Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Casio Edifice-t, aminek automata háttérvilágítása van.
Nem hordom minden nap, de azt vettem észre, hogy az automata mód egy idő után kikapcsol, és csak gombnyomásra világít a háttér.
Ez normális, vagy én nem állítottam be valamit rendesen?
A manual elég szűkszavú, erről konkrétan egy sor sincs benne." 10 milliárd légy nem tévedhet!"
-
runner 125
nagyúr
válasz Mercutio_ #95652 üzenetére
Túl nagy rekesszel lőtted ezeket, nagyon kicsi lett a mélység - élesség.
Nagyobb éles területtel fotózva szebb egy órafotó szvsz.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
KelemenUhr
aktív tag
-
fagyalllo
őstag
válasz KelemenUhr #95705 üzenetére
Én még nem, de: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
Ááááá! Semmi gond a színével. Szép!
Már csak az érdekelne, hogy nem viszket a csuklód alatta?
Nehogy elkapj valamit!Bálintka! Ne őriccsé má meg azt a kutya betyár bükkfán fütyülő lánctalpakon sikló patinás rézangyalát a kúrta farkú hét-határon is túl túró választási kismalacát a világegyetemnek! Okoska órácska? Citizen Promaster-ért? Mennyé má!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Mercutio_
félisten
válasz runner 125 #95703 üzenetére
A kis DOF-fal az adott részek kiemelése volt a cél, de majd lövök F11-en is ha lesz elég fény. (bár annyi erővel meglőhetem sima obival F5.6-ra rekeszelve és kikroppolom a 16MP-ből )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
csabulaxi
senior tag
-
elite.cs11
senior tag
Ma fizika előadáson neodímium mágneseket adtak körbe (rohadt erős mágnesek). Mikor hozzám került, megfogtam a nem órás kezemmel (persze olyan messze tartottam a drágaszágomtól, amennyire csak tudtam), megnéztem, jaja tök jó meg minden, aztán adtam is tovább. Veszély elhárítva
#95717 csabulaxi
Általában nem tetszenek a Tag Heuer-ek, de ez nagyon adja[ Szerkesztve ]
-
fiktív1
tag
-
b4zsi-
őstag
Megérkezett!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
Ma hozta a postás báttya a franciáktól ezt a gyönyörű Art Deco HELVETIA zsebórát. E öröm -e bódottág.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
Figyelem, egy sárga folt eladó! És most csak azért ilyen olcsó, mert az egyik füle letört.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Nick no.1
aktív tag
[Candino
Automata imádok figyelmébe.Xiaomi MI 13 T Pro http://forums.watchuseek.com/f9/omega-seamaster-300m-eta-255-563-a-130103-post842164.html#poststop
-
fiktív1
tag
válasz werna4 #95716 üzenetére
Werna!
Igen, ez nagy volna valószínűleg. Amikor anno unboxingoltattam a párommal a 44-et, /szarik az órákra/ de akkor láttam a szemében egyfajta fukar vágyat, majd kijelentette, hogy ő holnap ebben akar menni dolgozni. De mondom, nem lehet, odaadom a Wengert, az egy tank, az neked való! ..Megsértődött.
-
fagyalllo
őstag
-
törölt tag
Ezen valahogy megcsuszott a szemem Seiko SUN025P1
-
Xdongo567
csendes tag
Pirelli óraszíjat nem tud véletlenül valaki? Sajnos ebayen nem túl nagy a felhozatal. Ilyen kellene csak feketében
[ Szerkesztve ]
-
Dida104
tag
válasz SsPL711 #95635 üzenetére
Az, hogy neked megéri-e, te döntsd el. Én tavalyelőtt vettem egyet és nagyon szeretem. Ez egy Orient Star, kidolgozottságban semmi szégyenkeznivalója nincs egy Certina DS1 mellett sem, ára pedig harmada. Sokszor szívesebben veszem fel, mint a DS1-et, bár én Orient mániás vagyok, nem nagyon érdekel másféle óra (esetleg valami iránytűs-hőmérős-légnyomásmérős Casio ). Nézd meg élőben, gyönyörű.
-
SÖ
addikt
válasz elite.cs11 #95718 üzenetére
Legközelebb uránium 235 izotópot adnak körbe
-
fiktív1
tag
válasz Wg5113 #95732 üzenetére
Igen, megjöttek, de közben beesett egy, így örömmel hordom már kb. két hónapja. Ahogy az eddig is berakott képeim mutatják. Az egyiknek új gazdája vagyon innen, gondolom majd bemutatja. A másik gondolkodik. Lezsírozza magát ínségesebb időkre? Hátha újra nem lehet majd rendelni sokáig? Szinte hallom, ahogy ketyeg az agya! -Vagy keressen egy új cs-csi-csuklót, hogy valaki gyönyörködjön benne? Használja, élvezze? Egyelőre nem tudja. Bezárkózott a szekrénybe.
Kép nem saját, WUS.
Bizony, fekete lakkal is durva lehet, ami meglepő.
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Kalaplengetésem minden új gazdinak! Gratula a szerzemenyekhez!
-
SsPL711
őstag
válasz Dida104 #95739 üzenetére
Iránytűs, hőmérős casiom van, meg rádiós, tough solar G-SHOCK is.
Meg az orinetjeim, én is szeretem az automata Orienteket.
Még gondolkodom a "Csillagos" gyönyörűségen, zafír ide vagy oda.Certina nem is teccik, főleg az ára
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
fagyalllo
őstag
válasz phranxinatra #95737 üzenetére
Ugyanez ugrott be, szegény ember Explorer II-je. De attól még kéne. Vagy a kék színű. Vagy a fekete-arany.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #95741 üzenetére
Nem rendeltem meg, behúztam a "kèzifèket". Előbb eladom a Zeppelint, aztán nincs visszaút...
Egyèbkènt megvettèk volna többen, de pofátlan összegekèrt.Most a legutolsó ajánlat 34.000ft. volt. Várok mèg![ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz alphaville #95749 üzenetére
Hol is van ez az aukció pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- eBay
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok