Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Boldogan ébredtem mert ma végre dolgozni fogunk újra! Juhééé :DD
    Cuncikámért is megy édes pestre most a hajnali busszal így estére amikor hazaérek már átölelhetem őt is. Nagyon várom már!
    Már ránk fér a munka minden szempontból. Azért is mert eltunyulok egészen és még azért mert nagyon kell a pénz. A héten fel kell adnunk a 31 ezres fűtésszámlát. Érdekes hogy itt móron nem esett le a távhő áfája 5%-ra hanem maradt 25%. Azért az a 20% többlet nem kevés. Remélem jövő hónaptól ez változni fog.
    Tegnap délelőtt elugrottam apámhoz egy pár percre és a gyermekeimet is meglátogattam. Ugyanolyan szeleburdiak mint voltak. Megbeszéltük hogy a hétvégén jönnek hozzánk. Itthon lesz cuncika is aminek nagyon örülök. Egy nagy család leszünk hirtelen.
    Megyek és készülődök. Kikísérem édest a buszhoz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Többé kevésbé nyugodtan aludtunk. Sok bújás volt és ölelve alvás. Nem mondom meg hogy voltunk e dolgozni mert lassan egy szappanoperává növi ki magát ez a favágó munka..Szóval ebből mindenki sejtheti hogy mi volt tegnap. Ellenben elcsesztem egy csomó időt azzal hogy Zoli gépére új rendszert tegyek és ezáltal ne tudjam úgy köszönteni édest és cuncikát ahogy igazán szerettem volna. Ez nem rajtam múlt de rettenetesen zavart. Itt volt Zoli is és így nem volt olyan a helyzet hogy kimehettem volna eléjük. Azért amikor megjöttek és eltelt negyed órácska. (kb.) akkor cuncika ideosont és belefészkelte magát az ölembe. Én pedig jól megölelgettem és megpuszilgattam. Már nagyon hiányzott Ő is és az is hogy igazán megölelgethessem mint gyermekemet. Elég zűrös volt a délutánunk is. Sokat voltak itt a Zoli gyerekei ami miatt nem tudtunk igazán együtt lenni édessel. Estére nagyon kiéheztem rá és ingerülté váltam. Rá is szóltam erélyesen édesre hogy ne tökörésszen már a kirakóval amikor éhezem az ölelésére..Persze ezen ő picit behápogott.Na persze csak ilyen műmájer hápogás volt és hamar megbocsájtott.
    Ma már le sem merem írni hogy újabb ígéretünk van a munkára.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Tegnap végre voltunk dolgozni és rettenetesen elfáradtam. Csak botorkáltunk a hóban. Estünk keltünk az aljnövényzetben. Ez így elég nehézkes volt és fárasztó. Szerintem ma már jobb lesz a helyzet. Mivel a srác akinek dolgozunk korábban kijött az erdőből mi sem maradhattunk túl sokáig. Ez első napra elég is volt és hazaértem mire menni kellett cuncikáért az oviba. Nagyon boldog volt hogy én mentem érte. Este nagy huncutkodások és ölelgetések mentek. Azt mondta örökre szeretni fog. Ettől nagyon meghatódtam. Édes délutános ezen a héten. Szerencsére már csak ma és holnap megy a többi szabadnap és szabi. Hétvégén jönnek a gyermekeim . Biztosan nagyon jól elleszünk velük.
    Sietek mert a bakancsomat ki kell boxolnom. Tegnap totálisan szétáztatta a hó és majdnem belefagyott a lábam. Most a radiátoron szárad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem semmi hogy tegnap az összes erőmet hogy kivette ez a mocsok hideg. Reggel karcolta az erdőben a -20-at és napközben is mindössze -10-et mutatott az L200 hőmérője. A seggem befagyott teljesen. Ráadásul olyan voltam mint egy rossz elem ami a hideg hatására rohamosan veszti az energiáját. Ma tüzet fogunk rakni ha fene fenét eszik is..
    Sajnos tegnap táltit újabb betegség kapta el. Mikor odaértünk vettem észre hogy az olaj szó szerint folyik belőle. Gyakorlatilag elfolyt az összes olajunk. Hazafelé a fürészlánckenő olajjal jöttünk ami persze hazáig ismét eltünt belőle. Majd most reggel újra töltünk bele egy keveset hogy ne álljon be a motor. Elképesztő mit ki nem bír ez az autó. Még májusig van rajta műszaki de nagyon kétséges hogy kibírja e addig. Az olaj a víz fogy belőle és az elektromos rendszer is tropán van. Mindemellett a bal első fék szorul. Szóval ki van a lelke neki.
    Szerencsére nem esett hó így tudunk menni egész héten. Ez azt jelenti hogy a hétvégén is menni fogunk. Egyedül a péntek az ami kétséges de a szombat vasárnap az tutira le van szervezve. Jó is ha megyünk és pici pénzt keresünk végre..
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Tegnap reggel leszakadt a hó de akkorra már ott voltunk a srácnál akinek segítünk így kénytelen volt bennünket bevinni az erdőbe fát szedni. Mondjuk nem volt egy leányálom a hóban dolgozni de kell a pénz. Most folyamatosan menni fogunk legkésőbb jövő péntekig mert akkor itthon szeretnék maradni a farsang miatt. Jó hulla vagyok már. Ez elsősorban a hidegnek köszönhető. Tegnap mondjuk napközben csak -7 volt de a bakancsom dél körül renre átázik amitől elkezdek fázni. Nem túl jó érzés 0 fok körüli hólében toporogni. Ma kipróbálom azt hogy zokni-zacskó-zokni-t húzok a lábamra hátha hatásosabb lesz.
    Itthon cuncika nem fogadott nagyon szót. Ez a 3 nap a vízválasztó. Ilyenkor már nagyon hiányzik neki édes.Nekem is! A héten már nem megy szerencsére dolgozni. Ha minden igaz jönnek a gyermekeim is hétvégére hozzánk. Ez persze azon múlik hogyan döntenek. Szeretnének e úgy itt lenni hogy én dolgozom és csak este találkozunk..
    Sietek mert van még dolgom és ma korábban indulunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Odakint szakad a hó és hozzá dermesztő szél fúj. Ma amúgy sem mentünk volna mert ma kiviszik azt a fát amit vágtunk. Ezek szerint most egy darabig nem is fogunk menni mert a hó miatt nem lehet majd bemenni. El kell kezdeni mozgolódni a szakmánk irányába mert ez a favágósdi nem lesz hosszú életű..
    Tegnap már épphogy csak volt mit dolgoznunk mert kitakarítottuk azt a részt amit kaptunk.
    Itthon minden rendben volt. Édes nem dolgozik szerdáig. Ennek nagyon örülünk mert a keze nagyon kivan és legalább meg tud gyógyulni. Cuncika este nagyon cserfes volt. Rosszalkodott és nem fogadott szót. Nem tudom mi lelhette.
    Úgy volt hogy ma jönnek a gyermekeim de ebben az időben nem hinném hogy kihozza őket mami. Lehet hogy bemegyek értük busszal. Majd meglátom mi lesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit eldurmiztuk az időt ma. Jóleső lustizás volt. Ma cuncika is a mi szobánkban aludt az ágybetétén. Nagyon örült neki hogy itt aludhat de ebből azért nem csinálunk rendszert...
    Tegnapi nap eseménytelenül telt el. Tulajdonképpen szinte észrevétlenül elsuhant a nap. Semmi érdekeset nem tettünk. Mostunk, takarítottunk és közben édes főzött. A gyermekeim végül nem jöttek el a rendkívüli időjárási tényezők miatt. Én nem ítéltem annyira súlyosnak a helyzetet de nem erőszakoskodtam velük. Tulajdonképpen mami döntötte el hogy most veszélyes lenne buszozni és kész...Sajnálom hogy így történt mert cuncika nagyon várta őket. Szerettem volna hogy együtt legyenek mert cunci csak minden 3. héten van velünk teljes hétvégét és akkor akarom hogy jöjjenek hogy szokják egymást.
    Ma is családias bújásos nap lesz. Imádom őket!!
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Este cuncika hányt amit most reggel megismételt újra. Szerencsére csak slájm jött belőle. Kapott egy normaflort és ma itthon marad . Remélem nem betegedik le teljesen.
    A tegnapi nap eseménytelenül telt el. Semmi lényeges dolog nem történt velünk. Csendben elvoltunk hármasban. Sajnos azt a hírt kaptuk hogy ma nem megyünk és ma dől el mikor mehetünk be az erdőbe. A sok hó betett nekünk rendesen. Ez nagyon rosszkor jött. Most gyorsan ki kell szórnunk árajánlatokat azokra a munkákra amiket megnéztünk és hátha valamit elfogadnak belőle mert ez a favágós munka úgy látom csak hómentes időben működik.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    3 előtt ébredtem. Ennek több oka is lehet de teljesen lényegtelen. A lényeg az hogy ma tutira dolgozni fogunk és nem az erdőben hanem saját munka. A tegnapi telefonálgatásnak meg lett az eredménye és végre tudunk dolgozni picit a szakmánkban. Ez azért is jó mert tudom hogy el kell végezni egy adott munkát amiért pénzt kapunk és mi döntjük el mikor csináljuk nem arra várunk hogy vajon mehetünk e dolgozni aznap vagy sem.Ha minden igaz most 2-3 hétre való munkánk van. Addig meg csak elolvad a hó és bemehetünk az erdőbe. Feltéve ha nem találunk addig más saját munkát. Majd alakul..
    Tegnap nem vittük cuncit oviba mert reggel még hányt. Mára szerintem rendbe jött így mehet már. A délutáni napsütésben sétáltunk egy kellemeset. Már nagy szükségünk volt erre a napsütésre a sok hó után. Készülgetünk a pénteki farsangra. Még sajnos nem tudom hogy a munkából el tudok e szabadulni én is. Meglátjuk..
    Ma megyünk fát válogatni és ki is szállítjuk és nekiállunk gyalulgatni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodtan aludtam. Pedig már kezdem azt gondolni hogy a sors nem szeret nagyon. Tegnap reggel mentünk a fatelepre fát válogatni és táltiból egyszerre elfolyt az összes olaj. Alig tudtunk elevickélni a szerelőig. Egy tömítés ment ki benne amit meg is tudtak javítani délután szerencsénkre és még nem is került sokba. Persze ezzel ugrott a tegnapi napi melo is. Kiválogattuk a fát és ennyi. Ma reggel fél 8-ra viszik ki és akkor állhatunk neki dolgozni. Remélem most már nem fog semmi közbe jönni és végre tényleg tudunk dolgozni.
    Mondjuk ezzel a kis közjátékkal és faanyag válogatással el is ment a délelőttünk. Délután mentem én is cuncikáért az oviba. Kezd bezsongni a farsangtól. pénteken lesz délután. Nagyon szeretnék ott lenni de lehet hogy nem fogok tudni odaérni a munka miatt. Majd még kialakul..
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugodtan aludtam. Kellemesen elfáradtam a munkában (!) és biztosan ez miatt sikerült nyugisra a durmim. Persze kellett hozzá édes is aki szorosan hozzám bújva szundizott. A tegnapi napom nagyon szuper volt annak ellenére hogy este édes kicsit ingerült volt amiatt hogy nem úgy sikerült a napja mint szerette volna. Azért sikerült megnyugtatnom hogy minden rendben van és az elalvásra már rendben volt a lelke neki is.
    Munka: az unokatesomnál két ház közötti terasz lefedését készítjük és belekötünk egy bejárati ajtó feletti előtetőt.Ha szerencsénk van akkor a héten be is fejezzük. Nagyon szuper a hangulatom hogy végre másfél hónap után a szakmámban dolgozhatok.
    Most más nem jut eszembe. Cunci már számlálja a napokat a farsangig. Remélem oda tudok érni én is..Imádom őket.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugisan aludtam. Jót tesz az a kellemes fáradtság amit a munka okoz nekem. Az este is nagyon jó volt. Semmi hiszti vagy ilyesmi. Kicsit csipkelődött édes amiért el is fenekeltem..Majd legközelebb 2x is meggondolja hogy kivel húz ujjat. ;]
    Ma lesz a farsang. Nagyon sajnálom a dolgot de szinte biztos hogy nem tudok majd ott lenni. Dolgozni kell mert ebből van pénz. Persze az apja jelen lesz neki mutatva hogy mennyire fontos számára a lánya. Ez így rendjén is van csak tavaly nem volt neki lényeges egy ünnepség sem ami az oviban volt.
    Munka: Teljesen összeállítottuk a terasz feletti tető szerkezetét és le is lambériáztuk. A bejárati ajtó fölé is készítettünk egy tetőt ami össze lesz dolgozva a terasztetővel. Ennek a szerkezete is elkészült. Ma le kell még lambériázni és belécezni. Majd leszegni és rászórni azt a pár bádogot ami kell rá. Holnap cserepezünk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nagyon nyugodtan aludtunk édessel. A tegnapunk nagyon jól sikerült pedig elég rosszul indult. Reggel elment édes dolgozni 6-ra és cuncikám úgy ébredt hogy hánynia kell. Ölbe kaptam és épp elértünk a wc-ig. Persze mindenképpen akart oviba menni a farsang miatt. Itattam vele egy normaflort és kicsit helyrerázódott ettől. Nagyon édes kiscica volt. Mi vittük őket oviba táltival. Ennek nagyon örültem mert nem tudtam akkor még hogy hazaérek e a farsangra hozzá. Mikor beadtam jól megölelgettem és odasúgtam neki hogy érezze magát jól. Nagyon vidám volt.
    Mi elmentünk dolgozni és nagyon siettünk hogy végezzünk annyira hogy mára már csak a cserepezés maradjon és némi bádogozás. Szerencsére sikerült befejezni mindent és már repesztettünk is haza.Időben itthon voltunk így én is el tudtam menni a farsangi ünnepségre.
    Az oviba érve azonnal döbbenet ült ki az arcomra ugyanis belépőjegyet kellett venni. Nem egy nagy drágaság volt mert 300ft volt a felnőtt jegy csak éppen nem vagyunk olyanok akik pénzt hurcolnak magukkal. Szerencsére édesnél volt pénz. Bementünk és életem felöltöztette cuncikát aki már nagyon be volt sózva. Szerencsére az apja még nem volt ott és picit csak mi lehettünk a mi kis pillangónkkal. Kisvártatva befutott az apja is. Persze alap volt hogy nem köszön nekem ami nem érdekelt engem. A szitu elég érdekes volt. A csoportszoba egyik felében mi álltunk és tőlünk 4 méterre ő. Cuncika is meg volt zavarodva hogy mindkét apukája jelen van. Hozzám nem is nagyon jött oda ezzel kedvezve talán az apjának. Azt azért nem mondhatom hogy többet volt nála mert cuncika nagyon édesen az igazi biztonságot választotta mégpedig anyácskát. Ennek kifejezetten örültem ! Volt egy kis műsor ahol körben állva mondókákat adtak elő és énekeltek. Cuncikám nagyon ügyes volt. Szinte mindent tudott kívülről és mondta is. El voltam ájulva tőle teljesen. A kis előadás után minden gyerek elmondta hogy minek öltözött be és elkezdődött a táncos mulatság kint az aulában (vagy miben) . Egy zenész volt aki gyerekdalokat adott elő szintetizátorral és arra táncoltak a gyerekek és a szülők. Ott elég tumultus volt ami már nem annyira tetszett cuncikának sem és nekünk sem. Nemsokára mi indultunk haza és cuncit is vitte az apja magához. Búcsúzásnál ott voltunk mind a négyen. Legugolt édes és adott neki puszit majd engem kért cunci és átölelt úgy kaptam búcsúpuszit tőle. Nagyon megható volt és az apja közvetlen közelről láthatta hogy szeret engem is a gyönyörű pillangónk.ketten
    Mindent össze vetve nagyon jó volt ez a kis farsangi mulatság.
    Sajnos volt olyan dolog is tegnap ami szerette volna elvenni a kedvünket de erről inkább nem írok mert nem az volt a legfontosabb a tegnapi napban.
    A legfontosabb dolog az életemben az hogy IMÁDOM ezt a két leányzót!
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt alvás utáni reggel a mai. Semmi zavaró tényező nincs. Talán csak cuncika hiányzik, de ő nagyon...
    Tegnap befejeztük azt a kisebb munkát amit elkezdtünk a héten. Persze szakadt a hó ami nagyon megörvendeztetett minket. Szerencsére korán végeztünk és dél után nem sokkal haza értünk. Még pont időben ahhoz hogy elérjem édest a munkája előtt. Még volt negyed órácskánk az ebéd és a fürdés után amin össze tudtunk bújni. Én be is aludtam. Persze azért felkeltem és én indítottam munkába. Utána a délután hátra levő részében takarítottam, mostam, mosogattam. Híradó után lementem édeshez a boltba picit beszélgetni.
    Ma délelőttös. 2-ig dolgozik. Ma pakolgatni fogok a konyhában.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam valami fényesen. Este picit meg kellett nyugtatni édest hogy minden rendben van mert kiborult. Ennek egyik okozója én voltam másik pedig cuncika. Sajnos a két nap az apjánál kicsit sok volt. Vagyis gondolom a jól sikerült farsang után lehetett ott valami példabeszéd amitől cuncika elfordult tőlünk és egy sírós hazaérkezést produkált amit nehezen emésztettünk mindketten. Én még csak csak túlléptem rajta de édes kiborult. Én is betettem a lelkének előző nap azzal hogy számon kértem mit csinált itthon a főzésen kívül. Tulajdonképpen nem számonkérés akart lenni inkább csak megbeszélés de mivel túl nyers vagyok nem tudtam úgy előadni a dolgot. Nagyon sajnálom és szégyenlem magamat emiatt!!!!! Szerencsére este meg tudtuk beszélni és lehiggadt édes is. Velünk semmi probléma nincs csak egy pillanatra úgy érezte hogy rossz anya és rossz háziasszony. Mindkettőt tételesen cáfoltam és ez idő volt.
    Amúgy a tegnap semmi érdekeset nem hozott. Mostam 2 adagot és mosogattam. Takarítottam és a konyhába pakolgattam. Ettől én nem vagyok jobb csak ha itthon vagyok inkább csinálok valamit mint fetrengjek a gép előtt.... Édes délelőtt dolgozott és délután egy közös durmink volt. Szükség van ezekre az összebújásokra.
    Ma nehéz napja lesz mert délutános és leltároznak is egyben..
    Mi nem dolgozunk. Ma dől el hogy megnyertünk e egy kisebb munkát. Majd telefonálok hogy döntöttek ez ügyben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt! :Y

    Tegnap délután olvastam hogy nagy megújulás lesz de hogy az egész PH! szürke zónába lép azt nem gondoltam..Sajnos amit szerettem volna hogy visszategyenek az nem valósult meg.(lekérésszámláló)
    Ma reggel később keltünk mert édes a leltárból fél 2 után ért haza. Szegénykét nagyon lefárasztotta a leltár. Tegnap Nem történt semmi különös. Cuncikát elvittük oviba és egész délelőtt csak egymással foglalkoztunk édessel. Szükségünk is volt rá az előző esti kiborulása miatt. Délután mikor elment dolgozni én elvégeztem azokat a feladatokat amik nem tűrnek halasztást. Mostam egy adagot és rendbe tettem a konyhát. Mielőtt elment édes dolgozni felmosott mindenhol így teljes a tisztaság. Igazából hogy minden nap fel van porszívózva így nem nehéz tartani a tisztaságot. Délután elmentem cuncikáért az oviba. Vettünk hazafelé közösen új fogkefét és fogmosó poharat mert a régi pohara elrepedt neki. Nagyon boldog volt az új szerzeményekkel. Egész este rendben volt vele minden. Egy picurka hiszti volt csak ami abból fakadt hogy szerinte nem elég fürdővizet engedtem neki.
    Ma megyünk estére tárgyalni és ha minden igaz délelőtt mi vigyázunk Gergőre aki beteg. Remélem azért édes tud majd pihenni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Későn ébredtünk és nem volt internetem..Most rohanunk az oviba és utána lakbért fizetni.
    A tegnapi tárgyaláson este csak az dőlt el hogy a figura csütörtök este szól hogy megnyertük e a munkát. Ez azt jelenti hogy a héten pihi..UTÁLOM a havat!!! Olvadjon már el mindenhol és induljon újra az építőipar!!
    Most rohanok..
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Édes torka fáj és a tenyerén is a bőr sok helyen kirepedt. Ő sem aludt jól és ez szerintem kihatott rám is. Alig bírtam kivárni hogy reggel legyen végre. Természetesen első dolgom az volt hogy rohantam az ablakhoz megnézni a havat. Na nem azért mert nem láttam még ilyet hanem azért mert kíváncsi voltam mennyire havaztunk be. Nem örülők a látványnak. Szép mennyiség esett le megint és most is esik. Kukim ki van ezzel a rohadt sok hóval. Miért nem tudott karácsonykor esni?
    Tegnap délelőtt elugrottunk kifizetni az albit és beugrottunk a lidl-be vásárolni. Vettem egy fogyimérőt és le is mértem a gépem fogyasztását. Lehangoló az eredmény. 3.9ghz-en idle a 21"-os CRT-vel 260W a fogyi LinX alatt pedig 425W...
    Délutánra ment édes dolgozni. Már a 8. napot nyomta folyamatosba. Még 2 napot kell kibírnia és utána pihi. Sajnos cuncika is egyre jobban hiányolja. A délutános szaknál 3. nap után jelentkeznek az anyácskaelvonási tünetek. Ez nem is csoda mert ha nem lennék itthon akkor én is csak reggel látnám és az nekem is rohadt kevés lenne..
    Elvileg ma kapunk választ munka ügyben. Reménykedem...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit késésben vagyunk ma is. Ilyen ez a fránya délutános műszak. Szerencsére már csak ma kell mennie édesnek. Persze a 10 nap teljesen leamortizálta őt. A torka is fáj és teljesen ki van fáradva. Nagyon sajnálom őt. Szerencsére nekünk pozitív visszajelzés jött a munkaügyben így ma mehetünk faanyagot válogatni. Majd hétfőtől kezdjük a munkát. Előtte viszont eltöltünk hármasban egy csodálatosan bújós hétvégét. Igen! Hármasban.. Cuncika nem megy ezen a héten az apjához. A történetet nem kommentálom inkább csak lejegyzem. Szerdán felhívta édest az apa hogy elvinné cuncikát egy hétre síelni ausztriába magával. Édes kért egy kis időt gondolkodni rajta mert 1 hétre már orvosi igazolás kellene az oviba. És egyébként is csak úgy egy hétre ne vigye már el úgy hogy 2 nap múlva indulnak is. Szerencsére nem kellett sokat tépelődnünk ezen a dolgon mert pár óra múlva vissza hívta édest hogy átszámolta a pénzét és mégsem mennek el de a szombat most neki nem jó. Most lett volna fél hétvégés a láthatás. Tegnap reggel szokásos telefonbeszélgetésén közölte cuncikával hogy most nem viszi el magához mert elmegy hódeszkázni egy hétre a haverokkal. Még jó hogy tegnap előtt a telefonáláskor azt mondta hogy még 2-t kell aludnod és jössz is hozzám....no comment..Közben rájött ha ott van a lánya is akkor ő nem fogja magát jól érezni. Mondjuk cunci rezzenéstelen arccal hallgatta. Ezt nem tudom hová tenni. Szeretném azt hinni hogy velünk is jól érzi magát azért nem bánja hogy együtt leszünk.
    Mennem kell havat lapátolni mert ezen a héten az alagsort mi takarítjuk. Mondjuk senkit nem láttam még havat lapátolni a közös képviselőn kívül. Na mindegy...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit szomorúan ülök itt mert édes lebetegedett. Tudtam hogy a 10 nap munka megteszi a hatását. A @ kivan vele hogy nem tudtak betenni neki egy szabadnapot középre...
    Sajnos ez van. Most durmol még. Őrzöm az álmát miközben gépezek. Na nem sokat gépezek nehogy szó érje a ház elejét. Jut eszembe! Tegnap elfelejtettem lejegyezni hogy vettünk egy olcsó de egész tűrhető számítógép asztalt. Még délelőtt megkezdtem az összeszerelését de direkt megvártam vele cuncikát hogy tudjon segíteni a végső összeszerelésben. Van egy pici szekrény rész a aminek a hátlapját fel kellett szegelni. Nagy lelkesedéssel ütögette a szegeket be. Persze elég esetleges volt a találati arány de majd meg zabáltam úgy koncentrált...íme
    A tegnapi nap eseménytelenül zajlott. Ellapátoltam a havat és kilapátoltam táltit is. El kellett volna mennünk fát válogatni de ideszóltak a fatelepről hogy ne menjünk mert nem fogunk tudni válogatni a hóban. Idénre már nagyon elegem van a hóból...
