Új hozzászólás Aktív témák

  • Abel-0101

    aktív tag

    válasz woodworm #129550 üzenetére

    *Problémáid, tényleg zárnám már a dolgot, de tessék. 4Hónap alatti élmények:
    -IPTV kapcsoló (egyik napról másikra eltünt egy létfontosságú funkció, se a Samsung Mo. se a Telekomon levő összes munkatárs nem tudott róla semmit, annyi biztos, hogy nem szoftverfrissitési hiba volt)
    -"Telekom külsős szakemberei" gányolni tudnak, meg koszt hagyni maguk után, de kivitelezni, szakemberként dolgozni nem, majd pedig amikor visszahívnám őket kicsivel később, hogy mit csináltak a padláson, később (ez még lényeges lesz,) Amiután kiderült egy lényeges hiba hívtam a szakit de foglaltat jelzett folyamat.)
    -Késedelmi számlabefizetési díjak. Nem jött értesítés a kapcsolattartói adatokra, hogy nem vonták le a havi számlákat, amikor már majdnem letelt a 30nap (szolgáltatás kikapcsolása), kapom a felszólítást, hogy nincs befizetve, majd pedig következő havi számlára jön 3x750Ft késedelmi pótlék. (apró dolog)
    -Folytonos internet hiba, már írtam korábban ide is, hogy egyszerűen siralmas az internet (Egyik fő ok a fentiekre), töredéke jött abból az internetből, amit én havonta kifizettem, természetesen 1414, chaten felvettem a kapcsolatot, azt mondták belenéznek a rendszerbe, hirtelen jó volt az internet kb 1 hétig, (Utána jött a fekete leves, annyira lassú lett az internet, hogy kb 600kb al töltött bármit interneten) kijöttek a szerelők,akik megnézték a modemet, kábeleket, nem volt semmi gond. Útólag:Természetesen a házon belül néztek meg mindent.

    Az internet próblémát, a padláson levő kaox kábel sérülése okozta, amit persze én követtem le, ki is jöttek a T ok, megcsinálták nagyszerű.(Innen is köszönöm a szerelőnek, akinek sikerült megcsupaszitani a kábelt, majd idő elteltével sérült, sérült, végül annyira jött a jel, hogy egy zenét sikerült 5perc alatt letölteni.

    És ezek után legyek elnéző, türelmes velük szemben, a fentiek közül ha 1 max 2 hiba megjelenik 1-2év alatt azt mondom sima.. de ez, hogy sorba jöttek a hibák..

Új hozzászólás Aktív témák