Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Csak az a fura hogy ha egy ismert bug-ról van szó ami már tegnap is megvolt(meg ki tudja mióta van)akkor ezt az info-t hogyan nem tudja mindenki,nem kapnak róla egy kör emailt vagy bármi infot??
A mai világban egy telekommunikációs cégnél?szerk:én a chat-et befejeztem,többé nem keresem ott őket csak a 1414-en!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz tobias40 #141151 üzenetére
Hmm,most vissza tudtam tenni az előfizetésem közé a mobilnetet a telefonszámmal de még mindíg az 5033 ft-s havi díj szerepel!
Remélem mihamarabb javítják és minden rendben lesz.
Mondjuk ez megnyugtat mert azt mutatja hogy valóban sikerüt vissza aktiválni ezt a számomat,remélem a régi feltételekkel! (6 giga mobilnet a duplázással és a megjelölt appok nem fogysztják a mobilnet adat keretét) -
-
tobias40
veterán
Értelek hogy az érintettek észlelik de az info már ott van hogy hiba van a rendszerben!
Mert sok ember ha csak megnézi a fiókját és meglátja ezeket a bug-os árakat ,azonnal felmondja mint én is mert nem akar 3x4 akkor a összeget fizetni!(mondjuk legtöbben csak a számlákat nézik,én is csak ezért léptem be mert láttam vhol hogy irreálisan magas árak lettek!!)
Utána mire kiderül hogy csak egy apró hiba történt akkor meg már nem lehet visszaállítani mert adott esetben hetek is eltelhetnek!(vehetik meg a magasabb árú előfizut!)Mindegy,remélem más nem jár úgy mint én,köszi a segítséget!
-
dptrsk
Topikgazda
Miért éles rendszeren kísérleteznek(App, web, Telekom TV, stb...)?
Mielőtt élesbe állítanak valamit, nem kellene letesztelni?
Elég sok olyan hiba van, ami csak annak köszönhető, hogy valaki(k), nem gondolták úgy, hogy le kéne tesztelni. (A téves árak is ilyenek, ha valaki ránézett volna egy teszt környezetben egyből kibukott volna...)
[ Szerkesztve ]
-
patrikcoc
aktív tag
-
olahdave
tag
Nálam is 1323 helyett 5033 van most és lehet váltani egy 3073 forintos csomagra. Nekem itt lett érdekes az egész, mert olcsóbb csomagot soha nem ajánlanának a szolgáltatók.
-
szabferi
tag
Olyannal találkozott már valaki, hogy a házba bejövő koax-on egy sima kettes koax elosztó (1 bemenet, 2 kimenet) segítségével egyszerre lóg egy HGW és azon egy set-top box - erről megy az egyik TV (ez ugye a normális módszer)
de
az elosztóből kijövő másik koax kábel simán csak bele van dugva egy másik TV antenna bemenetére, és azon is simán van TV műsor (set top box nélkül, nyilván csak pár csatorna) ?
Megkértek hogy cseréljem ki egy 3as elosztóra, és kössek rá egy másik TVt is simán csak box nélkül, de fura mód azon nem találok egy működő TV csatornát se (az elosztó jó, mert az a tv ami eddig met simán box nélkül igy is működik, és a set top boxos tv is megy).
Miféle feketemágia ez, egyáltalán hogy lehet hogy gateway / box nélkül a koaxon jön TV antenna jel? És ha ez normális mert még mindig adják az alapszolgáltatást box nélkül, mit kéne csinálnom a harmadik TVvel hogy azon is meglegyenek az alapcsatornák?
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Vajon ha a mobilon Tv Go-n rendeztem a csatorna sorrendet, az Android boxon is rendeződik a sorrend automatikusan?
-
blg
senior tag
-
Robiusz
kezdő
Sírva kérdezem mikor javítják már a kép - hang csúszást? Egyszerűen nem kéne fizetni ezért a minősíthetetlen szolgáltatásért. Hónapok óta panasz áradat van és nem történik semmi.
-
törölt tag
válasz szabferi #141160 üzenetére
Ez nem feketemágia
Simán a koaxon ott van hagyva ajándékba a telekom dvb-c jel kódolatlanul.
Nálunk pl. a kalásznetnek komplett tv csomag van így, egy része kódolt, de elő lehet fizetni. kb 90 csatorna.
Így egy koaxon van a telekom tv, telekom net és komplett kalásznet dvb-c csomag. (a kalásznet egyébkent telekom csak meghagyták a nevet)Így működik pl. a digikábel , csak a közeg ami ezt hordozza az optika , majd a lakásban kerül visszafordításra koax csatlakozásra.
Az osztásnál nem árt figyelni mit hogyan csinálsz, ha nincs az osztóban szűrő a szissziránynak az pl. zavarhatja a net kapcsolatot is.