    Ma pihizni és bújni fogunk. Ápolgatjuk édeskét hogy mihamarabb felépüljön.
    Elkezdtem a bioshock 2 játékot is. Mákomra 1024-ben egész jól fut a 2600XT-n. Nekem nagyon tetszett az első része is és ez is eléggé bejövős. Persze csak akkor játszok ha épp alszik mindenki vagy nincs itthon senki. Nem szeretnék a gép rabja lenni megint. Azzal már egy kapcsolatot tönkre tettem.( igaz a gép hozta édest is. :B ) Most nem engedem hogy a gép legyen az első.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Boldog Valentin napot mindenkinek! Nagyon nyami lett ez az idei szerelmesek napja. Ezt édesnek köszönhetjük. Két apróbb meglepivel készült elvarázsolni. Egyik egy romantikus gyertyafényes fürcsi. (természetesen rózsaszínű szívecske gyertyával) A második pedig egy rózsaszirmokból kirakott szív az ágyon. Amíg megittam a kávét elkészítette a második számú meglepit amit persze azonnal összetúrtunk (remélem mindenki érti ;] :P ) Majd beültünk a kádba és gyertyafénynél romantikáztunk kicsit. Szerencsére felébredt cuncika is és beültettem édes mellé a kádba hogy ő is már most megízlelhesse milyen érzés is az amikor ilyen romantikus fürdőt vesz az ember a szeretteivel. Persze nem kellett kétszer kérdezni tőle szeretné e.. Most pedig már anyácskával a rózsasziromban hemperegnek..Tiszta anyja. :D Megbeszéltük hogy én nem veszek semmit és ő is csak pinduri meglepivel készül. Ennek inkább érzelmileg volt nagy hatása. Ilyen az igazi szerelem.
    Tegnapi napunk nem is tudom hogy telt. Cuncika szépen elvolt. Amikor egyedül érezte magát akkor bevont bennünket a játékába mi pedig boldogan vele tartottunk.
    Nekem az ágyat meg kellett szerelnem és segítettem Zolinak összehangolni az új tévéjüket a számítógéppel. Vett egy 5méteres monitorkábelt aminél annyira esik a jelszint hogy nem érkezik meg a fullHD jel csak 1680x1050. Adtam neki egy rövidebbet amivel most már teljesen jól működik a dolog. Persze amíg erre rájöttem eltelt egy kis idő.
    Ma már látom hogy sok bújás lesz mindamellett hogy portörlést terveztünk mára és takarítást. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk valami jól. Nem tudom mi lehetett az oka de mostanában elég szarul alszunk. Ha minden igaz ma már nyugodtan fogunk szunyókállni mert mától dolgozni fogok én is. Igaz ma csak a faanyagot tudjuk kiválogatni és ha szerencsénk van akkor ki is szállítják még ma az árut. Édes délelőttös műszakban van. 6-ra megy. Szerintem mi visszük a gyerekeket majd oviba. Ez még kialakul.
    A tegnapi napunk nagyon jól telt. Reggel megvolt a Valentin napozás utána elmentünk a boltba és reggeliztünk. Majd takarítottunk. Nagyon alapos munkát végeztünk. Cuncika is segített. Ebédig végeztünk is. Délután szunyokáltunk picit és újra boltba mentünk. Az este is nyugalomban telt. Cuncika nagyon aranyos volt egész hétvégén. Nagyjából ennyi történt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Hulla fáradt vagyok. Össze vissza álmodtam mindenféle zöldséget. Érdekes mert reggel pont amikor szóba akartam hozni édes mondta hogy ő ugyanígy járt. Nem akarom azt írni hogy ebben is egyek vagyunk de elég meglepő hogy ugyanaz történik vele is éjjel mint velem.
    Tegnap még sajnos nem tudtunk elmenni fát válogatni mert nem volt fogadóképes a fatelep. Ma reggel elvisszük a gyerekeket oviba és hazaérkezés után irány dolgozni. Ma mindenképpen el kell mennünk mert valamikor neki kell már állnunk a munkának. Ha minden igaz holnap véget ér a tél. Nagyon szorítok neki hogy ez így is legyen. Idénre már elég volt a télből és a hóból. Hagyjunk jövőre is valamennyit..
    Cuncika tegnap reggel is és délután is egy tünemény volt. Jó érezni hogy rendben van vele minden. Édes is rendben van lelkileg. Legalábbis ezt mondja.
    Este felhívtam a gyermekeimet is. Megkapták a bizit. Nem lett valami fényes de legalább nincs bukás. Na jó. Annyira nem is lett gázos. Hétvégén jönnek hozzánk. Már nagyon hiányoznak nekem. Karácsony óta nem voltak itt és én is csak 1x voltam náluk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam jól. Sőőt! Egyáltalán nem aludtam jól. Sokat forgolódtam és sokszor felébredtem. Ezzel édes is így volt.
    Tegnap kivittük a fát és elpakoltuk védett helyre.
    Ma csak ennyi a bejegyzés mert cuncika felébredt és éhes. Megyek reggeliztetni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég nyúzott vagyok. Felébredtem 2-kor és fel is keltem. Ideültem gépezni de visszabújtam édes mellé. Elkezdtem játszani az AvP-vel de az alien karakterrel még ki sem jutottam abból a helyiségből amiben kezdődik a történet. Valamiért bármit állítgatok csak 60Hz-en megy a monitor amitől kifolyik a szemem. Ha nem tudom megoldani ezt a dolgot akkor nem fogok játszani ezzel a játékkal.
    Amúgy olyan közepesen aludtam. Végre éreztem hogy igazán közel van édes hozzám nem csak úgy alszik mellettem. Tegnapelőtt csinált egy ötezres hiányt amit nem mert elmondani csak tegnap. Nem is értem mitől félt. Nem bántanám soha semmiért.
    Tegnap elkezdtük a munkánkat. Végre dolgozunk újra. El is fáradtam rendesen. Mintha esne az eső odakint de nem mernék megesküdni rá. Nem tudom hogyha esik dolgozunk e. Majd alakulnak a dolgok. Most nyugodtabb vagyok. Ma megy édes fodrászhoz. Annyira örülök neki hogy elmegy.
    Nem is tudom mit írjak még...
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már megint korábban ébredtem. Ma fél3 előtt. Kicsit ki vagyok bukva ezen mert nem értem miért nem tudom végigaludni az éjszakát. Érthetetlen... Édes jól aludt. Ennek viszont örülök. Tegnap fodrásznál volt és nagyon csini lett. Nyami!
    Tegnap egész jól haladtunk a munkánkkal. Szerkezetet készítettünk és lambériáztunk is. Az eső bezavart de még így is végeztünk azzal amit beterveztem. Korán haza is értünk így el tudtam menni cuncikáért az oviba édessel.Érdekes mert azt vettem észre hogy szerda óta kicsit távolságtartóbb velem cunci. Akkor telefonált neki az apja. Valami/valaki van a levegőben ami bezavar a mi kapcsolatunkba. Ez kifejezetten érezhető a farsang óta. Reggel azt beszéltük édessel hogy ott volt az első olyan közös találkozás ami nem csak percekig tartott és megmutatkozott hogy cuncit nem csak édes miatt szeretem mint afféle mostohagyermek hanem valóban imádom őt! Ez biztosan zavarta. És amikor búcsút vett tőlem a kislánya gondolom az sem esett neki jól. Mármint hogy olyan meghitt volt pedig nem én akartam hogy úgy legyen. Remélem túllép rajta az apja mert teljesen összezavarja cuncikát. Hozzáteszem ma viszi édes délelőtt az apjához a hosszú hétvégére. Remélem nem hangolják ellenünk. Elég ahhoz aszisztálnom hogy istenként néz fel az apjára és csak a jó dolgokat veszi észre benne azt nem hogy vannak bizony komoly árnyoldalai is neki. Ezzel nem azt mondom hogy gyűlölje. Sőőőt! Csak lásson is ne csak nézzen. Lehet még pár évnek el kell telnie amíg ez megváltozik benne de nekem van időm.
    Ma lécezni és szegni fogunk. Nem hinném hogy sokáig maradnánk.
    Valami olcsó és közepesen jó videokártyát szeretnék venni mert a mostani játékok nem mennek úgy ahogy én szeretném azt. Persze minél olcsóbban. Majd meglátjuk sikerül e. Annyira nem erőlködök rajta mert minden fillér számít.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már megint 2 óta fent vagyok. Valahogy nem áll át a biológiai órám vagy nem is tudom mi van velem. Mondjuk nem dolgozunk olyan nagy elánnal de azért nem hinném hogy ez lenne az oka a nemalvásnak.
    Tegnap léceztünk és szegtünk. Azt a részt be is fejeztük amit elkezdtünk. Most már csak kisebb javítgatások vannak vissza.
    Cuncikát elvitte édes az apjához. Minden rendben volt. Ma jönnek a gyermekeim. Sajnos most így alakult megint. Pedig én nagyon szeretném ha közösen lennének itt cuncikával.
    Úgy néz ki keddtől lesz egy erősebb vga.-m. Ennek nagyon örülök mert van most pár játék amit játszanék szívesen de a 2600XT-vel nem nagyon lehet nyomulni.
    Édes délelőttös lesz ma de a holnapunk szabad.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Beosontam a gyerekekhez írni pár sort a naplómba. Jól aludtam és végre nem ébredtem fel 2-kor. Lehet hogy az ágy az oka mindennek? Most cunci matracán a földön aludtunk. Nem tökéletes mert kicsit keskeny de azért kényelmes volt. Szorosan összebújtunk édessel és így már jó is volt.
    Tegnap délelőtt takarítgattam és mostam egy adagot. A konyhát is rendbe tettem és a melós rádiónkat megreparáltam. A monitorfrissítést is sikerült megoldanom egy PH!-s fórumozó segítségével.(pigatt) Ezúton is köszönöm neki. Most már nem kell gondolkodnom a cseréjén. Nyami!
    Délután fél 3 felé megérkeztek a gyerekek. Már jó rég láttam őket. Szerencsére hamar oldódtunk mind a négyen. Édessel is sokat beszélgettek. Mami hozta ki őket a mostani párjával. Beszélgettünk pár szót de nem sokat. Épp csak elszívtak egy cigit és már mentek is.
    Ma lehet délután odaugrunk apámat meglátogatni. Ez azon múlik hogy ő végez e a délelőtti programjával addigra. Jó volna ha cuncika is itthon lenne de most így alakult a dolog.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtunk jól. Cuncika betegen tért haza az apjától és rosszul aludt ő is. Egész éjjel köhögött amitől nem aludt jól és ezáltal mi sem. Ma irány a doki. Édes szerencsére szabadnapos.
    A tegnapi napunk jó volt. A gyerekekkel eljátszogattunk szépen. Pár menet társast lenyomtunk. Nagyon jó volt a hangulat. Kár hogy cuncika nem volt velünk. Amikor hazaérkezett megint olyan távolságtartó volt de szerencsére csak rövid ideig. Ezt édes és én is nehezen dolgozzuk fel. Én azt ahogy viselkedik cuncika velem, édes pedig azt ahogy én viselkedek velük. Ezt szóvá is tette amit nem értettem hiszen én csak hagytam őket egymással lenni. Megpróbálok változni ez ügyben mert nem szeretném ha miattam bánkódna édeske.
    Ma meglesz az új VGA.-m. Ezek az utolsó sorok erről a jó kis 2600XT.-ről. Hazaérkezve már egy 4830 fog nyomulni a gépben. Remélem minden jó lesz vele.
    Munka: Ma a pincetető betonját fogjuk belécezni és körbeszegni. Remélem végzünk vele.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit késésben vagyok. Korán fent voltam de a szokásos reggeli kávézáson kívül még összebújtunk picit édessel és teszteltem is az új kártyámat. Elégedett vagyok vele nagyon.itt tartok vele. :DD Tovább nem húzom mert nem akarom széthajtani.
    Sajnos édes alig alszik éjszaka mert cuncika sokat köhög és ő mint jó anyuka őrzi az álmát. Ettől viszont hamar ki fog purcanni. Most durmizik és én őrzöm cuncit. Tegnap voltak orvosnál. Torokgyulladása van neki. A héten nem fog oviba menni. Ez nem jó hír mert nehezebben fogjuk megoldani a felügyeletét.
    Mi jól haladtunk tegnap. Ma délben nagyjából elkészítjük bádogozásra a tetőket. Legalábbis ezt tervezem.
    Most még picit játszok és úgy tesztelem ezt az órajelet hogy stabil e.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugis éjszakán vagyunk túl. Én aludtam mint a bunda 3/4 5-ig. Este megvártam édest míg hazaért a műszakjából és együtt aludtunk el. Talán ettől lett édes az álmom. Szerencsére cunci a gyógyulás útjára lépett. Már kevesebbet köhögött éjszaka így édes is tudott aludni. Valami lehet a levegőben mert tegnap felhívtak a lányom sulijából hogy vigyem el Zsanit orvoshoz mert hányt.
    A munkánkat befejeztük annyira hogy bádogozni és cserepezni lehessen. Ma nem megyünk mert holnapra készül el a bádog és ma a festők festik le a faszerkezetet. Nekem be kell mennem Fehérvárra mert van egy kis dolgom.
    Az új vga-ra rátettem a vizet. Ennyiből jó hogy újra ati.-m van mert a GPU körüli furattávolságokat nem nagyon változtatják és ezért kompatibilis a régi blokkom rá.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Határozottan jobban aludt ma már mindenki. Cuncika csak 1x köhögött és ezért a mi durmolásunk is jobbra sikerült. Állítólag párszor magamhoz vettem az egész takarót amit édesnek úgy kellett vissza rabolnia tőlem. :B
    A tegnapi napom délelőtje egészben ráment az ügyintézésemre. Hazaérve épp csak összebújtam egy picurkát édessel és már ment is délutánra dolgozni. Ma nem is nagyon fogunk találkozni mert én megyek dolgozni és mire haza érek ő megy munkába. Nagyon utálom a délutános hetét. Ráadásul egész hétvégés lesz. Vasárnap egész nap fog dolgozni és szombaton is egy műszakot lenyom.
    Elvileg ma elvégezzük a munkánkat. Találkoztam egy volt munkatársammal akin keresztül esetleg talán el tudunk menni zsaluzni. A héten feltétlenül elengedek pár telefont ezügyben.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Úgy aludtam mint akit agyon ütöttek de ennek ellenére 3/4 4-kor megébredtem. Édes ott szuszogott mellettem nekem háttal és odatoltam magamat szorosan 4-ig amíg csörgött az óra. Szerencsére ezen az éjjelen már ő is jól aludt. Cuncika sem köhögött. Szépen gyógyulgat.
    Tegnap befejeztük azt a munkát amit múlt héten kezdtünk. Most pihizünk addig amíg nem lesz más. Sajnos ez van... Lehet újra erdőre fogunk menni. Majd alakul.
    Ma édes viszi cuncikát az apjához. Útlevelet csináltatnak neki hogy nyáron el tudja magával vinni majd nyaralni. Örülök neki hogy elviszi magával. Csepp félnivalóm sincs. Úgy érzem a pozícióm teljesen biztos és megingathatatlan.
    Mivel szinte egész nap ellesz édes ezért majd jut időm kicsit játszani. Illetve bénázni. Persze mosok is és a szokásos takarítás is meglesz.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma is korán ébredtem. Vagyis inkább időben. Édest csak 5 után keltettem hogy igyunk kávét de én már 4kor fent voltam. Piszok nagy szél fúj odakint. Ha van amit nagyon utálok az a szél. Tegnap egész nap elvolt Pesten édes. Felvitte cuncikát az apjához és útlevelet csináltattak neki. Majd össze futott egyik volt kolléganőjével aki tudott rólam. Ő egy amatőr jós is. Kártyával jósol. Nem hiszek az ilyenben de mielőtt össze költöztünk megjósolta azt is. Persze a beszélgetés mellett most is jutott idő a jósolásra. Sajnos csak a távolabbi jövőben szerepel a cicuska. Addig amíg le nem csillapodik teljesen édes lelke és nem rendeződik a családi viszonya addig nem fog jönni a cicusunk. Viszont a kártya kidobta hogy nagyon szeretem őt ami igaz is. Ennek örülök. Érdekes mert a decemberi betegségemet is megmondta amiből nehezen gyógyultam ki. Tulajdonképpen rossz nagyon nem is volt benne. Talán csak annyi hogy szegények maradunk. Igazából ez nem zavar mert soha nem voltam gazdag. Még az is kijött hogy túl sokat foglalkozunk előző párunkkal. Ez is valahol igaz. Most nagyhirtelen más nem jut eszembe.
    Én itthon nem voltam valami aktív. Mosogattam és elrendeztem a konyhát . Kimostam egy adagot de porszívózni már nem porszívóztam fel. Játszottam a gépen picit. Végigértem az Aliennel és nekiálltam a Predatornak. Még mindig ámulok milyen jól futnak a játékok ezen az olcsó kártyán. Ha gigás lenne bizony nagyon tartósan maradna. Mondjuk pénzem nincs lecserélni. Ezt is épphogy ki tudtuk szorítani.
    Ma délelőtt együtt vagyunk édessel délután megy dolgozni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Bágyadtan ébredtem ma reggel. Nem aludtam valami jól. Ennek két oka van. Az első az hogy megfáztam és a fejem ettől fáj. A másik az hogy meghalt az új VGA.-m! :O Minden bizonnyal én vagyok az oka neki mert elég szépen tuningoltam. Nagyon sajnálom a dolgot mert szuper kis kártya volt. Megpróbáljuk legariztatni valahogy. Elvileg van rá gari. Külsérelmi nyom nincs rajta így ha szerencsém van gyorsan lezajlik a csere. Már az Aliennel végig értem és a Predatorral nyomultam. Szomorú eset.
    Most egy ati rage pro PCI.-s kártyával nyomulok ami 1280-ban 87Hz-et és 24 bites színmélységet tud. Ezt direkt vga bios cseréhez vettem de már be kellett vetnem ilyen esetekben is sajnos.
    Tegnap amúgy nyugis napunk volt. Délelőtt édessel elvoltunk szépen. Ő főzött én mostam. Délután mikor elment munkába én mosogattam és kimostam a munkás ruhámat is. Majd hajtogattam a leszáradt ruhákat és feltakarítottam. Nagyjából ennyi történt.
    Ma egésznapozik édes. Kukim kivan. Reggel elmegy és csak este fogom újra látni.
    Ma érkezik haza cuncika is. Remélem nem lesz baj. Mostanában kicsit tartózkodó velem amikor hazaér.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Lebetegedtem . Már tegnap szarul voltam és éjszaka is fent voltam éjféltől egy jó darabig. Lázas voltam és a torkom fájt. Alig tudtam mocorogni. Csak feküdtem. Egyedül édesnek mentem el a pékségbe túrós pitéért hogy a munkában legyen mit ennie. Nagyjából ennyit tettem. Meg elmosogattam és kész.
    Cuncika este vidáman tért haza. Nagyon örülök neki hogy jó hangulatban érkezett meg és nem volt tarozkodó velem. Ma nem megyünk dolgozni és én viszem őt oviba.
    Nem is írok most többet.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Már sokkal jobban vagyok. Az éjszaka nyugodtan telt bár éjfél után óránként felébredtem és vissza aludva zöldségeket álmodtam. Nem tudom mi lehetett ennek az oka. Jó lesz ha össze szedem magamat mert ha mehetünk végre dolgozni akkor már egészségesnek kell lennem. Tegnap pár telefont elengedtünk és úgy néz ki hamarosan újra lesz munkánk. Ennek nagyon örülök! Amúgy teljesen eseménytelenül telt a napom. Reggel elvittem cuncikát az oviba és hazafelé vettem bélelt borítékot. 10-kor elmentem a postára és feladtam a tönkre ment vga.-t. Most várok hogy kicseréljék. Egy adagot mostam és pihengettem. Elég vacakul voltam. Édes délelőttös volt. Mikor végzett bevásároltunk és hazajöttünk. Együtt mentünk cuncikáért. Hazafelé cipőt szerettünk volna neki venni de még nem találtunk neki megfelelőt. Majd ma délelőtt folytatjuk a keresgélést. Ma édes szabadnapos. Még mi sem dolgozunk.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem is tudom mit írjak. Nyugis éjszakánk volt. Mindenféle zöldséget álmodtam de ez az utóbbi időben megszokott jelenség.A tegnapi nap nyugisan zajlott le. Sokat sétálgattunk édessel a szép időben. Végig jártuk az üzleteket cuncikának tavaszi cipőt keresgélve. Szerencsére találtunk jó árban neki valót. Az oviból hazafelé meg is vettük neki. Nagyon büszkén jött benne az üzletből hazafelé. Öröm volt nézni őt annyira boldog volt. Nem is tudom hogy fogom beadni neki hogy ma már hidegebbet mondanak és vissza kell vennie a csizmáját. Kemény menet lesz az biztos... Én viszem oviba mert édes 6-ra megy dolgozni. Mi munka ügyben még állunk. Egyelőre csak ígéretek vannak de kézzel fogható ajánlat szinte semmi.
    Délelőtt rendezkedem a lakásban. Szokásos tisztogatás. Talán mosok is egy adagot. Még meglátom.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem alszok valami jól. Már megint ez a tétlenség. Vannak munkák kilátásban de még nem indultak be a dolgok. Elég idegtépő a helyzet mert közben szépen lassan elfogyogat a pénzünk. Azért remélem mielőtt felkopik az állunk találunk újra munkát.
    Az itthonlét nagyon unalmas. Semmi komoly dolog nem történik. A legfontosabb ami történt a tegnapi napon hogy nem bírtam tovább és vettem egy netezős vga-t mert a szemem kifolyt attól amit az a PCI-s kártya tolt az arcomba amit még ezer éve arra vettem hogy az elromlott vga módosított biosát visszacseréljem a gyárira. Egy szutyok passzív 7300GS-t vettem. Olcsóbbat akartam de itt helyben ez volt a legolcsóbb lehetőség. A passzivítást persze meg kellett szüntetnem rajta mert 2D-ben félelmetes 90°-os volt a GPU amit az én gyenge szívem nem nagyon bír. Egy ventivel kellemes 46°-ra szelídült ez a hőmérséklet.
    A lányokkal minden rendben. Ők az én kiskacsáim. Illetve édes állítása szerint nagykacsa. Persze ezt nem fogadom el tőle. Nem is értem mi ez a hiszti a nőknél ami azonnal jelentkezik ha felcsúszik pár kilócska. Nekem kifejezetten tetszik a kis dunyha popsija. :P Igazi kacsa lett tőle. És bizony a cicuskának is kell az a kis erősödés. Na mielőtt bárki azt gondolná hogy kövér édes az ne tegye ezt. Olyan 50-51 kiló lehet most.
    Tegnap beszéltem egyik kőműves ismerősömmel akinek gyorsba kell adni egy árajánlatot valami tetőre. Csak küldje át a rajzokat...Remélem abból is lesz valami. Jó lenne ha nem is meggazdagodni de egy picit erősödni anyagilag.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szarul aludtunk. Vagyis egyre szarabbul alszom hogy nincs munkám. Fizikailag és lelkileg is teljesen megvisel ez a munkanélküliség. Hiába ténykedek itthon nagy erőkkel a szakmámat nem tudom helyettesíteni a házimunkával. Tegnap délelőtt is takarítottam. Módszertani konyhapult takarítás vízkőmentesítéssel, mikró és kávéfőző sterilizálással. Azután az egyetlen ruhásszekrényünkben rendrakás a megszáradt ruha összehajtogatása és helyre rakása. Egy adag mosás és a wc alapos kipucolása. Majd egy porszívózás lezárás képpen. Kicsit szereltem is az egyik dugaljat amibe a gép van dugva mert kicsúszott a fázis vezetéke az aljzatból. Mire mindezeket befejeztem már mehettem is édes elé a munkába és mentünk közösen cuncikáért az oviba. Nem nézem le az itthoni munkát de ezért nem fizetnek. Ezt csak azért csinálom hogy azt higgyem hasznos tagja vagyok a kis családunknak.
    Ma korán megy édes és korán is fog végezni. Ez jó hír. Viszont kevesebb teendőt kalkulálhatok csak délelőttre.
    Közben ideült az én édes kiskacsám akit nagyon IMÁDOK!! (ezt még gyorsan beírtam szerkesztésben)
    Tegnap előtt megvettem ezt a vacak 7300GS-t és persze azóta tömegével tudnék ezen az áron sokkal jobb vga.-kat venni. Persze ilyen az én formám...
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Felettébb nyugalmasan telt az éjszakánk. Ennek sok oka lehet. Szerintünk a legfontosabb az hogy végre valahára jövő héten elkezdhetünk dolgozni ha minden jól megy. Ez még csak nagyon erős ígéret de ettől máris jobb a hangulatom. Nyami!
    Nem is tudom mit írjak a tegnapról. A szokásos napi rutin zajlott. Édes elment dolgozni hajnalban én pedig elvittem cuncikát oviba. Hazafelé beugrottam péksütiért édesnek majd bevittem a boltba neki. Pár percet beszélgettünk és hazajöttem. Reggeliztem és házimunkát végeztem. Picit kirakóztam is unalmamban. Nagyjából ez történt délelőtt. Majd lementem édes elé és közösen bevásároltunk. Hazajöttünk és ettünk. Utána irány az ovi és hazahoztuk cuncikát. Mivel a Zoli nem ért rá ezért a Balázst is haza hoztuk. Az este nyugalmasan telt. Cunci be volt sózva végig. Olyan kis cserfes kiskacsa volt. Korai fekvés az elengedhetetlen kiskifli/nagykifli elalvással.
    Annyi volt az izgalmas rész hogy Zoli megkapta a hírt a munkáról.
    Ma nyugodt és szerelmes hétvége kezdődik. Sok lesz a bújás és az ölelgetés. Szükség is van rá hogy kimutassuk mit érzünk a másik iránt.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Forgolódós alváson vagyunk túl. Délután szunyókáltunk egyet édessel és cuncival így nehezen ment az éjszakai alvás. Úgy történt tegnap minden ahogy elterveztük. A boltba mentünk el reggeliért és délután sétáltunk egyet a pékhez és pici játszótér is volt. Sajnos itt történt egy kis baleset. A rugós hintában ült cunci és rá akartam segíteni hogy jobban menjen de mint egy csúzli nekilőttem szegényt a kapaszkodónak. Jó kis sírás lett belőle én pedig nagyon szégyeltem magamat az eset után. Azért az ez utáni péksütivel mindenki vigasztalódott. Dobok fel pár képet amit édes telefonjával készített.
    A két gyerek hintázik :D
    Így szeretnek engem... :B
    A penny-ben vásárlás után Gergővel.Az álomszép csapat!!! :B
    Ha jó idő lesz ma is játszózunk. Imádom a két kiskacsámat. Remélem mihamarabb dolgozni kezdünk. Már fáj mindenem és a pénz is jól jönne. Cuncika most nagyon nagyot nyúlott. Igazi nagylány lett.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Elég fáradtan ébredtem. Egyre nagyobb a nyomás hogy végre munkát találjunk. Sajnos ez azért nem megy olyan gyorsan de a pénz pillanatok alatt elfogy amit keresünk. Ha ezen a héten nem találunk valamit akkor körül kell néznünk valami hitelért vagy el kell adnom a gépemet. Egyiknek sem örülnék túlzottan. A munka kell a testnek is. Teljesen eltunyulok ebben a semmittevésben. Na nem akarok itt nyavalyogni.
    A tegnapi nap békében és szerelemben telt el. Sokat kirakóztunk és cuncikával is foglalkoztunk. Na nem is lehet nem foglalkozni vele mert nagyon cserfes. Be nem áll a szája. Tiszta nő.
    A délutános hetet kezdi édes. Szerdán és vasárnap lesz szabados amúgy végig dolgozik. Reggel elvisszük cuncit oviba és hazafelé nézünk a szobájába valami olcsó karnist. Ha találunk azt felszerelem és feltesszük rá a gyönyörű arieles függönyét. Biztosan nagyon fog örülni neki.
    Remélem a munkában is előrébb lépünk picit.
    Boldog nőnapot minden csajszinak!
    Szép napot mindenkinek.

    [ Szerkesztve ]

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt álmunk volt. Megpróbálok elvonatkoztatni a munkanélküliségemtől és nem mérgezni vele az életünket csak annyira amennyi kicsordul belőlem. Tegnap is csak ígéretet kaptunk munkára de ígéretekkel már annyira tele a padlás hogy lassan nem lehet becsukni az ajtót. Ilyen pocsék évkezdetünk talán még nem is volt.
    Tegnap mindezek ellenére vettünk egy nagyon olcsó karnist cuncika szobájába amit fel is fúrtam. Természetesen az ütvefúróval azonnal beletrafáltam egy vasba és egy tenyérnyi darabon lelökte a betont.NYAMI! A 10 perces munkából lett majdnem egy órás. Lassan kijelenthető hogy az ütvefúró a kezemben egyenlő a károkozással. A fogasnál az áramba fúrtam bele itt meg kitörött egy nagy betondarab. Persze szépen lejavítottam és le is festettük. Cunci nagy örömére felkerült a csodaszép Arieles függönye. Teljesen elájult mikor hazaértünk az oviból. Mikor mentem érte az oviba egy néptánc bemutatót tartottak az iskolások a nagycsoportosoknak. Mi is beálltunk nézni őket. Cuncinak nagyon tetszett az előadás. A végén interaktív volt és bevonták az ovisokat is a táncba. A kis pillangóm túl szégyenlős volt hogy beálljunk. Inkább csak néztük a táncot. Majd talán jövőre.
    Ma a szokásos házimunka mellett szakítunk időt a kirakózásra is. Tegnap egy egész nagy darabot ki tudtunk rakni belőle. Édes most is építi. :D
    Megyek is és én is segítek neki.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma óra nélkül ébredtünk. Édes így határozott. Fel is riadtam 6 előtt hogy elaludtunk. Nincs belőle különösebb gond mert ma még nem dolgozunk. Viszont ha minden igaz tárgyalni fogunk menni a nap folyamán valahová. Vagyis pestre megyünk csak a pontos helyszínt nem tudom. Elvileg pénteken már tudunk dolgozni. Ezt nem szeretném elkiabálni mert még bármi megeshet. Kicsit izgulok hogy végre tudunk dolgozni.
    A tegnapi napon végre befejeztünk egy 2000 darabos kirakót. Nagyon nehezen ment mert nem volt meg az eredeti kép hanem csak két A4-es nyomtatott képről tudtuk elkészíteni.
    Kirakó.
    Ezen kívül csak a szokásos dolgok történtek. Takarítottam, mostam, mosogattam. Bankban voltunk megérdeklődni a folyószámlahitelt. Ha komoly gondba kerülnénk előtte pár nappal elég megigényelni. Kicsit ködös a dolog mert nyilván csak az előnyeit hangoztatták és én szeretem tudni miről szól az apróbetűs rész is. Majd meglátjuk hogy szükségünk lesz e erre a mentőövre. Ha dolgozni kezdek és rendben fizetnek akkor talán nem kell igénybe vennünk.
    Cuncika nagyon édes. Édes pedig álmaim kiskacsája...(szerinte már nagykacsa)
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nem aludtam túlzottan jól ami szerencsére nem ragadt át édesre mert ő jól aludt. Ennek örülök! Éjszaka hó esett és most is esik. Ettől kiakadok teljesen. Nem értem miért nem tud már kitavaszodni teljesen.
    A tegnapi napom vegyesre sikerült. Egész délelőtt Pesten voltunk egy munkát megnézni de túl nagy falat nekünk és túl sokat kellene beleinvesztálni mire pénzt kapnánk. A semmiből pedig nem fog ez menni. A péntekből sem lesz semmi. Ennyit a biztos ígéretről...Most kicsit el vagyok csüggedve hogy nem úgy alakulnak a munkában a dolgaim de csak elindul valami.
    Amíg én elvoltam tárgyalni édes itthon kitakarított és felmosott. Meg is főzött. Nagyon ügyi kiskacsa volt. :D
    Délután közösen mentünk cuncikáért oviba. Nagyon aranyos volt egész este. Sok ölelgetés és puszit kaptunk mindketten. Persze pici hiszti is volt de nem vészes.
    Ma lakbért kell fizetnünk. Sajnos ide Mórra nem ért el a távhő áfacsökkentés. Ezt nem is értem. Forintra ugyanannyit fizetünk mint egész télen. Szerencsére a fűtést majd csak 20.-ig kell befizetni így csak a lakbért-vízdíjat és a villanyt kell kipengetnünk. Na ez sem kevés de valahogy kipréseljük. Lehet hogy amint visszaér a vga-m gariból el is kell adnom. Abból is megélünk egy szűk hétig. Majd alakul. Csak dolgoznánk már....
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kicsit szét vagyok hullva. Megviselt ez a tegnapi nap. Valahogy a munkanélküliség lelkileg jobban legyűr mint azt régen gondoltam volna. Tegnap egy újabb ígéret érkezett keddi munkára. Vagyis akkor még csak tárgyalni fogunk menni és talán sikerül a megegyezni és végre valahára nekiállni dolgozni. Már nagyon kell a munka.
    Annyira utálom hogy nap mint nap ezt kell írnom hogy az nem igaz. Aki Pesten él az talán el sem tudja képzelni mennyire leállt az építőipar. Körülöttünk rengeteg ismerős ács brigád áll és nem dolgozik. Akivel voltunk tárgyalni ő is mesélte hogy sok csapattal találkozik akik nem dolgoznak. Sajnos most ezt az időt éljük. Tehetnék januárra a választásokat amikor amúgy is pangás van és akkor talán előbb mozdulna valami. Ez nem azt jelenti hogy egyik párt jobb mint a másik csak ilyenkor mindenki kivár ami az egyszerű pór népnek nem túl kedvező.
    Ma megy cuncika az apjához. Most a hajnali busszal mennek. Ki is kísérem őket. Tegnap este sok borsót tört az orrom alá cunci. Sokat bosszankodtam. Persze nem komolyan csak valahogy ingerültebben reagáltam tegnap ezekre az apró csínytevésekre. A napom a szokásosan telt. Takarítás, rendrakás, mosogatás. Édessel összebújtunk délelőtt egy kicsit. Délután dolgozott és ma is megy délutánra. Ezért kell cuncit ilyen korán elvinni.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Nyugodt éjszakán vagyunk túl. Se édes se én nem ébredtünk fel 1x sem.
    Túl sok minden nem történt tegnap. A hajnali buszra kikísértem édeséket. Cuncika sajnos picit sírdogált. Olyan hisztiféleség volt. Szerencsére amikor elbúcsúztam tőle mintha elfújták volna a hisztit és egy bújós kiscicává változott. Nagyon aranyosan integetett a buszról amitől nagyon meghatódtam. Be kell vallanom nagyon hiányzik már most nekem. Valahogy üres a lakás ha nincs itt. Sokat tanakodtam hogy lejegyezzem e amit most fogok írni de úgy gondoltam ez is mi vagyunk. Szóval az történt hogy csütörtökön amikor mentem az oviba cunciért nagyon várt már rám és nagyon el volt kenődve. Olyan sírás közeli állapotban volt.Nem értettem mi a baj. Mivel nem szeret az oviban wc-re menni ezért volt már hazafelé gond ebből. Most viszont húzott a mosdó felé hogy ott akar valamit súgni. Bele is mentem mert éreztem hogy valami baj van. Sajnos hasmenése lett és becsúszott egy kicsi. Persze nagyon szégyelte magát és nem akart beégni a barátnői előtt. Így becsempésztem a váltóbugyiját és a kakisat zsebre vágtam hogy megoldjam ezt a kényes helyzetet. Nagyon hálás volt érte. Ha édes megy érte akkor tuti veszekedés lett volna belőle mert erre a dologra nagyon harap. Természetesen megígértem neki hogy anyának egy szót sem szólok erről a dologról. Hazaértünk és kimostam a balesetes bugyit. Csak azután meséltem el ezt édesnek miután hazaért. Nyilván nem fogja megjegyezni cuncinak mert mindkettőnknek fontos hogy megbízzon továbbra is bennem. Kicsit ezzel is közelebb kerültem hozzá.
    Nem sok időnk maradt hogy együtt lehessünk szerelmemmel miután hazaért mert ment délutánra dolgozni. Mivel már délelőtt kimostam és a lakás is rendben volt nekiálltam a 4000db-os kirakónak válogatni a szélét. Lehet holnap nekikezdünk az én kiskacsámmal.
    Ma tesztelni fogok. Feltettem a lapomra a legújabb F12-es biost. Megnézem változott e valami.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Korán ébredtem. Nem is tudom mi lehet ennek az oka. Olyan kipihentnek érzem magamat. Édes persze még durmolt volna de azért kiment kávét főzni nekünk. Majd most visszaalszik még. Én is vissza fogok bújni mellé és valami dokumentum filmet benyomok ami kellőképpen elálmosít és talán én is elalszok.
    Nem is tudom mi volt tegnap. Délelőtt édes dolgozott én pedig a szokásos házimunka végzése alatt teszteltem az új biost. Kicsit feljebb araszoltam a max blck-ban.20x203 LinX . Jó tudni hogy a gigáéknál folyamatosan csiszolgatják a biosokat és az én nem túl atomtuningos procim is kicsit szárnyra kap tőle. Most ezen az órajelen használom majd a gépet egy darabig hogy megnézzem stabil e teljesen. Mondjuk a legjobb teszt majd a játékok lesznek neki csak érjen már végre vissza gariból a kártyám. Ha szerencsém van akkor lehet hogy jövő héten meg is érkezik.
    Ma újabb tárgyalásra fogunk menni. Legalább kezdenek érdeklődni. Akár még talán munka is lesz belőle. Persze ne rohanjunk ennyire előre.
    Estére érkezik haza cuncika. Nagyon várom már őt. Hiányzik az hogy tutujgathassam.
    Szép napot mindenkinek.

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Szokásos korai ébredés. Kivetett az ágy és ilyenkor édest is felkeltem. Mondjuk ő nemsokára vissza alszik én pedig kicsit tesztelgetek. Majd utána visszabújok én is.
    Tegnap észre vettem hogy a mai egy ünnepi hsz lesz. Ennek alapból a március 15.-e az egyik apropója a másik viszont az hogy ez az 1000. bejegyzés a naplómba. Édes meg is jegyezte hogy valami különleges bejegyzést kell kanyarítanom. Hát izé....most akkor mit is írjak? Nagyon régen kezdtem bele a naplóírásba és részemmé vált egészen. Napirendi ponttá vált hogy a reggeli tisztálkodás és a kávé után ideüljek és rögzítsem azt ami előző nap történt velem. Többnyire csupa érdektelen és unalmas dolog aminek én nagyon örülök. Nem szeretnék kitűnni a többi ember közül. Nem akarom megváltani a világot és nem akarok híres ember lenni. Nem véletlenül szürke zóna lett a naplóm címe. Aki ide betér az tudja hogy egy szürke kisegér mindennapjaiba nyerhet betekintést. Nyilván attól mert szürke az életem lehetek nagyon boldog és érezhetem magamat igencsak jól a saját bőrömben. Nincsenek komoly igényeim. Nem szeretném magamat többnek mutatni mint ami valójában vagyok. Szeretném ha nyugalomban tudnám élni az életemet édessel és cuncikával. Szeretnék még egy gyermeket amin teljes erővel dolgozunk de még várat magára. Szeretnék jó viszonyban maradni mamival és a nagy gyerekeimmel akiket épp úgy imádok mint amikor megszülettek. Ha rendeződnek az anyagi dolgaim akkor kialakítok nekik egy saját kis szobát ahová ide tudnak költözni pár napra esetleg ha van kedvük.
    Lehet hogy szürke de azért tervekkel teli az életem. Persze sokkal szerényebb és földhözragadtabb igényeim vannak mint sokaknak.
    Szerintem ennyi elég így ezredikre.
    Tegnap hazaérkezett cuncika. Szokásos tartózkodás ami 3 óra múlva oldódott. Ez van. még szoknunk kell. Neki is és nekem is. Azért remélem alakulni fog ez még. Bár ha így marad sem lesz belőle semmi baj.
    Most tesztelek picit. Édes már durmol és nem zavarom ezzel.
    Szép nyugalmas ünnepet mindenkinek.

Aktív témák