- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] A mesterséges intelligencia és a kvantumkomputerek hozzák el a jog forradalmát
- Microsoft Edge (A Windows Internet Explorer utódja)
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
-
- Utoljára frissítve: 2019-11-30 12:09:40
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Hozzászólok Aktív témák
-
Roli27
őstag
Gyulai ismerősöm az imént írt msn-en, hogy megy neki az m1HD-m2HD-m3D, a 16-os teszt csatinak viszont nyoma sincs, mint ahogy nálam se,és szerintem az nem is lesz mert ugye megy a rendes 18x helyeken akkor meg felesleges nekünk kábeleseknek a teszt csati. Kábeles IPTV van neki.
Persze attól hogy nem HD a TV attól még ott kéne lennie.DigiNet FTTH 2x1000 + Huawei HG8242H ONT + Asus BRT-AC828 AC2600 Dual-WAN VPN router
-
dr.bubo
őstag
Nekem a m1 HD teszt a 99. helyen jön be. De csak úgy, ha végig léptetem a csatornákat 99-ig, mert, ha a távirányítón beadom a 99-et, akkor a 107-es csati jön be.
Ott pedig a film+2 lenne és az "a csatornához nincs előfizetése.." üzenet fogad.
szerk. tegnap néztem a teszt csatin az olimpiai megnyitót, sokszor szét esett a kép, a sima m1-en viszont nem volt kockásodás.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
ANDROID???
addikt
Helyzet az, hogy ha sd-ről hd-s set top box-ra cserélik, akkor már "visszafelé" nem cserélhetnek, ezt mondta a szerelő aki ma kijött és kicserélte a hauwei-t egy intek HD-S10CX set top box-ra. sokkal gyorsabb, mint a hauwei, remélem jól is fog működni.
Mondta hogy az Intek S50CX gyors meg jó is, de kicsi a memóriája azért nem volt jó az EPG-je, és ha nem jó az EPG-je akkor kiadták, hogy a hauweire cseréljék azokat az intek készülékeket. Viszont a hauwei lassú és elég vacak, ez az intek a hd-s10CX pedig vana amikor elveszíti a hangot, vagyis a kép és a hang sebessége nem lesz azonos, ha sokáig nézünk egy csatornát, ezen pedig segít ha a csatornát elváltjuk és vissza akkor visszajön a kép és a hang azonos sebessége.Remélem ez jó lesz, ha nem akkor jön az ip-tvre váltás.
Meglátjuk. -
forrest85
senior tag
Azért az se megoldás,ha tv-t akarsz nézni állandóan kapcsolgatni kell. Nem lehet valahol beállítani, hogy mennyit késsen a hang a képhez képest?
Ez is hibának számít, kicserélték meg működik is...egy darabig. Mondhatni adtál a szarrnak egy pofont, csak most a másik oldalról.Ilyen pocsék lenne ez a Sat TV? Pedig elgondolkodtam rajta a napokban. Melyik azaz STB, amivel jól is működhet?
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez! Szebb jövőt!
-
CSAKANYSANNY
csendes tag
Sziasztok
Szeretném megkérdezni azt hogy hogy lehet az jól megcsinálni , hogyha ugyebár bejön a rézpár vonal kábel és én még egy hejre el szeretném vinni nem egy hanem 3 kimenetet -et szeretnék !
Én ugy csináltam meg a 2 -nél hogy elvágtam a rézérpárt és a bejövőre 2 ugyanarra a szinekre rá raktam 2 db rézérpárt vagyis összesodortam !
Mükődik mind 2 kimeneten a vonal , ez-t igy csinálják vagy ???
Esetleg valakinek valami ötlete van , telefonzsinorral már egyszer meg probáltam ismerősnél de 10 m után elszált , rézérpárnál nem , valaki fel tudna világositani ???
[ Szerkesztve ]
-
havri1
nagyúr
Miért nem raksz be osztót?
Minek osztod 3 felé a bejövőt?
Analóg telefonnak?[ Szerkesztve ]
havri
-
Üdv. Segítséget kérnék ismét, már egyszer írtam erről. Szóval nekem 15mbit-es csomagra van előfizetve, de közös megegyezés alapján 12-t osztanak ki(bezzeg árkedvezményt nem), abból 10,6-ot kapok. Nos ha elkezdek valamit tölteni maxon akkor sem megy 1,2MB/s fölé, amit ha jól számolok még csak 9,6mbit, azaz még a maxot sem éri el, és mégis elég sokszor van van, hogy 1-1mp-kre megszakad a kapcsolat, és némely oldalról akkor kezdhetem elölről a töltést. Routerben nem mutatja, hogy megszakad, csak a grafikonon látom, hogy beesik és nem érhető el semmi. Kérdem én: valahogy bele lehet nyúlni a modembe, ellenőrizni mitől van ez és finomhangolni?