De bármennyi felé osztható amíg van megfelelő jelszint. Ha nincs akkor erősítőt kell használni.
Egyébként szerintem 3-4 felé biztosan osztható kellene hogy legyen minden gond nélkül. -
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #141161 üzenetére
Miért. nincs. még. javítva. ?
Egy ilyen számos ügyfelet érintő hibát 24-48 órán belül illene korrigálni, vagy belépésnél legalább egy popup, hogy hibás, de javítják. Bármi interakció, ami mutatná, hogy törődnek az ügyféllel.(legalább a látszat legyen meg…)
[ Szerkesztve ]
-
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz szabferi #141160 üzenetére
Ellenőrizd, hogy az F csatlakozóknál jól érintkezik-e az árnyékolás.
Ha a tévében nincs mpeg4 dvb-c tuner nem fog csatornát találni.
Amennyiben megírod, hogy milyenek a modem értékek ki tudjuk számolni, hogy milyenek a modemértékek, a hármas osztónak 6dB csillapítása van a kettesnek kb 3,5dB, ha 50 felett van a feltöltési érték akadhat a netkapcsolat ilyenkor azt tudod csinálni, hogy visszateszed a kettes osztót majd a tévés kimenetére teszel egy hpf szűrőt és egy összekötőt és még egy kettes osztót (olcsóbb megoldás mert a kettes osztó már megvan és a modemértékek nem változnak), vagy egy ilyen hármast aminek egyik kimenete kevesebbet csillapít amire mehet a modem.[ Szerkesztve ]
-
almalé
tag
Sziasztok
Most költöztem új lakásba, ahova be van kötve a Telekom (falban van UTP kábel csatlakozó), de szerződés még nincs és a net sincs bekapcsolva. Ilyenkor el tudom kerülni valahogy a telepítési díjat? Annyira értek hozzá, hogy egy modemet / routert beizzítsak. Illetve ebben az esetben is célszerű lenne személyesen elmenni ügyfélszolgálatra vagy telefonon érdeklődni, hátha van a webshopos árnál kedvezőbb?
Köszi -
almalé
tag
válasz Rick4 #141174 üzenetére
Telekom, Mo., igen. Amikor kiválasztom webshopban a csomagot és a címet rátesz 10 ezer telepítési díjat, amit el akarok kerülni, ha lehet. A lakás cégtől van, ők mondták, hogy a Telekom be van kötve, de magamnak kell intézni a szerződést, csomagot, fizetést, stb. Ethernet wall socket van a falon, gondolom azon át jönne majd a net. Bocsi ha rosszul használom a nomenklatúrát, nyilván nem az én területem.
[ Szerkesztve ]
-
Kaba
veterán
válasz almalé #141175 üzenetére
A telepítési díj hűség nélküli szerződésre vonatkozik.
Amennyiben 1 vagy 2 év hűséget vállalsz akkor nem fizetsz telepítési díjat. A szolgáltatást megrendelheted, online, a 1414-en vagy személyesen. A 1414-en rákérdezhetsz az árra, melyet összehasonlítasz a webes árral. Az esetlegesen olcsóbbat választod, de szinte mindig megegyeznek. -
Rick4
félisten
válasz almalé #141175 üzenetére
Kérsz egy hűségidős telepítést, majd amennyiben hivatalosan költöznél, azaz igazolni tudod lakcímkártyával is, hogy innen máshová mész hűségidőn belül, kérsz egy áthelyezést, amennyiben a szolgáltató oda át tudja rakni a szolgáltatást, akkor továbbra is élvezed az olcsó ár előnyét, amennyiben nem tudja átrakni, simán megszűnik a szerződésed.
A lan portot nem értem, a szolgáltató saját eszközt fog adni, aminek a lan portja vagy passzol a falban lévő vezetékeléshez, vagy nem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
GreatL
őstag
4K 60 Hz képhibákat okoz a Telekom Set top boxszal. Ha kicserélem a set top boxot valami értelmesebbre akkor megszűnik a hiba? Az előfizetői adatokat más set top boxba is be lehet pötyögni?
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
GreatL
őstag
válasz ozzyxx78 #141181 üzenetére
Igen, most 50 Hz-en használom. De nem okoz neki gondot ezen felül a HDR passthrough satöbbi? Egy nagyon körülményes ócska vacak, ezért gondolkodtam a cserén. Jelenleg inkább a TV-be dugtam egy HDD-dokkolót, egér, bill.
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
snyper990
őstag
válasz GreatL #141179 üzenetére
De miért akarsz 60 fps-sel nézni 50 fps-es adást? Az sem biztos, hogy a box a hiba oka, egyszerűen a matek nem jön ki (50/60 végtelen tizedes tört). Az, hogy ezt melyik eszköz hogyan kezeli, az kb. esetleges.
Amúgy ha megszerzed valahonnan a telekomos Android TV-s launchert, lehet, hogy menni fog más Android TV-s eszközön is.
Hardver szinten nem ócska vacak a box (simán hozza szerintem más androidos TV-okosítók szintjét), csak egyrészt a szoftver nem az igazi, másrészt leginkább arra való, amire eredetileg készült és amire a szolgáltató adja: set top boxnak.[ Szerkesztve ]
-
patrikcoc
aktív tag
válasz snyper990 #141183 üzenetére
”Az sem biztos, hogy a box a hiba oka”
De akkor miért nem csinálja a sima, nem AV-s box?
Egyébként 50Hz-en is csinálja, csak észre kell venni, sokkal ritkábban csinálja és kevésbé törik meg…”Amúgy ha megszerzed valahonnan a telekomos Android TV-s launchert, lehet, hogy menni fog más Android TV-s eszközön is.”
ADB-vel kiszedtem mindhárom T-s APK-t (launcher, TV app (ebből van 2), viszont nem tudom kipróbálni, mert nincs androidos eszközöm. Ha érdekel valakit, feltöltöm és ki lehet próbálni. BlueStacks-en elindul a háromszögekig, de emulátoron nem megy tovább (valószínűleg az x86 miatt). -
tuto558
aktív tag
válasz patrikcoc #141184 üzenetére
Nem működik a TelekomTV-s launcher más eszközön. Én "chromecast with google tv"-re próbáltam rávarázsolni régebben, elindult az alkalmazás, még a bejelentkezési adatokat is elfogadta, csatornákat is váltogattam, de képet/hangot egyiken se adott.
[ Szerkesztve ]
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
Airedhyal
aktív tag
Jó napot.
Olyan kérdésem lenne hogy a Telekomos TV Smartbox - DV8519B-AV is IPTV alapú, vagy elég neki csak net kapcsolat igmp nélkül?
-
patrikcoc
aktív tag
válasz snyper990 #141190 üzenetére
4-ből 4 box csinálja (mint ahogyan az összes többi hibát is), a gyári kábellel és az Apple TV Belkin HDMI 2.1 kábelével is… Ránéztem logcattel a box lelki világára, rengeteg hibát ír pl. hangmód váltáskor is, illetve egy Avrcp-s hiba is folyamatosan spamel másodpercenként…
[ Szerkesztve ]
-
luciferk
senior tag
Kaba szaki, a 141162 kérdésemre azt a választ kaptam, hogy elvileg lehetséges, de szerinted ez gyakorlatilag is lehetséges?
-
snyper990
őstag
válasz patrikcoc #141192 üzenetére
És van a filléres T-s és az Apple-specifikussága miatt nem feltétlenül kompatibilis kábelen kívül esetleg valami más egy próba erejéig?
AVRCP-hiba lehet a távirányító miatt is (szerintem azt nem a boxszal együtt szerzik be, hanem másik gyártótól), de annak semmi köze a képfeldolgozáshoz, hanghoz is csak akkor, ha Bluetooth-on keresztül hallgatod (remélhetőleg nem)
A hibák típusa sem mindegy. Lehet tele egy log hibákkal úgy is, hogy közben a működésben nem tapasztalható hiba. Persze attól még nem kéne, hogy tele legyen -
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Közeljövőben lesz android boxra frissítés, vagy finom hangolás?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
törölt tag
válasz zolokas #141197 üzenetére
1 hete kellett volna hogy legyen , ha volt garantáltan bugos maradt ugyanúgy.
Ha nem volt akkor nem adták ki, mert még bugos, aztán egyszer majd gondolnak egyet és kiadják bugosan. Jóvanazúgy
Szóval mindenképp sakk-matt nekünk ,fizető ügyfeleknek.
Aztán a szerelőknek megint küldenek egy hibalistát, amit büszkén tudnak mutogatni a telefonjukon, hogy ezzel ,meg ezzel,meg ezzel a hibával nem tudnak mit kezdeni.
(bár a listájuk elég szűkös , én garantáltan tudnám bővíteni pár sorral) -
aktív tag
Most kaptam a korábbi Huawei router helyett egy Technicolort. Ezek mögött egy AX68-as lenne PPOE bejelentkező és a helyi WIFI. A Huweit a szolgáltató szaki állította be, most a Technikcolorral nem tudom, mit kéne kezdenem, hiába tudok belépni. Egyelőre azzal lépek be.
Hogyan kell a Technikcolort beállítani, hogy a saját routeremmel jelentkezhessek be? Valamint miért van, hogy feltöltésben megvan a 800 feletti Mbit, de letöltésben csak 300? 1000*/1000 tértem át ma a 300/75-től.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest