most megnéztem, hogy mi a pontos címe, hátha meglelem a neten. Erre azt se tudom, mert pucolást tartottak a lányok... :C
Vihetik a stb-t! :DD

Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.

(#77035) semetka


semetka
(őstag)

Nálatok volt a boxhoz frissítés?

szerk: Asszem a hangerőt mintha megnövelték volna ahogy régen volt

[ Szerkesztve ]

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#77036) OldMike válasza semetka (#77035) üzenetére


OldMike
(senior tag)

Sajnos hozzám a 18. kerületbe még nem jutott el, pedig nagyon kíváncsi vagyok arra az új hangra. Csak az a baj hogy aki még eddig írt róla nagyjából ennyire bizonytalanul észlelte a hangerősödést. Ez pedig így akár az érzéki csalódás határán is lehet :(

42LM660S

(#77037) gombilaci1 válasza HoTaZo (#77034) üzenetére


gombilaci1
(őstag)

Akkor csak nem volt az annyira fontos...

(#77038) semetka válasza OldMike (#77036) üzenetére


semetka
(őstag)

Ez nem érzéki mert a box hangerőszabályzása is helyrejött. Gyönyörűen hangosodik 0-25 ig, nem úgy ahogy eddig hogy 15ösön úgy szólt mint 25-ösön. Reméljük mindenkihez eljut. Nekem router+ box áramtalanítás után jött elő a frissítés

[ Szerkesztve ]

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#77039) kigyi_23 válasza OldMike (#77036) üzenetére


kigyi_23
(őstag)

Nincs bizonytalanság, mert határozottan hangosabb 25-ön. (én azon használom, mert amennyit én nézek tv-t arra ez így ok és a marantz-on állítom a hangerőt. Eddig 35-36 körül volt amikor tv-t néztem 40 körül, ha F1-et :DDD Most 28-ra vissza kellett raknom a bekapcsoláskori hangerőt, de még így is hangosabb mint 36-on volt előtte. Tehát határozottan hangosabb lett.

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#77040) kisapa válasza n42 (#77007) üzenetére


kisapa
(senior tag)

Bár csak nekem lenne ilyen gondom, a router beüzemelésével. Optika még a közelben sincs. :D

(#77041) csixy


csixy
(őstag)

Írtam ide ezt a szösszenet . Rájött már valaki, hogy hogyan lehet ezt a műanyagcsodát switch AP módba tenni és hogyan lehet rajta kikapcsolni a DHCP-t?
Nagyon örülnék neki, ha megtudhatnám! Köszi!

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi.

(#77042) DJ. Ru$y válasza csixy (#77041) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

Settings -> Network -> DHCP server

Itt van egy "Enabled" felirat, ha rákattintasz, gondolom átvált Disabled-re és letiltja. Vagy el kell húzni a "kapcsolót" (fehér álló téglalap) balra, és akkor fogja letiltani. Mobil világból ismert kapcsolókat már átvitték ide is.

DIR 842 Manual PDF

Ui.: Lehet nem árt megnézni mi van a lemezen, mert gyanítom rajta van a manual, amiben pedig ott vannak a leírások. Nem szégyen elolvasni a manualt, tudom, a jelenlegi világban nem divat, mert mindenki ért mindenhez. (Akinek nem inge...)

[ Szerkesztve ]

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77043) csixy válasza DJ. Ru$y (#77042) üzenetére


csixy
(őstag)

Köszi épp most silabizáltam ki. Sikerült a switch AP mód beállítása. Nehogy már egy hátulról nyomtatás miatt port forvardingot kelljen csinálni. Így most mindenki egy alhálózaton van. :C

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi.

(#77044) DJ. Ru$y válasza csixy (#77043) üzenetére


DJ. Ru$y
(Topikgazda)

És simán megy a LAN-LAN kapcsolat is? Nincs vele baja ugye? Egy sima router, működnie kell mindennek. Mondjuk én dolgozom D-Link Range extenderekkel és Routerekkel is, de minden apró állítás miatt kérnek egy-két újraindítást van amelyik teljes áramtalanítást is...

Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#77045) OldMike válasza kigyi_23 (#77039) üzenetére


OldMike
(senior tag)

Köszönöm mindegyikőtöknek a biztató választ, akkor várok tovább, és reménykedek :)

42LM660S

(#77046) gombilaci1 válasza kigyi_23 (#77039) üzenetére


gombilaci1
(őstag)

Mik a frissítés utáni verziószámok egyes boxokon?

(#77047) csixy válasza DJ. Ru$y (#77044) üzenetére


csixy
(őstag)

Én most wifivel használom. AC klienssel (archer T4U) kb 200/200-at tud . Nyilván menne a LAN-LAN kapcsolat is. Egyetlen bibi , hogy így az NTP serverhez nem kapcsolódik és saját időszámítása van . 1970-ben járunk vele.

Na most egy wifi kliens notiról a fő routeren (asus rt-n 18U) keresztül ellátogattam a GUI-jába. Keresztül-kassul lehet járkálni a hálózaton. Tökjó! Leszámítva az NTP-t , gondolom, hogy ahhoz neki WAN kapcsolat kellene.

[ Szerkesztve ]

Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi.

(#77048) kigyi_23 válasza gombilaci1 (#77046) üzenetére


kigyi_23
(őstag)

Meg nem néztem, de ezt írták páran már:

CISCO ISB2201MT: 2.4.29715.23062
CISCO ISB2231MT (felvevős) : 2.4.29715.23062

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#77049) semetka válasza kigyi_23 (#77048) üzenetére


semetka
(őstag)

Nekem is 2201 van és a verziószám is ugyanez

==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==

(#77050) bandi20


bandi20
(aktív tag)

Sziasztok! Lenne egy technikai kérdésem! A 3 box közül , 2 Cisco 2001 , vagy milyen a verzió szám, es ott arra lennék kiváncsi amikor kikapcsolod a boxot , a közepén a kerek gomb színe nektek is zöld marad, nem lehet valahol beállítani , hogy ne zöld maradjon , hanem piros ha kikapcsolod a cuccot? Koszi

bandi

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.