"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.
-
Gedeon31
addikt
Na végre nálam is megvan.
A 118-as nálam.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nálam a végén van. 183 felett. Volt egy hosszabb modem+box kikapcs, azóta megvannak.
Véleményem szubjektív... - LG 43UJ635V 43" Ultra HD 4K HDR TV eladó
-
redingitell
aktív tag
Na most beszéltem egy ügyintéző hölggyel. Szerinte azért nem találom a HD csatornákat, mert nálam nem tudja a rendszer, illetve nincs hd képes boxom.15MB net, IPtv családi csomag az előfizetés, hiba nélkül működik.
Kérdeznék egy hozzáértőt: A beltéri:cisco, működéskor az elején világít egy kék, led, alatta hd felirat.Ez a készűlék alkalmas hd műsorok vételére?
Az mit jelent, hogy az én vonalamon nem jön hd jel? -
Roli27
őstag
Minden IPTV vevő egység HD képes, az m1 HD Ready Teszt csatorna DSL hálózaton nyújtott előfizetőknek érhető el, a teszt csatorna kisebb felbontású mint a rendes m1HD ,ezért jóval kevesebb sávszélesség az igénye és pont emiatt adták ki publikus tesztre , mert ha sikeres lesz a teszt akkor nagy valószínűséggel lesz egy HD Ready minicsomag ,amit már DSL hálózaton igénybe vett IPTV előfizetők is kérhetnek.
A T-s fórumon is jelezték, hogy pl HD streamre nincs is szükség.
DigiNet FTTH 2x1000 + Huawei HG8242H ONT + Asus BRT-AC828 AC2600 Dual-WAN VPN router
-
redingitell
aktív tag
Köszi a választ, így már világos.Ezek szerint az ügyintéző nem feltétlen van tisztában vele.
Viszont a teszt csatornákat továbbra sem találom. boxot, modemet áramtalanítottam, hátha utána lesz de sajna most sincs semmi. Valakinek valami ötlete? (Ja, dsl vonalam van) -
Délelőtt fél 10kor telefonáltak, hogy holnap jönnek kötni az IPTV-t, úgy tűnik, hogy ez a 2 vonalas megoldással csak lesz valami
Mondjuk nem értem, hogy ha kint az oszlopon van elég juice, akkor miért nem tudnak onnan behúzni 1 vezetéket, ami elbírná a jelenleg adható max 15 Mbites netet(vagy akkor már többet)+a TV-t egyszerre, de ez az én bajom.Az is érdekes, hogy amikor Sat TV tévesen be lett jegyezve, akkor Debrecenből jelentkeztek időpontot egyeztetni, most IPTV-vel meg Szolnokról, nem is tudtam, hogy ennyire szétszórták a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
sarkan
tag
Nekem is ilyen beltérim van és ha a menüben a képméretnél az 1080i vagy 720p választom ég a kék lámpocska akkor is a sima sd adást nézek. A tv-ém hd-s és hdmi kábellel összekötve.
Nálam 'rezes' adsl van és ha az HBO Hd-re kapcsoltam akkor jött a jelzés, hogy nálam nem lehetséges az HD adás ( benne van a csomagban, tehát fizetek érte de mégse nézhetem).
A mostani próba M1 HD gyönyörűen jön és élvezhetően szebb a képe mint a sima M1-nek.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Lehet, hogy minden van csak akarni kell...
Azért az milyen "jó", hogy az ember reklamál, rögtön lehetőség nyílik dolgokra...
Akkor eleve a szerződéskötést is reklamációval kell aláírni, hogy utána zökkenőmentesen történjenek a dolgok. -
Gedeon31
addikt
Én is ott találtam meg.
Hozzászólok Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Videoteszt Nem várt helyeken bukkant fel a Wi-Fi Fon
- Hír NMHH: méltányosabbá válik ősztől a Telekom fizetési felszólítási gyakorlata
- Hír Gigabitre kapcsol feltöltésben a Magyar Telekom is
- Hír A Magyar Telekom ügyfelei nagyon figyeljenek!
- Hír A szolgáltatóknak is gondot okozott a kiszivárgott e-mail lista
- Hír A Magyar Telekom megszünteti a lakossági villamosenergia-szolgáltatását
- Hír Ezer Mbps a Telekomnál, havi tízezerért
- Hír 37 tévécsatornát ad ingyen két hónapra a Telekom
- Hír A Magyar Telekom uniós forrásokat nyert el a vezetékes széles sáv fejlesztésére
- Hír Megújult a Telekom honlapja, de más újdonságok is vannak
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox One
- Autós topik
- [Re:] A mesterséges intelligencia és a kvantumkomputerek hozzák el a jog forradalmát
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ford topik
- További aktív témák...