Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    A tegnapi bejegyzés kimaradt mert nem volt net reggeltől egész délutánig. Meg is jelentek az elvonási tünetek rajtam. Már egészen a részemmé vált a gép és az internet. El sem tudnám képzelni az életemet nélküle.
    Az éjszakánk jól telt tegnap is és ma is. Mivel hulla fáradtan érek haza minden nap ezért nem nagyon kell aggódnom az éjszakák miatt. Tegnap megvártam édest hogy hazaérjen és összebújva tudjunk elaludni. Ez mindkettőnknek fontos és tanulva abból hogy egyik este szerinte én távol aludtam tőle inkább bevártam és akkor tutira nem közel alszunk el. Hiába. Néha hisztis kiskacsa a szerelmem amit ilyen esetekben meg is értek mert ebből is érzem hogy fontos vagyok számára. Imádom őt és cuncikát is!
    Mivel meggyógyult cunci de a héten még itthon van ezért tegnap elvitte az apjához kedvesem. Most 4 napot lesz ott. Semmi félni valóm nincs mert nagyon jól érzi magát velem is és szerintem már nem tudják befolyásolni nagyon abba az irányba hogy utáljon engem.
    A munkánkban annak ellenére jól állunk hogy lépten nyomon anyagra kell várnunk. Tegnap a gipszkartonra vártunk 2 órát és addig csak álldogáltunk. Persze ma estére be kellene fejeznünk de így nehezen fog menni. A kukim kivan vele!
    A legfontosabb tegnapi hír! Visszaérkezett a gariból a vga.-m! NYAMI!!! Hétvégén játék! Végre kicsit kockulhatok a játékaimmal. Édes dolgozik én pedig játszok. Illetve ha kifizetnek bennünket akkor bemegyek egyik nap a gyermekeimhez meglátogatni őket.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák