Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Mingyá' kezdődik a fííímpjusszton a Pandorum.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
veterán
válasz bitpork #35347 üzenetére
hidd el lesz valamelyik bank akinél ingyenesen lehet majd fizetni én akkor átmegyek oda ... A Raiffaisen is hasonlót terjeszt alkalmazottai között hogyha 14-ben nem lesz változás akkor lépnek az országból ... Az erste elég nagy bank Magyarországon a második ... ha ő kivonul akkor lesz itt gebasz ..., még ha valaki meg is veszi ... max az OTP tudná megvenni ... Cib is hamarabb lép szerintem
-
válasz Rhino666 #35349 üzenetére
Na de ha drágábban kapsz meg egy szolgáltatást, ami nem tartalmazza ugyan a havi 10 tranzakciós illetékedet , de mondjuk 1k plusz költség, akkor csak ki fogod fizetni, csak más néven. Akkor nem mind1?
(#35352) Rolly: csak barátilag mondom , ne próbáld meg addig visszatartani a levegőt mert nagyon nem lesz egészséges
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rhino666
addikt
válasz bitpork #35353 üzenetére
Nézd, ha mondjuk havi +300Ft-ot fizetek valami mondvacsinált indokra, mert ezt dobta ki az átlag (durván plusz költség a kártyás fizetési illeték miatt osztva az ügyfelek számával), annak jobban örülök, mintha alkalmanként kellene 25-30Ft-ot, vagy 5 ezreléket pluszban kifizetni. Szóval nem mindegy.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
-
veterán
válasz bitpork #35353 üzenetére
szeptembertől ERSTE-nél ingyenes marad a kártyás vásárlás ... többi tranzakciónál változnak a díjszabások, igazából főként az eddigi díjszabást két vagy három részre bontják aszerint hogy:
- fix díj / minimum díj
- utalás jutaléka (ERSTE banké)
- tranzakciós adópl egy változás 0,32% helyett most lesz 0,13% + 0,3% tranzakciós adó ... havi díjam kb 10 ft-tal emelkedik a
-
ebegab92
senior tag
2013. 05. 02-án arra keltem, hogy reggelre eltűnt a biciklim a lécsőházból, mikor barátnőmnél voltam. Feljelentést megtettem, aztán közben megszüntették a feljelentést, mert nem találták a cangát. Aztán nemrég, július 20-án, szüleim jöttek ki kocsival a LIDL-től és a hamburgeres mellett meglátták az ismerősnek tűnő biciklit a korláthoz lakatolva, utána hívtak is, hogy ez az lehet e. Pár kérdés után eléggé annak tűnt, pattantam is fel az új biciklimre amit májusban vettünk), egy pillantással megállapítottam, hogy ez az enyém.
Közben kihívta apám a rendőröket, e közben odaszólt a hamburgeres csaj, hogy azt ő kapta a barátjától kölcsönbe...Amíg várakoztunk vélhetően odatelefonált neki hogy most mi legyen, erre írt egy helyesírási hibáktól hemzsegő papírfecnit az adás-vételről, ami május 2-án történt a Négylépcsős kocmánál, Kovács Istvántól vette a barátja...
De szívesen visszaadja, hogy ha ez a helyzet. Mondtuk, hogy majd a rendőrök elintézik a dolgot. Megjöttek, fényképeztek, csajt megkérdezték, biciklit magukkal vitték, aztán hétfőn hívtak, hogy mehetek érte A bicikli gyakorlatilag az eredeti állapotában volt, amin én magam is nagyon meglepődtem : OABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Én befejeztem a károgást. Nem fogak Titeket győzködni olyan dologról amit meg fogtok tapasztalni.
Nagyon remélem h fogtok olyan bankot találni, ami nem kér majd 200k-t havonta, meg legalább 10 utalást , és mindezt még tavalyi áron is fogja nektek adni.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Rawulf
őstag
B*zz, megint öregebb lettem egy évvel.
Ha nem lesz változás 2014-ben, akkor komolyan mondom, hogy itt hagyom ezt az országot örökre."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rawulf
őstag
Esti fárasztó:
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
veterán
válasz bitpork #35360 üzenetére
KATA-nál miért vihetnének bármit?
Pl EVA-nál külön bankszámla kell az egyéni vállalkozóknak de régen nem volt szükséges sima EV-ként külön számla. S most ha a KATA és magán számlámat összevonnám akkor meglenne a supernulla erstes számla feltétele + havonta megspórolnék kb 1000 ft bankon belüli utalást ...
Most olvastam adóforumon, hogy mivel alanyi mentes vagyok így a törvény szerint nem kötelező a külön számla ....
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Valakinek van elfekvőben egy fekete számítógépháza, amin van előlapi USB meg hangkivezetés? 4k-ig tudok elmenni állapottól függően.
Más: továbbra is keresek PS2->USB átalakítót.
Más: Ha nem Rhino666-tól hoztam el 2 Degut, akkor kitől?
Rawulf
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
Más:
IHS removalban van itt jártas emberke? Pár napon belül lehet, hogy kérnék kis segítséget (szikém van, satum nincs, bár tudok szerezni, ha minden kötél szakad)
Make Love not war!
-
martonx
veterán
Az FHB-nál ahogy nézem a Prémium bankszámla továbbra is jó feltételeket kínál. Csak ajánlani tudom mindenkinek, nekem jók a tapasztalataim vele, bár a Netbank-ja kicsit ratyi az FHB-nek (mondjuk előtte KandH-s voltam azé se volt jobb), a befektetési portfóliója meg lehetne szélesebb spektrumú.
Én kérek elnézést!
-
Nem kötelező...cöcöc, csak ha a privátodat jelented be és elmaradásod van akkor kuki. És azt sem hiszem el ezekben a mai időkben hogy ha neked van 1 privát és egy vállalkozói számlád, akkor az esetleges késedelmes befizetés esetén nem kezdenek el utánad kajtatni. Tudom paranoiás vagyok.
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Esetleg van valalkinek micro sim -> sim átalakítója? Illetve tudjátok hol lehetne olcsón hozzájutni?
U.i: Köszönöm szépen mindenkinek a futáros/postás kérdésemre a választ. Sokat segítettetek vele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ro_bert17
őstag
Nincs valakinek jó áron eladó 2GB-os 667MHz-es, asztali DDR2 memóriája?
-
lorcsi
veterán
megbízható takarítónőt kersek társasházhoz
eladó: vadi új soundcore motion+
-
-
A könyvelőm mondogatja hogy egyre többet pletykálnak egy egyen 50k-s nyugdíjról. Ha ezen felül akarsz vmit, akkor félre kell tenned. Vicc az egész. Hogyan tegyen vki félre ha a nyugdíj előtakarékosságot nem adóztatják meg úgy mint más megtakarítást, ugyanakkor nem is kamatozik annyit?!
-
Rhino666
addikt
válasz bitpork #35386 üzenetére
Nyugi, az egészségügy teljes leépítésével elérik, hogy az a nyugdíj, amit most fizetünk be előre, a mostani nyuggerekhez kerülhessen, mert senki nem fogja megérni a nyugdíjkorhatárt, tehát nem lesz hiány.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
válasz Rhino666 #35387 üzenetére
Na látod, ezt nem kétlem. Mi sem takarékoskodunk nyugdíjra, már évek óta -konkrétan amióta elvonták azt a kb 4 millió manyupot amit ketten a párommal befizettünk
Ahogy Hofi mondta: Idén Idén még csak lehetőség a nyugdíjasnak hogy átmenjen a piroson. Jövőre kötelező.(#35388) Rolly : ha jól tudom, a nyugdíj alapok az állampapírok egyik legnagyobb vásárlói. Na találd ki hogy mennyivel ment le az alapkamat, és hol áll meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
tsin: Nagyon sokat gondolkodtam. Mivel politizáltam, hallottam híreket. Azok és a megtartóktól pluszban levont állami nyugdíj járulék együttesen oda vezettek h jobb "önként " adni, mert ha erővel veszik akkor sokkal többe fáj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest