Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz lugosi #35501 üzenetére
Mondjuk ha valaki gepet akar osszerakni, szamomra kisse fura, hogy konzolt ajanlgattok neki..
Ahogy elottem is irtak, intel, fizikai 4mag, 4gb ram, es mondjuk egy gtx460 minel tobb es gyorsabb memoriaval
Ha nem kell tqpra,nhazra, vinyora kolteni,, mert ezek mar vannak, akkor akar ki is johet ennyibol.. -
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #35502 üzenetére
Láthatólag nemigen van tisztában azzal mi kell a GTA4 PC portjához. Az ilyen típusú felhasználóknak találták ki a konzolt. Ha csak a GTA4 a fontos, meg az 50k körüli keret, akkor tényleg egy Box használtan. PC alkatrészekből az ajánlható konfig ennek több mint duplája lenne használtan is. Hát ezért
Másoknak : int vga, ráadásul ATI(AMD) ? 2 mag ? GTA4 -hez ? ismeritek az adott progit
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Archttila
veterán
Egyszeru asztali "netezos" gepbe keresek olcson 300-350W-os tapegyseget. Surgos lenne!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #35502 üzenetére
Láthatólag full nem ért hozzá. Egy a cél, a GTA4 fusson rajta 50k-ból. Ez lehetetlen. Ugyanazt a célt egy konzollal ennyiből el lehet érni. Nem olyan bonyolult ez, látod.
-
tango12
csendes tag
köszönöm a segitséget mindenkinek szóval a videokártya a hunyo milyet vegyek nem kell hogy fullon menjen de azért élvezhetö legyen további szép napot
-
félisten
válasz pmheros #35503 üzenetére
Nem akarok en ezzel vitatkozni, de igyekszem ragaszkodni a felvetett igenyekhez..pl ha valaki varosba autot akar, nem ajanlok neki robogot
Ha megvannak az alapok, megoldhato ennyibol is hasznaltan.
Sot meg csak nem is kell ragaszkodni az intelhez, mert 4magos phenommal (ami nem mai gyerek mar, tehat feltetelezem, nem lehet tul draga), es egy jobb amd vga-val sem lehet gondja.
A ficko, aki a gta iv legutosebb grafikai modjat csinalja (icenhancer), pl jo ideig egy mezei 5870-nel jatszott, es ott maxra tett graf, es fullhd felbontas volt
Teny persze, hogy nv-bol olcsobb kartyaknak is jobban fekszik a iv
De igazabol a cpu fontos nagyon..Hatha az v nem lesz ennyire szar port (ha lesz egyaltalan)
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #35514 üzenetére
jogos, pc -t akart
ezért írtam neki az első válaszomban egy pc -s vázlatot is
nem vagyok tökéletes
-
ebegab92
senior tag
Sharknado-t mindenkinek ajánlom, mert már annyira rossz, hogy jó Imdb-n komoly 3.8 pontot kapott. Azt viszont nem tudom, hogy direkt lett ilyen, vagy csak a véletlen mūve, hogy ilyen lett?
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Rawulf
őstag
Most linkeljem be megint?
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
zeg
őstag
válasz ebegab92 #35488 üzenetére
Örülj neki, a Centrino egy komoly(és drágább), Intel által minősített termékkategórát jelöl, a core 2 meg amolyan 'gányolt' megoldást, mely alatt lehet akármilyen chipset vagy vga, akármilyen fogyasztással. Ennek a centrino feliratnak komoly felára volt, és bár a vga csak integrált intel lehetett, egy valamire való biznisz-kliens notin ilyen felirat díszelgett(vagy ilyen minősítést kapott). Ha most vennék használtan lapost, és nem befolyásolna valamelyik idióta pécés játék teljesítményéhsége, azonnal a Centrino-s notit választanám.
Egy Centrino2 tulaj.3dfx cuccokat keresek megvételre
-
-
-
zeg
őstag
válasz bitpork #35522 üzenetére
Érdekes, a centrino az intel egy termékcsaládját jelölte, beleértve a chipstetet is. Nem világos hogyan kerülhett bele ati vga, ott valami durva gányolás lehetett. A centrino-s notik első generációja úgy másfélszeres feláru volt az ugyanolyan teljesítményű notikhoz képest, bár inkább többszörös, mivel szinte csak felső kategóriás notik tartoztak centrino termékcsaládba.
Nem szándékozom eladni a centrino2-es notimat. Thin clien kategória, dokkolója van(már 2 is), a venti hangtalan, ssd-vel 5 órát bír, core2-es létére van rajta pcmcia, express card, firewire, esata, párhuzamos! és soros! port, smart card olvasó, 3G, blútyúk. Dvi és ps2 port meg a dokkolókon. FullHd meg sem kottyan legyen az mkv vagy youtube, szóval miért is cserélném egy csillogó-villogó parasztvakító süvöltő kirakatnotira? Új ára valahol 1500euró volt, persze nem én fizettem ki ezt az összeget. Fényéveket rávert anno akármelyik bóvli Asusra3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Rawulf
őstag
Azért röhej, hogy moddolni kell a Mobile 4 platform GM45 grafikus drivert, hogy jó legyen a Windows8-hoz is.
Azért support-ban elég mocsok még mindig az Intel."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
válasz totya694 #35528 üzenetére
Csak tudod azért bosszantó ez, mert egy átlag felhasználó a büdös életben nem fogja jól bekonfigurálni rá a rendszert.
Ahogy én csináltam (moddolt driver, LAV mpc-hc telepítés), simán megy rajta a fullhd videó és a flash videókat is szépen lekezeli a böngésző. Nem rossz egy régi GM45 - T4400 párostól."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
A siemensnek sok notija nagyon melegedett. Éppen 4 évig voltam a Szüv Siemens vizsgázott szervizese. A notik nagy többsége konstrukció hibás volt akkor. Volt hogy a csuklótámasz 47°c-s volt. Most nem tudom mi a helyzet, de volt egy újonnan 360k-ba kerülő x1546-om is, amit most apósom használ.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
őstag
válasz Rawulf #35529 üzenetére
Volt egy Asrock F14 notim amiben gyárilag T1400 volt törött kijelzősen vettem nem drágán.Raktam bele kijelzőt használtam és a random fagyások,újra indulások miatt már kezdtem arra gyanakodni,hogy nem véletlen lehetett az a kijelző betörve.Beleraktam egy T3400-et és megtörtént a csoda többször nem fagyott nem volt ujraindulgatás.Valamiért a T1400-at 1,7GHz helyett 2GHz-en járatta.
Ilyen volt én szerettem nagyon átgondoltnak tűnt az egész konstrukció.2perc alatt ki lehetett takarítani.Szerintem rendbe volt(akár ki is tervezte)[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
Rawulf
őstag
Fejreállással végződött a világ legrövidebb autós vizsgája
Family Guy rulez - Ők már eddig is tudták, hogy az ázsiai nők a volán mögött veszélyesek.
[ Szerkesztve ]
-
zeg
őstag
válasz bitpork #35533 üzenetére
Akkor azt is tudod hogy FuSinál az Amilonak semmi köze nem volt a FuSi-hoz, max a cimke. És gondolom azt is tudod, hogy akkoriban a HP-k is ugyanakkora hulladékok voltak, de Asusék sem álltak anno a helyzet magaslatán. Mondj nekem olyan márkát, amelyik nem volt alsó kategóriában ócska. Magyarisztánban a FuSi=olcsó noti volt jellemző, megérdemelt 'elismeréssel'.
És még mindig megy az sz@r Fusi? Jó nagy rakás hulladék lehet, biztos mert olyan olcsó, alsó kat. gagyi volt tervezési hibával3dfx cuccokat keresek megvételre
-
ebegab92
senior tag
Ez egy Acer Extensa 5635G Eredetileg Core2 Duo T6570 volt benne, majd Core2 Duo P8400, aztán elvileg hétfőtől Core2 Duo T9400. A chipset csoda VGA-ja helyett egy fokkal erősebb NVIDIA GeForce G 105M van 512 MB DDR2 VRAM társaságában
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
-
félisten
Akarmilyen vga lehet benne, evtizedek (na jo, csak egy) ota, mikor is az elso centrino platrorm megjelent..
Tudtommal a cpu+chipset+halozati eszkozok fuggnek ettol a szabvanytol, a vga nem.
Igaz, en csak thinkpad vonalon mozgok, de ezekben is teljes erteku centrino jelolest kaptak azok a gepek is, amelyek tartalmaztak az intel helyett normalis vga-t.Emlekeim szerint az everest platformtesztje azokat az elemeket listazza, amik a centrino kovetelmenyei, ezek pedig kizarolag a felsoroltak.
-
Rick4
félisten
válasz Rawulf #35526 üzenetére
Intelnek vannak egyébként is mellényúlásai, gma900 nem tud, és semmilyen módon nem is fog tudni 1440X900-as felbontást, pedig van egy csomó monitor, ami ezzel gyártódott.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rawulf
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest