Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz burjois #63649 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Sikerült (ha átmenetileg is) megjavítanom. Ezek nem olyanok, mint amit írtál, hogy a végükön megnyomott stiftek voltak, hanem végig hasítottak. Olyasmik mint a női hullámcsat csak kicsiben. 1 mm átmérővel. A hasított végeiken kicsit kihajlítottam és így nyomtam vissza. Érezhetően passzentosan tudtam visszanyomni. Találtam összesen 7 ilyen laza stiftet, mindegyik az óratoktól kezdődő csat szemeknél volt. Egyik oldalon három a másikon négy volt. Majd meglátom a hétvégén hogyan bírják. Le sem vetem az órát most még éjszakára sem. Egyébként nem volt napi használatban ez az óra, bár nincsen másik, de volt sokszor, hogy napokig nem is viseltem. És még azt sem mondhatom, hogy feszülne a csuklómon, mert eléggé lazára van állítva. Minden esetre furcsa, hogy ilyen hamar megadták magukat ezek a kis stiftek. Ráadásul egy elég drága óránál.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Ra3
őstag
válasz katka81 #63650 üzenetére
Szerintem a kerámia megéri a plusz pénzt, a lünetta könnyen megsérül mivel eléggé kiáll, ugyan lehet cserélni, de jobb a kerámia, azzal biztos nem lesz egy jó darabig ilyen kopás gond.
Nekem amúgy Steinhartból az Ocean 2 blue jön be.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
condy
senior tag
Ha Magyarországról, a riosshopból rendeles, akkor vintage military, mivel az van készleten. A többire várvi kell (kivéve az one vintaget, mivel az is készletes ) Ha kintről rendeled, akkor sem árt kiszámolni, hogy kb mennyi idő alatt érkezik.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
katka81
újonc
Közben megtudtam cselesen, hogy a mostani 46 mm-es, de a márkáját nem tudom, nem Tissot, az biztos, de valami svájci, hosszú neve van, nem látom a kezén elolvasni
Jelenleg az 1 black, vagy a 44-es lenne a befutó a dátum, meg a kerámia miatt. A 44-esnek a számlapja ugyan akkora, mint az 1-esé, és csak a kerete (vagy mije) nagyobb neki? Az 1-es szerkezetéhez van még írva, hogy: Elabore, ez jelent valami különbséget, mert a szám, az látom, hogy mind a négynél ugyanaz?
A vintage tényleg annyival jobban nézne ki, hogy még dátum, meg kerámia nélkül is jobb lenne?condi német oldalról rendelem, mert most úgyis itt leszek még egy ideig, mindegyik szállítható az oldal szerint. A 44 mm-es GMT (?) modelleknél írja, hogy várni kell.
[ Szerkesztve ]
-
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63664 üzenetére
Vigyázz mert kikapsz! Ö csak jót akar, és amúgy is jobban tudja. Én már megkértem, hogy tanítson. Igen is tettszik neked az az óra, csak még te sem tudod.
-
Bati0501
őstag
Nekem vagy a Vintage Military vagy a Ocean 44 kellene./Az Ocean 1 Vintage vmiért ránézésre nem igazán szimpi,a Black meg nagyítós,azok sem igazán tetszenek/
A kettő közül így "látatlanba" nehezen tudnék dönteni,jó lenne élőben megtapogatni őket,akkor egyszerűbb lenne,talán ,de ez nálad sem játszik,szóval neked sem könnyebb eldönteni.://Steinhart-ok sztem is sokkal szebbek,mint a Monsterek/
-
katka81
újonc
Nagyom kicsi rajta a felirat, nem bírom lelesni. Próbálkoztam paparazzozni, ez lett a legjobban :
-
katka81
újonc
Mobilrol vagyok, en sem latom a kepet. Megprobalom megegyszer.
ez talan jo, vagy ez: -
zsoca67
tag
[link]
Kötelező darab, bretyó rajongóknak -
pohár
félisten
válasz zsoca67 #63680 üzenetére
a leírásból és fényképekből ítélve az IQ-ja valahol egy zsák krumpli, és egy talicska föld közt van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
katka81
újonc
Most mar tudjuk, mit hord most, szerintetek a 44 mm- es Steinhart, vagy az ocean 1 lenne a jobb valasztas? A Vintage azert szorul hatterbe, mert nem lehet keramiasan rendelni, ha a keretet meg mar ugyis tullepe, nem azon az 50 €-fog mulni.
Igaz, meg varok egy topiktarstol uzit, mert meg a melysegmeros citizeneket sem zartam ki teljesen. Amit tegnap linkelt Deskdiver, az is tetszik, de egyenlore nem talaltam olyat,csak 400 € folotti aron. -
BAti77
aktív tag
Technikailag és aktív búvárként én az Ocean 44-re szavazok. A BGW9 luminova, szerintem sokkal jobb, mint a Ocean 1, C1 luminovája láthatóság szempontjából. A lünetta kialakítása is előnyösebb lehet merüléskor.
Amúgy nagyon jó választás bármelyik. Én 5 évig merülgettem egy ilyennel, gond nélkül, legmélyebben 74 m-en...
szerk.: Tényleg ebből is van már kerámiás. Az szóba sem jött?[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
-
katka81
újonc
válasz BAti77 #63685 üzenetére
Neztem, de keramiaval mar 450€. Az mar nagyon tul van a limite. Max 300-rol indulam.
Bati0501 nem gaz a 74 m nyomas szempontjabol. 0-rol 10m-re nehezebb lemenni, mint 10-rol 40 m-re. Utanna meg mar csak a nitrogent, meg a megnovekedett oxigent kell elviselni. 74 m-en meg hatarerteken belul van az oxigen, lejebb mar akar oxigenmergezest is lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dzsana
senior tag
válasz Misi1979 #63627 üzenetére
LOL, milyen csörtéből maradtam ki! Nemzetközi kaimonos tali van itt, s nem láttam ezt a szerencsétlent, így nem tudtam felvenni a kesztyűt, pedig külön szeretem az ilyen gyökereket! Csórikáimnak milyen szegény lelki világuk lehet!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #63693 üzenetére
Ugye, ugye! Dzsana mester meg kimaradt a csörtéböl!
De szerintem kedves visszafogott ismerősünk nincs messze...
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Ma cseppet megúsztattam a Timexet...
(#63694) condy:Jobb is!
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
BAti77
aktív tag
válasz katka81 #63691 üzenetére
Természetesen, mivel sűrített levegős palackkal amúgy sem szabad 60m-nél mélyebbre merülni az oxigén parciális (rész)nyomása (1,4 bar) miatt. Onnan már mérgező a szervezetre...
(#63695) Szabikaa20
Ááá, szaktárs![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
BAti77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest