Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Ha elindítom az Omegám chronóját mehet az non-stop?Mármint nem teszek kárt benne,ha állandóan megy? Mert így olyan,mintha nem menne az óra,de szeretem látni,hogy működik is!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
ph_5.5
aktív tag
válasz vadászcsiga #96784 üzenetére
Á, de hogy. Betekert korona... 1.5m-es vízmélység. És egy picit gyorsúszás. Az Invicta összeszerelési minőségére jó példa hogy a hátlap letekerése után látszott hogy a tömítés ellenére ott jutott be a víz. 200m-es óra nem bírta a sima úszást. A korona azért volt kitekerve a történtek után, mert bíztam benne hogy nyaralás alatt kiszárad. A Seiko belső még ketyegett egy ideig... majd végleg megállt.
(#96785) Cekapet : Szóval sima fenti történet. Kínai összeszerelésű.. a szerkezet jó és pontos, de ennyi. Az üvege meg karcolódik. Szóval mindegy milyen "jól néz ki" , tőlük többet semmit nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
alphaville
aktív tag
válasz kiribati75 #96849 üzenetére
A Cornavin 8054-nek ugyanez a számlapja, mutatói, tokmèret, stb...Csupán a márkajelzès különbözik.Terveztek egy általános ízlèsnek elfogadható formát, isten tudja hányfèle márkajelzèssel.
-
@mriya@
őstag
válasz ph_5.5 #96855 üzenetére
Én már olyat is láttam, hogy a gyári Omega menetes hátlapja alól kikandikált a gumitömítés.
Szóval ilyen nem csak egy olcsó óránál furdulhat elő.
Mielőtt vízbe menne az ember, érdemes ellenőriztetni az óráját, bármi legyen is a számlapra írva.
Ázott már nekem is be vízálló órám, az is a hátlapnál szelelt.
Kiszárítás, és szerviz+teszt után gyorsan el is adtam.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
SsPL711
őstag
válasz Szabikaa20 #96848 üzenetére
Nem panaszkodom, az én vékony csuklómra pont jó.
Nem szeretem a söralátét méretűeket, bár még a Futura Celandera se vészesen nagy a kezemen pedig az 44mm.(van olyanom is, meg még egy Stingray-em van ami Orient)vadászcsiga: Durván jár az a Ray, szombat - péntek - Aztán vasárnap?
[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Zozzer888
addikt
válasz Ereshkigal #96851 üzenetére
Köszi Akkor nekem sajnos ez ki fog maradni (17es a csuklóm)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
ph_5.5
aktív tag
Orientet csak kézbe fogtam.. az Invictát pár hónapig hordtam (amíg meg nem halt).
Az Orient nekem egy nevetséges dolog miatt nem jött be, a felhasznált betűtípus volt fura... az Invicta külleme jobban hasonlított a Rolexhez- de még sem akart megvezetni senkit a sok hasonlóság ellenére.
Az invicta szíjjával soha nem volt gondom. Az elfogadható. A csat viszont nem a legmasszívabb. Fél év után már nehezen nyitható a biztonsági fül része. A tok kidolgozása jó, a lünetta viszont csak nehezen forgatható. Írom ezt úgy hogy rendszeres edzésben vagyok és jó erőben De az tényleg vacak...
A küklopsz is sima üveg... meg az üvege is. Karcolódik, mert olyan puha mint az ablakok síküvege. Zafírral ez a modell nem volt. Méret... 40mm, korona nélkül. Kényelmes, átlagos méret. A korona koronazáras, de elég vacak a menetrésze. (mostani Deep Blue klasszisokkal jobb)(#96857) @mriya@ : Nem ez volt az első alkalom vele vízben. Járt Harkányi fürdőben... uszodában. De szerintem itt a gyorsúszás csapkodása ártott meg neki. Amit 20 baros órának játszva bírni kellett volna. Főként egy új órának, ami nem volt megnyitva még. Itt a tömítés a helyén van.. egyszerűen valami nem volt OK.
[ Szerkesztve ]
-
szundybence
aktív tag
válasz szundybence #96865 üzenetére
Megkérdezem:
Kinek melyik a kedvenc mutatója? (márkától függetlenül)
Nekem például most ez a kedvencem:
-
-
BAti77
aktív tag
válasz SsPL711 #96830 üzenetére
Grat! Kívánom, hogy sokáig bírja a bevonat...
(#96854) vadászcsiga
Azóta a szíjaid nagy kedvelője lettem...(#96861) gprspeter
Szép doboz, grat! Merre és mennyi egy ilyen?
A Batman-es király...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Zozzer888
addikt
válasz szundybence #96867 üzenetére
#Napitroll
Amúgy viccen kívül, órán nincs kedvenc...mindegyik órának más áll jól. Pl az Omim mutatói nagyon röhejesek lennének a Doxámon, pedig a helyükön tök jól néznek ki.
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
gprspeter
senior tag
válasz Mercutio_ #96868 üzenetére
Zeppelin 7386-2 Chronograh Big Date
BAti77: Doboz
Batman a technika csodája. Kb 8 hónapja megjött Kínából, beállítottam, és azóta pontos...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz szundybence #96867 üzenetére
Én pl. emiatt választottam a Mako-t a Ray helyett
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
itouchfan
senior tag
sziasztok!
[Erről] az óráról mi a véleményetek? Ill. a márkával kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata?„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Ra3
őstag
Szerintetek ennek az Aqua Terrának mennyire reális az árazása?
Szerintem egy kicsit sokat kér érte (a chrono24-en +10%-ért újak vannak), csak kíváncsi lennék a témában jártasabb/ jobban tájékozott emberek véleményére is.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz ph_5.5 #96863 üzenetére
Köszi, hogy ezeket megosztottad, pont most szemeztem egy Invictával, de akkor inkább hanyagolom. Azért sajnálom, eleve eszembe nem jutott volna ilyesmit venni, de megtetszett a sakktábla számlap (úgy tűnik, ez a fétisem )
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
ph_5.5
aktív tag
válasz KelemenUhr #96880 üzenetére
Engem itt anno le akartak beszélni az Invictáról, mint márkáról. De én nem hagytam magam
Akciós volt (mint mindig minden Invicta ) így gyakorlatilag gombokértz be lehetett szerezni. Az enyém USA-ból jött.. szép ( a francokat, ronda ) sárga műbőr dobozban, műanyag garancia kártyával, leírással... a küllemre ügyelnek. Igazából olyan kétpálcás... ez a karbon számlap náluk nem új keletű. Nem csúnya. De kb ennyi
Az anyagminőségre nagyon odafigyelnek. A tok ugye rozsdamentes acél... de a menetes koronazár már rozsdásodik.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz ph_5.5 #96882 üzenetére
Áhh el is felejtem a dolgot, tényleg inkább egy Ray vagy másik Orient. Azt sajnálom, hogy nincs ilyen zöld számlap + lünetta kombójuk, lehet ízlésficam, de mostanában nagyon elkezdett tetszeni, természetesen a SUB miatt.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
icm
tag
válasz KelemenUhr #96885 üzenetére
Zöld számlapos búvárra nekem is fáj a fogam. Zöld lünettás van, habár az mako xl
Linkeltem már egy párszor. Eléggé tetszetős darab.
Ha vennék egy sunray vagy sunburn nem tudom melyik a pontos megnevezése, de mint az Orien Ray kék számlapja, hogy picit változtatja a színét. Na egy olyat zöldben el tudnék viselni. Nem is kell búvár legyen. Egyelőre nem találtam még meg - a Grand Seiko GMT-t leszámítva, habár nem szeretem a GMT-t, illetve nem tudnék mit kezdeni avval."Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
fagyalllo
őstag
-
icm
tag
Bulgari Octo Maserati Chronograph
1914 db-os limitált darabszámú kiadás
36000 bph, 50 óra járástartalék, saját szerkezet, egyedül a szilícium használata miatt aggódnék - illetve tök jó, de szerviz szempontjából talán jobb lett volna nem buzerálni vagy ha úgyis vitrinbe lesz akkor lehetne belül minden műanyag is akár"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
szundybence
aktív tag
Nekem a nagyító miatt nem tetszik. Kiáll az üveg (bocsánat zafir) síkjából. Így nagyon sérülékeny, és csak egy bizonyos pozícióból olvasható jól szám. Nyugodtan lehetnének rajta akkora körgyűrűn nagyobb számok is, akkor nem kellene a nagyító. Ha meg egy kicsit nagyobb lenne az óra és a szélén lenne a dátumablak, akkor még sokkal nagyobb is lehetne. Szóval szerintem ez egy elhibázott tervezés eredménye. Ne azért csodáljunk már egy órát, mert milyen drága. OK?
-
ph_5.5
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
JDMKid
tag
válasz szundybence #96891 üzenetére
Hidd el, megvan az oka annak amiért a küklopsz rajt van egyes rolexeken. "Tervezési hibás" órát a rolex nem fog kiengedni a kezei közül.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Xdongo567
csendes tag
válasz KelemenUhr #96880 üzenetére
Csak hogy ellenvélemény is legyen.
Az én Invictám lassan 1 éves. Folyamatosan ki van téve medencének/úszásnak, de semmi baja sincs. Elvileg az utóbbi időben már a minőségellenőrzésük is magasabb szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest