Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz Wg5113 #62925 üzenetére
Nekem az Omega 1sec-et tud , ha hordva van folyamatosan és aktívan, de mivel összevissza hordom, szerintem erre az "életmódra" lehetetlenség normálisan belőni. Átlagosan napi 4-et késik, ha úgy hordom, ahogy egy normális ember. (Mondjuk reggel 7-től délután 6/7ig, egyetemi passzív használattal). Finomhangolva hozzám nincs, csak Dzsana "HORONYMÉTERÉRE" (tudom, tudom horo...) van belőve nullára.
Ami érdekelne, az a Doxám , az felhúzós, és az fixen napi 20sec-et hoz, mármint késésben. Szervizelt (nem Dzsana, még Pre-Dzsana időszakból való beszerzés) ezen tuti lehetne finom szabályzóval javítani.
Nagypapám Wostokja a legdurvább, az napi 1 percet összehoz,de azon sincs állítva semmi, eleve úgy kértem, hogy nem lesz hordva, szal nem kell szórakázni a pontossággal.
Viszont azt 1sec is olyan, hogy ezzel a programmal leolvasva a hibahatár simán van 1-2 sec szóval...a 20sec és a 60sec már egyértelmű, ott már az az 1-2sec nem oszt/szoroz
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Empsepo
senior tag
Én azt mondom, legyen világbajnok!
-
condy
senior tag
válasz dilajoska1 #62952 üzenetére
A candino!!!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Wg5113
aktív tag
válasz Zozzer888 #62951 üzenetére
Az Omegád úgy jó ahogy van,jó kis óra,jó szerviz után.Az én Doxámat (felhúzos) Dzsana szervizelte és napi pár mp eltéréssel jár. . Azért a Tied sokkal jobb is lehetne(szerintem). A Wostok eleve ilyen mint mondjuk a 7S36 így kell elfogadni.Ami mindennapi használatban van az azért nem baj,ha olyan mint az Omagád.
-
skx007
csendes tag
válasz Laca1212 #62937 üzenetére
Én a watch accuracy mellett többet használom a WatchChek-et, ez a watch accuracy-val szemben nem csak hárommutatós órákhoz használható, hanem sub másodpercesekhez és sok-sok mutatósokhoz is.
-
Zozzer888
addikt
válasz Wg5113 #62961 üzenetére
Persze, azzal a finomszabályzóval tuti lehetne segíteni rajta, hát igen a Wostok az öreg, meg nem egy IWC minőség alapból ,de az is tuti behozható lenne félpercre, vagy 40 secre de ugye azt írtam, hogy annak mindegy. Azért a Doxának lehet lepattintom a hátulját majd, finomhangolni picit
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Empsepo
senior tag
Na, tényleg!
Mégiscsak VB-döntő van.KI NYER MA?
-
Dzsana
senior tag
Úgy hozta az élet, hogy ma zsinórban az ötödik 2209-es Wostokot csinálom. Hú de tele van vele a mandulám!
Ráadásul eltört az utolsó dörzsáram is, ahhoz, hogy ilyen 1-2 másodperces órákat tudjak nektek csinálni, nagyon kellene.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
busman
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz busman #62973 üzenetére
Ár nem annyira szerintem, az inkább loszerszámhoz kell, lyukasztó az jól jön. Fogj a kezedbe egy szíjat es gondold végig mit mivel tudnál megoldani. Az hogy mi kell hozzá úgy is akcióban fog kiderülni.
Mindenből jó minőséget próbálj meg beszerezni mert kemény igénybevételének lesznek kitéve.[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
válasz bigdaddylaza #62976 üzenetére
Nem, csak ajánlottam egy Invicta helyett.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Attila! #62991 üzenetére
Arra gondoltam csak ezt linkeltem ,mert figyelmetlen vagyok. Döntő van. Multitaszkolok és férfi vagyok. Ez a kombo nem szokott működni. És már ittam is pár sört.
(#62990) Szabikaa20 Én 25-öt sem, de 100k volt a kezdő ár. Szóval gondoltam ahol van száz ott van még 32.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
-
rfjanika
tag
válasz dilajoska1 #62952 üzenetére
hát nem tetszenek. nagyon nehezen találok olyat ami tetszik.
nézelődtem az oldalon és belebotlottam ebbe
http://www.orabirodalom.hu/termek.php?id=134742
persze van fekete szíjjal is meg kerek is az óra de valahogy ez megtetszett.
erről a márkáról mit lehet tudni? -
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #62995 üzenetére
Az invictáról olvastam, hogy svájci minőségellenőrzés alatt gyártják, meg minőségi alkatrészek, meg minden ami kell...
Én nem is értek hozzá (azért ezt le kell szögezni).
De! Ha a svãjci csokit, svájci tejből, svájci segítséggel Kínában gyártanák kínaiak, az már soha nem lesz svájci csoki, de még hasonló sem.dilajoska1: ???
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Deskdiver
senior tag
válasz rfjanika #62997 üzenetére
Szerintem a Vostok elég korrekt órákat csinál a saját kategóriájában. Több embernek van itt, köztük nekem is.
Szvsz klasszisokkal jobb választás mint az Invicta.(#62998) condy Szoktak ilyet állítani más gyártók is. A Luminox is azt állítja ,hogy az ő óráját használják hivatalosan a tengerész gyalogosok ,meg az amcsi tűzoltók meg minden kemény legény stb. A valósághoz nem sok köze van ,de jól hangzik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest