Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci0808
csendes tag
Igen ez a lyukas megoldás a másik befutó, a riosnál találtam én is. Bár most a konyak vagy a mahagóni jönne be, de még óra sincs
WiZARD, Reverting : Igen, ezt a dolgot már más is mondta itt a fórumon. Én ebben az összeállításban még csak képen láttam, és ott nagyon szép. Hogy aztán élőben milyen lenne, az csak akkor derül ki, ha már késő...
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Macyke82
tag
Köszönöm szépen mindenkinek.
Nagyon örülök neki én is -
Laci0808
csendes tag
válasz vadászcsiga #62510 üzenetére
Igen, azt gondolom, hogy ez így szép. De a lyukassal is biztosan az, de olyan képet nem találtam.
-
WiZARD
addikt
válasz Laci0808 #62503 üzenetére
Ha tetszik, akkor hajrá. Eleve kis képzavar a búvárórán a bőrszíj, sokat nem ront már ezen a szegecs
(Én is hordok bőrszíjjal búvárórát, szóval nem beszólásnak szántam)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Zozzer888
addikt
Összefényképeltem az óráimat, gondoltam megosztom veletek. Még dolgozom a képeken, meg lassan GTzni is mennék és közben írok egy posztot is, de ezt megosztom addig is
szerk.: Tessék rákattintani, mert így kicsiben csúnya
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Laci0808
csendes tag
válasz WiZARD #62514 üzenetére
A búvárórában nekem az "óra" a lényeg, mert nagyon tetszik ez típus. Egyébként még kezet sem mosok órában, nemhogy ússzak. Nem tudom még milyen lesz, a Steinhart Ocean1 jön be a legjobban, de nagyon sokat kell rá várni. Meg azt lehet, hogy nem is "sérteném meg" egy bőrszíjjal
-
condy
senior tag
-
Zozzer888
addikt
válasz Macyke82 #62520 üzenetére
Köszi Én is szeretem Bár most nyáron Ő is pihen
Ezt meg Szabinak küldeném:
Múltkor mondta valaki, hogy neki volt vele egyező évszámú órája és sajnálja ,hogy elkelt. Ronin írta, hogy neki is van (vagy volt?) 67-es Rolexe, én meg persze szintén nem hagyhattam ki, hogy hát nekem is van 91-es órám...Szabi képet kért, gyanítom a Rolex jobban érdekelte volna, de ezt kapja
szintén katt rá,mert kicsibe ez is csúf
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Laci0808
csendes tag
Pedig a Te listád nem rövid
Nekem sem ezek kedvenceim, csak az a baj, hogy rágörcsöltem arra, hogy megtaláljam az igazit. Így kerültem a Zeppelinhez, és van 2-3 db ami tetszik. Viszont ott is 130k körül van ami igazán bejön, annyiért viszont... Na mindegy, elvetem"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
condy
senior tag
Off!
Ma csoda történt.
Szóba került már, hogy a nejem miként "tolerálja" ismerkedésemet az órák világával...
Délután még a dolgozószobámban tettem-vettem (órákat néztem a neten) és bejön a nagyságos asszony. Meglátja mi van a monitoron, és erre: hááát, lehet, hogy órát kapsz tőlem a házassági évfordulónkra. És kímélt!!!
Azt hittem elvágódok .[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
DonThomasino
veterán
Meleg nagyobb az esélye hogy elkezd sietni egy automata óra?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Laci0808
csendes tag
válasz Ereshkigal #62538 üzenetére
Nincs ilyen szó? A "szükséged lesz" helyett használják, én észre sem veszem, de hiába, a vér Pedig én még nem is beszélek "tirpákul", vannak nálam sokkal-sokkal durvábbak
-
Laci0808
csendes tag
válasz Ereshkigal #62544 üzenetére
Ugye, ugye, köszönöm Legfeljebb rossz kontextusban használtam...Remélem ezt Cegléden is olvassák
[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
válasz DonThomasino #62540 üzenetére
A hőtágulás hatással van a járásra, nem csak automatáknál.
Nagy hidegben el tudom képzelni, hogy az olaj viszkozitása is megváltozik annyira, hogy mérhető legyen... de lehet hülyeség. -
phranxinatra
aktív tag
válasz DonThomasino #62540 üzenetére
Úgy tudom, hogy pont hidegben siet inkább.
(#62537) Laci0808: köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest