Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cunnir
tag
Sziasztok! a jövő hónapban, Németországba költözök. a kérdésem működni fognak kint,a játékaim? át kell állítanom valamit a setam-en ?
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
nagyúr
válasz cunnir #87852 üzenetére
Egy két kivétel lehet csak ami nem indul el... de elvileg mind menni fog.
Ha tartósan kint leszel, akkor a boltot mindenképp át kell majd álljtanod németre egy német fizetőeszközzel hitelesítve, már ha vásárolni akarsz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
laceszgamer
addikt
válasz cunnir #87852 üzenetére
Szerintem azok lesznek kérdésesek amik németeknél cenzúrázottak, bár ha már egyszer megvan, kétlem, hogy hozzányúlnának.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Vesa
veterán
Summer Sales meddig szokott tartani? 1hét?
A tudomány a valóság költészete!
-
cunnir
tag
válasz FollowTheORI #87853 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! mindenkinek
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
PöCöKuk@c
tag
Hmm, úgy tűnik nemcsak a Steames Skyrim lessz moddolható. Hivatalosan.
-
Vesa
veterán
Próbálta valaki a GOG connect-et?
Nekem az istennek sem akarja megtalálni a játékokat, pedig van 7db...Profile is public-ra van állítva. Csatlakozni tud, de nem talál semmit.A tudomány a valóság költészete!
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Egy (soha meg nem történő, de elméletileg lehetséges) szoftverrendőrségi ellenőrzéskor hogyan működik a termékek azonosítása? Mondhatom azt hogy nézzétek, itt van nekem 60 játékom ez mind Steames, tényleg az enyémek? Vagy mindegyikről meg kell(ene) lennie a(z esetlegesen elektronikus) számlának? -
joe-ker
senior tag
Megjelentek a summer sale kártyák a kitűzők között.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AeSDé Team #87864 üzenetére
Regen (Win98 idokben ) fogtak es vittek a gepet de vissza sem adtak ameddig az ugy vegere nem ertek (lemezek, vinyok stb. mindent lefoglaltak).
Ha arra kerul a sor akkor ma mar azonnal lehet tudni, hogy kinek mi van a gepen hiszen az internet hasznalat mindent elarul es evekig is visszanezhetik.
Otthon ettol nem kell tartani de kulfoldon mashogy mennek a dolgok es nemet/ausztria/svajc-ban 300-3000 euros birsagot szabnak ki.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Egyik se tied csak használati jogot vásárolsz ezen használati jogot meg a steam-es játék esetén a valve tartja nyilván.
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Bemásolom a korábbi levelezésemet, de nem kaptam még választ.
Kiemelem az utolsó hozzászólásomat.
Tudtok-e valami megoldást?A fiam gépén , a merevlemez C-részén van az op. rendszer, a D-n az egyéb állományok.
Amikor letölt valamilyen játékot a Steam-ról, akkor azt mondja, hogy a D-re telepíti.
Viszont ahogy nézem, a C-n alig maradt már helye, a Steam sokat foglal.
Azt mondja, hogy a Steam frissítések miatt van.
Ehhez nem igazán ért, én meg nem játszok, s így nem tudom, hogy mi miatt települ sok állomány a D-re.
A gépe régebbi, a HD összesen csak 250GB-os, a C-része csak 70GB, így partícionáltam.
Van olyan része a Steam-nek, ami esetleg a C-ről törölhető, vagy átrakható valahogyan a D-re?
Ha nincs módszer rá, akkor újrarakom majd a WIN10-et, s csak egy partíciót hozok létre.Az egész Steam mappát át lehet másolni a D-re gond nélkül.
Ha a D-re is voltak már letöltve játékok akkor annak a mappának a tartalmát be kell másolni a fô steam/steamapps mappába.
Nem akarok hülyeséget csinálni, ezért leírom, hogy milyen mappák vannak.
D: PC Games/PayDay2/steemapps (itt a PayDay2 könyvtáron belül csak ez az egy steemapps mappa van)
C: Programfájlok/Steam/.........SteamApps...... (itt a Steam könyvtáron belül a SteamApps-on kívül még többféle állomány is van)
Akkor most a C-ről mit másoljak át, s pontosan hova?
Előre is köszönöm a választ!!! -
Csapoati
nagyúr
válasz GEPESZ66 #87872 üzenetére
Tiki one steam cleaner - ezt a programot szedd le és futtasd. Sajnos a játékok installjánál mindig felkerül a gépre pár olyan dolog is, ami már megvan. Ezzel a kis progival gigákat lehet lepucolni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
shaddy1027
tag
Ha mindenképp biztosra akarsz menni, hogy játékok a D-re települtek nézd meg azért még a
C:\Programfiles\Steam\SteamApps\common mappát. Itt lehet több giga lehetséges játék. Steam egymagában több giga lemezterületet sose fog elvenni még ha rendszeresen frissíted is."Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
bepken
veterán
kliens beállításokon belül tudsz elérési utakat megadni, hogy hova telepítse (illetve hol keresse) a játékokat. tehát akár egyszerre többet is.
nézd meg, hogy a D:\meghajtón lévő steamapps mappában van e "downloading" illetve "common" nevű mappa (csak mert furán írtad be azt az elérési útvonalat) - na most ilyen mappa valószínűleg a C:\ meghajtón is van, és a fentebb említett választható telepítési mappa funkció miatt valószínűleg a C:\ lett kiválasztva annak idején. ezt bármikor áthúzhatod másik meghajtóra, amit ugyanúgy megadsz majd a beállításokon belül.
(akár másik gépről is másolhatsz így fájlokat, akkor is működni fog...persze olyan szituban inkább biztonsági mentés/visszaállítás javasolt)[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Csapoati
nagyúr
-
nagyúr
válasz shaddy1027 #87880 üzenetére
Mert?
Egyelőre ahogy nézem szépen kúszik felfele...
Egyébként az hogy egy hétig nem lehet eladni tuti jó nagy fogás a piacon... meglátjuk mi lesz a vége.
Most már nem lehet olcsón venni és azonnal feltenni drágábban. Szóval a neppereknek sokkal jobban át kell gondolni a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Spet
addikt
válasz shaddy1027 #87880 üzenetére
Még tényleg nem kell semmit temetni, legalább hamarabb beáll a megfelelő szintre. (én inkább arra leszek kíváncsi lesze DDos támadás a szerverek ellen )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Megmutatod az emaileket a vásárlásról vagy ajándékozásról. DE nem hiszem, hogy Steam accountba belekötnének.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vesa
veterán
-
csaba951
veterán
Helyedben nem nyúlnék a működő rendszerhez. Megfelelő programmal összezsugorítanám a "D" partíciót (persze csak ha van rajta sok szabad hely), és a felszabadult hely terhére megnövelném a "C" partíció méretét.
EaseUS
Partition Master Free 11.0
Ingyenes, egyszerűen használható. A meglévő win-edre kell telepíteni és használni. -
cskamacska
addikt
Topikot nem követtem pár hónapig, cserébe bekakált a PH keresője szóval jön egy write only:
Ügyeletes seftermestereinktől kérdeném, mostanában volt példa az ősöreg ruszki Steam ajándékok retroaktív régiózárására?
Mert benn van felejtődve még a tárgytárolómban pár örökzöld, és ezekből a 2 éves vételezésű Timeshift valamikor az elmúlt 1-2 hétben olyan CIS(This is a restricted gift which can only be redeemed in these countries: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Moldova, Republic of, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Ukraine, Russian Federation) régiózáras lett, mint a huzat.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
Sziasztok
Miért van hogy az Assetto Corsa-nál kilépés után is Fut felirat van? Elindítani nem tudom a játékot mert fut, a feladatkezelőbe viszont nincs benne. Csak úgy tudom kilőni hogyha a feladatkezelőből a Steam-et kilövöm, majd újra belépek. Mitől ragadhat be így egy játék? Még nem volt egyszer sem ilyen gondom.
Köszönöm!
iPhone 13 Pro Max
-
Out
addikt
Csináltam egy kitűzőt, nem kaptam Summer Sale kártyát és a háttérképet meg az ikont se tudom eladni, csak 7 nap múlva. Fura
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
bul07
nagyúr
válasz BioNiCMaN #87890 üzenetére
És csak azt a fajta nyári vásár kártyát kaptad ami már jelwn van a piacon?
Mert most mindenki csinálja és azoknak a kártyáknak az ára nagyon nyomot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
shaddy1027
tag
Két fajta nyári kártya van jelenleg sima vagy foil(attól függ milyen szettet kraftoltál):
[link]Ezek gondolom majd ha lehet kraftolni, akkor számozás(vagy kapnak valami új nevet) szerint külön fognak még menni, és lehet majd vásárolni külön-külön, emiatt gondolom majd ez a nyomott ár remélhetőleg feljebb megy az elején legalább.
[ Szerkesztve ]
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
lafaty80
addikt
válasz cskamacska #87887 üzenetére
Én egy ilyennél (más játéknál) jártam így, kicist parázva írtam egy kicsit kamuba nyúló nyálas levelet hogy vegyék le tőlem. Nálam ezt mondjuk szó nélkül megtették..
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Out
addikt
válasz shaddy1027 #87892 üzenetére
Igen, a steam-en vásároltam a kártyákat a kitűzőhöz, de ilyen még sosem fordult elő velem, pedig már rengeteget vásároltam.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
bul07
nagyúr
válasz BioNiCMaN #87898 üzenetére
Ha most csak a 2fajtátt dob nem érdemes kivárni hogy jelenjenek meg a több is
Mert ebből a kettőből már sok van és ha jön a többi akkor azok ritkábbak lesznek így értékesebbek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Óra topik
- Opel topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest