Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz FollowTheORI #87748 üzenetére
ja ez volt nekem is a fejemben, plusz sajna csak egy fiókkal lehet összekötni, de azért ez se rossz kezdés.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Apone33
őstag
válasz FollowTheORI #87750 üzenetére
Köszi. Még jó hogy időben felnéztem ide, mert már csak 2 óra van vissza kb az akcióból.
[ Szerkesztve ]
Play Hard!!!
-
mepet
addikt
válasz FollowTheORI #87745 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
(#87736) genndy: új Doom, ez bizony felkerült a listámra. A Witcher széria nekem nem elég árkád.
(#87737) Anonymus23: ejnye, hogy a Crew pont Uplayes... Steamen gyűjtöm a játékokat, így még várok vele. Főleg, hogy nemsokára Steam Sale.
(#87739) sixpak: Mad Max: a grafika tényleg odaver, de ez az egyszínű látványvilág... Videók alapján nem fogott meg. (Vagy csak szimplán nem vagyok elég nagy fanja a filmnek )
(#87740) killer095: Uncharted 4: erről a szériáról még nem is hallottam, feltétlenül rálesek!
(#87745) NetTom: SW Battlefront: már töltöm is, nem is tudtam, hogy még léteznek "demók". Ha ez bejön, akkor lehet kivételt teszek és megveszem nem steamest.
-
törölt tag
-
félisten
-
Franklin
addikt
válasz DrTechnoid #87744 üzenetére
Hát nem tudom, nem valami meggyőző ez a Witcher 3, hiába van kimaxolva. Minden nagyon színes, nem túl élethű. Vagy csak a felvétel miatt ilyen?
Skyrimban sokkal szebb és élethűbb modokat láttam.
-
Pangelus
tag
Elérhető újra a Mafia II vagy csak nekem új? +minden kapott -80%
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
-
Lackki
őstag
válasz Pangelus #87769 üzenetére
Fura hogy ez meglep bárkit is (nem rád értem )
Várható volt hogy visszakerül. Ahogy közeledünk a 3. rész megjelenéséhez, lehet még az 1 is visszajön.
Majd lesz trilogy pack, vagy collectors edition vagy ULTIMATE Pack kitudja.
Deadpool is moziba kerülés előtt visszajött.Privátot hamarabb észreveszem
-
Robokutya
senior tag
Srácok kérdés
A steam oldalán valahol nyomon tudom követni hogy a fiókom milyen más kiszolgálóhoz volt van kapcsolódva
Pl le tudom választani a fiókomat az indi fiókomról? vagy azt csak az indin tudom megvalósítani? -
Robokutya
senior tag
Az okés
de az indin az a gondom hogy az a fiók amihez a steam fiókomat kapcsoltam valami ok folytán nem küldi a feloldó kulcsot a fiók hozzáféréséhez és így nem tudom lekapcsolni róla Az Indy supja meg kukába való mert ha jó helyre küldtem a problémám le se szarnak.
Ez meg egy jó ötlet lenne ha követhető lenne ez a dolog a steam oldalán is ne adj isten felügyelhető megoldásként.
Vagy a Steam Supját kéne zargatnom hogy van e lehetőség arra hogy a fiókom elérési útvonalát valami módon megváltoztatni hogy ezek a hozzákapcsolt oldalak elveszítsék a kapcsolatot.
Vagy ne adj isten az egyedi urlemet kéne megváltoztatnom hogy megszűnjön a kapcsolat ezekkel az oldalakkal? -
eami
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
John_Deere
tag
válasz TESCO-Zsömle #87786 üzenetére
A kontroller Nekem bejött. Nagyon sok mindenhez jó, még akár sima egér helyettesítéshez Windowsban (pl. böngészés).
Anyagát szokni kell, de érződik benne az elképzelés, mire tervezték más kontrollerrel ellentétben. Ugye itt a tapipadra gondolok.
Fps-ben is használható, deeeee az egér billentyűzet kombó mindig is jobb lesz multiban.
Még egy mmorpg-ben is jól teljesített(FF XIV).A linket sajnos nem tudom, milyen.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz John_Deere #87787 üzenetére
Néztem videókat, de nekem azokból az jött le, hogy kicsit összvér a dolog. Szóval eltávolodott a sima kontrollerektől, hogy közelebb kerüljön az egér+bill kombóhoz, amitől megrekedt a kettő közt és igazán semmire nem jó, amire az egyik v a másik az. Pl repülés/autózás alkalmával hiányzik a rendes analóg gáz/fék, kevés a 3mm a trigger-eknél, stb.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
John_Deere
tag
válasz TESCO-Zsömle #87789 üzenetére
Hát azt mondanám Gamereknek nem ajánlom, ez inkább a casual kategóriában állja meg a helyét.
Igen, eléggé afféle hibrid kontroller lenne, szerintem akkor lehet a leginkább hasznos, ha az ember kitudja ismerni, hogy hogyan érdemes használni. Teljesítmény-priorra inkább gép elé ülök Én is és egér + mechabill... -
eami
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #87786 üzenetére
nekem egyre jobban bejön. főleg mióta van rezgés emulálás is. kicsit furcsa elsőre mert máshogy nyekereg mint egy vibra motor, de határozottan érezhető már. nagyon jól konfigutálható. gyakorlatilag bármelyik gomb bármire.
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy Dark souls 1-2 milyen leárazásokat szokott kapni? Ha valaki esetleg tudná...
Most végeztem ki a 3.részt,de szeretném az első 2 részt is kitolni mert teljesen beszippantott -
ProEvoFan
nagyúr
Tudjátok mikor kezdődik a nagy nyári leárazás?
(#87800) CR2025
Köszi a kioktatást.ezek szerint töröljünk minden PH topikot, hiszen a google a barátom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest