Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    Nem értem, DS218 és DS218+ közül szeretne választani a kérdező akkor miért jöttök DS718+-al, meg DS918+-al? Pl. nekem sem érte volna meg a nagyobbat választani, mert nem fogom kihasználni, 3 év múlva ha netán mégis szükségem lenne akkor az aktuális, még erősebb modellből veszek egyet. Persze értem, hogy terelitek a jobb, nagyobb, drágább irányába de azért nem olyan rosszakat említett ami megindokolná a drágábbat.

    Ismerősömnek beállítottam a DS118-at, neki is javasoltam legalább a DS218-at de azt mondta, hogy semmi értelme, és az eltelt idő alatt beigazolódott, hogy valóban, ahogy ő használja bőven elég az is. Én is nagyon sokat gondolkodtam, simán megvehettem volna a 718+-t is, de minek? Semmi másra nem használom csak médiára, tehát azt osztom meg különböző protokollokon és lassan 1 hónap használat után bőven alatta használom ki a DS218+ tudását, 6GB RAM-ra bővítve "kapcsoltam be", de végül a jól kiválasztott alkalmazások miatt még erős terhelés mellett sem használ 30%-nál többet, persze a Plex-et ahogy van kukáztam és visszatértem az Embyhez ami fényévekkel kevesebb RAM-ot igényel és még a DLNA része is működik 1-2 eszköz miatt.

    (#53980) veze
    Ha nem akarsz docker-t futtatni illetve Plex-et sem DLNA-val együtt akkor a sima DS218 is jó, viszont ha nem gond a +20e akkor simán a 218+ a megoldás és később akár RAM-al is bővítheted.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák