Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
condy
senior tag
válasz Takuun #62096 üzenetére
A luminox.com ennyi ír:
MODEL: A.8823.KMProduct SheetFind a store
SPECIFICATIONS
Article number: A.8823.KM
Serie: RECON POINT MAN
Family: Land
Function: TimeDate
Movement (technology): Quartz
Size of case diameter (mm): 45.00
Case material: Carbon reinforced PC
Case Bezel: Rotating 1-Way Diver
Case Back: Caseback with Screws
Crown: Double-Security Gasket
Crystal/Glass material: Sapphire glass anti reflective coating
Water resistance (m/ft/atm): 200 / 660 / 20
Strap/Bracelet material: Textile / Nylon
Illumination: Night Vision Tubes (25 years)Ez a max, amit eddig találtam.
Az e-bay távoli! Bármi jöhet ami Magyarországról indul, de a többi, még nekem nem megy.
off: ha nem tudok odamenni és a sz@art is kiverni, ha átvágott... jó jó persze ez csak vicc, de akkor is tartok az amazontól és egyebektől.[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
aischylos
tag
válasz Szabikaa20 #62092 üzenetére
280 $ = 108ezer Ft. :-O
-
cserix
tag
válasz Szabikaa20 #62097 üzenetére
Lehet túllépted a reklamálásra adott lehetséges időt, ami azt hiszem 45 nap a fizetéstől (nem esküszöm rá). Ha 45 napig nincs cucc egyből jelezni kell a paypal-on és nem az eladóval alkudozni.
Azért persze nem ár valamennyire angolul tudni. Szerencsére a családban nálam mindenki jobb ebből, így őket szoktam felkérni angol fogalmazási feladatokra.[ Szerkesztve ]
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
albert8
veterán
Pofás! Ebayről annyi a gond, hogy nincs garanciád hozzá. Ami nem rossz a napokba rájöttem....
Egyébként az a linkelt bolt a tudomásom szerinti egyetlen magyar forgalmazó.Csinálom már én is egy ilyen tesztet, de csak egy kis casioval tudom összehasonlitani.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laci0808
csendes tag
válasz fi:zi'k #62098 üzenetére
Ha nem akartad felhozni, akkor igazán nem kellett volna
Látom vagytok itt egy páran, akik elhatároztátok, hogy rendet fogtok tartani, kerül amibe kerül. Én már lezártam volna ezt a témát, de az előbb megszólított zozzer888 topictárs is, neki pü.-ben elküldtem a véleményemet erről az egészről, és meg is beszéltük a dolgot. Átküldöm neked is, aztán ha akarod elolvasod, ha akarod nem. De annyit kiteszek ide, hogy másnak a korával vagy egyéb fizikai "jellemzőivel" elég ízléstelen dolog viccelni, főleg ismeretlenül. De gondolom, hogy "ott" ez is belefér. Az meg, hogy ha valaki kiáll magáért, nem sértődöttség vagy mártírkodás."Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
tupacamaru
veterán
válasz albert8 #62108 üzenetére
Itt Győrben az egyik boltban van egy pár darab Luminox, és mintha lenne olyan is ami nem flakonból van.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #62112 üzenetére
Én egy éve néztem kb az online lehetőségeket és ezt az egyet találtam+ ebay. Kis boltokba elszórva természetesen árulhatnak.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
g0n21
senior tag
válasz Dzsana #62009 üzenetére
Tényleg, ha már Dzsana mester megmutatta, hogy menet közben min nézi a pontos időt, kezdhetnénk egy ilyet, hogy autóban (aki autózik, aki nem, az pedig amivel jár: helikopter, ejtőernyő, bkv, stb), milyen órán nézegeti.. Feltéve ha tud annyira szórakoztató lenni a kollektív óramutogatás, mint mondjuk a kések-órák fényképmegosztások alkalmával.
Mit gondoltok?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #62118 üzenetére
Babosnál egy tizessel rövidebb.
-
condy
senior tag
Nekem bejön.
Vadászcsiga: Kettősség? Zeneművészeti általánosban jártam, majd távközlés technikai műszerészként érettségiztem. Dolgoztam Németországban, voltam rikkancs, takarító, kőműves mellett segédmunkás. Szereztem két főiskolai és egy egyetemi diplomát és most a doktorit, írom. Próbálok reneszánsz ember lenni. De az órákhoz Nem érte. Ezért mindennél nagyobbra becsülöm a jelenlévők segítőkészségét.
De a citizen akkor is kedvemre való!!!
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #62124 üzenetére
Köszi. Ez jól esett. De tényleg!
-
aischylos
tag
válasz Ereshkigal #62113 üzenetére
Nekem is T25-ös volt csak eddig, de egy lapon sem lehet emlegetni a mittudoménmennyire überszuper festékekkel.
Lehet, hogy azok az elején erősebben világítanak, de meg lehet nézni őket fullsötétben mondjuk 3-4 óra múlva. -
aischylos
tag
válasz Szabikaa20 #62118 üzenetére
Alapból drága szerintem ez a műanyagtokos akármi, ennyiért simán acéltokosat lehet kapni.
A Luminoxban a nevet is meg kell fizetni.
Ugyanilyen tokkal vannak olcsóbb altarnatívák a piacon. -
condy
senior tag
-
aischylos
tag
válasz Ereshkigal #62131 üzenetére
De igen, kvarcvezérlésű karórák.
Nehogymár csak a sokkal kényesebb mechanikusok legyenek órák![ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz Laci0808 #62110 üzenetére
Bocs, de akárhányszor olvasok Tőled hsz-t, valahogy mindig a sértettséged a központi probléma. Újonc létedre kicsit soknak tűnik ez nekem. Mi lenne, ha a tárggyal foglalkoznál, és nem tekintenéd lelki simogatónak a fórumot...?
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Sungoo
addikt
Ha valakinek van otthon megunt citizen nighthawk-ja, nyugodtan keressen.
-
WiZARD
addikt
válasz aischylos #62126 üzenetére
Full sötétben 10 óra után is leolvasható mindkét Omegám, és a Seikom is...
Nem lehet olvasni a fényüknél, de annyira simán világítanak, hogy az időt le lehessen olvasni.C1 sajnos tényleg nagyon gyenge. Fortisomon az van, nem tart sokáig, jó esetben 1-2 órát...
De még C3-nál és társainál is nagyon fontos, hogy vastagon legyen festve.[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
tupacamaru
veterán
-
Deskdiver
senior tag
-
aischylos
tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- BestBuy ruhás topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szólánc.
- Sweet.tv - internetes TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest