Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tangiers
tag
válasz Ereshkigal #62381 üzenetére
Köszönöm a választ, Deskdivernek is!
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz pajav8 #62393 üzenetére
Szia! Egyszer barátnőmtől kaptam valami hasonlót, egyébként egész jópofa volt meg értékeltem a szándékot. Rá kell kérdezni az eladónál, hogy fém-e a ház vagy bevonatos műanyag, ha fém, akkor szerintem ennyi pénzért - ha tetszik - jó egynek. Kínainak kínai, az biztos, valami pofonegyszerű kvarc szerkezettel, de az enyém pl. két éve működik. Ha tetszik vedd meg, csodát ne várj tőle.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Zozzer888 #62406 üzenetére
Nem rossz! De azért ennek a Rollernek is elég csábító az ára!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Laci0808
csendes tag
válasz aischylos #62407 üzenetére
Gondolom a listaáron akadtál ki, nem baj... Az akció mértéke akkor is csábító, de maradjunk annyiban, hogy biztosan viccelnek... Sajnos nem én viszem ezt az üzletet
Szabikaa20: Tegnap éppen az általad linkelt a Rolexen indult a polemizálás, hogy valós ez az egész vagy nem...
Hoztunk néhány látogatót az oldalnak
[ Szerkesztve ]
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
Skimaster
senior tag
válasz aischylos #62407 üzenetére
Szerinted egy ilyen oldal,csak úgy viccből írja ki ezeket az áralkat????Szerinted holnap bemegy a menőcsávó,hogy megvenné 850-ért a Rolexet,amit hirdetnek,és azt mondják neki,hogy ez nincs is,hanem máshogy van???Szerintem ez az oldal, ezen a szinten így működik....Valamiért 850 az a Rolex,hidd el.....
[ Szerkesztve ]
-
Laci0808
csendes tag
válasz Szabikaa20 #62412 üzenetére
Oda forint kell, de 270-be váltok Neked
-
flexxx2
őstag
Minden együtt: 2 tourbillon is van ebben(1 db-ban kb 100 alkatrész van), kézi munka is, arany is, meg limitált is.
A rogersben is ugyanúgy van: nincs. Szállítják, legfeljebb valamikor kapnak egy bemutató darabot ha kérnek, ami járja a környező országokat, azt meg lehet nézni, és dönteni. -
WiZARD
addikt
-
-
Laci0808
csendes tag
válasz Szabikaa20 #62417 üzenetére
Persze tudom én, csak azért ajánlottam a váltást, hogy Neked jó legyen
Mi együtt csatlakoztunk, csak Magyarország ragaszkodik a nemzeti valutájához[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
Parnis órákkal kapcsolatosan nem tudtok véletlen topicot? Mittomén, ócsó kinai órák fóruma
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
burjois
csendes tag
válasz Szabikaa20 #62424 üzenetére
Hát ha hiszed ha nem, el szoktak ketyegni egy darabig
.....gusztus dolga.
-
Misi1979
őstag
végre egy vicces hirdetés
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Szabikaa20
őstag
válasz burjois #62425 üzenetére
Jó lehet kifogni jó darabokat is pl a Parnis-ok,de 11dodóért mit vár az ember... Én is vásároltam baratnömnek kinabol 2órát darabját 2-3$ ért De az kvarc és az volt a lényeg hogy cuki legyen és menjen a ruha színéhez stb...az se baj ha nem megy akkor is hordja! Egyébként meg pontos is...
Misi1979: Ez igen! Egy Tág Hólyag....
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Gabor970
addikt
válasz gprspeter #62426 üzenetére
Ebayen nézegetek. Zöme a 25e Ft-os kategória. Az érdekelne, hogy érdemesebb egyszerűbb szerkezetest vennem, várhatóan akkor jobb minőséget kapok? Van esetleg infó, hogy melyik sikerültebb, s melyik kerülendő? Nem szeretem a komplikált órákat, de jólesne a járástartalék kijelzés. Korrekt ezeknek a tartalékjelzése, vagy csak a plusz mutató, ami vagy valós vagy valótlan értéket mutat?
Ezek tetszenek:
Ez nagyon:
Ez hét napos lehet???
Ez is tetszik, csak a kék számoktól és indexektől kicsit ódzkodom.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
csabulaxi
senior tag
Mekkora gáz az, hogy csak ma vettem észre, hogy az előző hónap 30 napos volt?
Most állítottam át a dátumot.Ti is vagytok így ezzel (automatások)?
Valakit kinevezhetnénk felelősnek akinek rádiós órája van, hogy ilyen hónapok után elsején 8-kor jelezzen. Dátumállítás!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz Gabor970 #62431 üzenetére
A kettes számúhoz nagyon hasonlóval kedden találkoztam, egy barátom rendelte magának. A legszebb kidolgozású amivel eddig találkoztam, élőben sokkal szebb. Az üveg domború, nagyítós, belülről kékes bevonattal. A rotor azon a példányon egyáltalán nem volt hangos, nem némán, de simán járt, nem volt durván nyers, fémes hangja.
A járástartalék jelző működik, nem tudom hogy mennyire pontos.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Zozzer888
addikt
(#62438) Misi1979 : Ma nem megyek sehová, szóval semmilyet
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
bodiiren
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy ez az óra mekkora, húzható-e koronáról és másodpercstoppos-e?
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #62446 üzenetére
Szerencsere ma mar sut a nap... remelem jovo heten megjobb ido lesz... vegre szabi... ket hetig csak gatyaban es papucsban akarok lenni es oraban
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest