Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz ollie #104094 üzenetére
Köszönöm! Kezdek ráérezni... Már csak egy kérdés: ha nem tetszene amit kreáltam (dinamikus gyűjtemény), hogyan tudom törölni a gyűjteményeket, illetve elölről kezdeni? Jobb klikk és gyűjtemény eltávolítása? Inkább kérdezek mint hülyeséget csinálok.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz Golden9 #104103 üzenetére
Köszönöm! Utolsó utáni kérdés:
Szoftver gyűjtemény létrehozása: 1db vásárolt tételt sorol be:
De van pár nem játék hanem szoftver még, pl. 3DMark, amit egyik gyűjteményben sem találok... Rákeresve: Találat: Szoftver, ahol előzőek szerint nincsenek:
Kézzel megpróbálva hozzáadni a gyűjteményhez a 3DMark programokat nem lehet, mert ki van szürkítve:
Ilyenkor mi a hiba?[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
őstag
A steam-es CP2077 nem előtölthető? Reggel mondta cimbora hogy leszedte már , erre most hazaértem de semmi preload gomb. Vagy csak tegnap volt és lehet lecsúsztam róla?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Segal
veterán
válasz DrTechnoid #104108 üzenetére
leszedhető.
Többen le is töltöttük már az előrendelők közül.
Max lépj ki aztán újra be steam-be, de mennie kéne."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
l.skywalker
félisten
válasz DrTechnoid #104108 üzenetére
Jól látható mikortól lehetett letölteni
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
őstag
Hajnalban rápróbáltam, már működött szedte full sávszéllel.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Golden9
addikt
Három napig kipróbálható a Squad.
[ Szeretkezve ]
-
senior tag
Valaki tudja arra a választ, hogy miért tölti be lassan a profilomat, illetve miért tűnt el Artwork/Screenshot/Workshop/Guide showcase ? Kis fiókomat megnéztem, ott egyből betölt mindent, és a szerkesztés se nehézkes
-
Golden9
addikt
Holnap estig ingyen játszható a Project Highrise.
[ Szeretkezve ]
-
lac14548
aktív tag
Steam ajándékkártyát vennék karácsonyra, de nem találom, hogy tudom offline?
Nekem van Steam regisztrációm, de az illető nem "barátom" a Steamen (meglepetés lesz). Csak olyan lehetőséget találtam, hogy ismerősnek küldeni...
Olyan lehetőség nincs, hogy egy bizonyos összegért vásárolok egy "kódot", amit az ajándékozott beválthat?
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
esezmiez
tag
Kitűző készítéskor Mysterious Card-ot adnak.
-
Golden9
addikt
Generation Zero® - Schweet Vanity Pack
Ingyen megtarthatod, ha 2021. jan. 5., 10:00 előtt megszerzed. Az ingyen megtartható promóciók során kapott játékok nem adnak Steam játékkártyákat.[ Szeretkezve ]
-
bul07
nagyúr
Kliens ezt dobálja
Már azt hittem elindult a vásár, de böngészőbe nincs gond
Mi lesz a várás indulásakor már ha most ez van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Otthon megvan a steamen belül az én és a gyerekek gépe között a családi megosztás. Minden jól működik, de a gyerekek gépét nyugdíjba tenném és karácsonyra kapnának egy újat. Próbálkozom az új gépre is beállítani a családi megosztást, be vagyok jelentkezve oda az ő fiókjukkal az új gépen, de nem tudom sehogysem elővarázsolni a már megosztott játékokat. A guard működik az új gépet hozzáadta a fiókhoz a családi megosztást bepipáltam és innen nem tudok tovább haladni.
-
De4d
őstag
Megjelentek a misztikus kártyák, vajon megint felmennek 20 centre amikor feloldódnak?
Minden jó, ha a vége jó!
-
Spet
addikt
A kérdés jogos, de a válasz bizonytalan. Úgy nézem még nem sok van fent a piacon (minden darabból ezer darab környékén). Kérdés az is, hogy csak vásárlásra fogják csak adni, vagy meglesz a napi 3 db kipörgetésének lehetősége.
Illetve a mai világban már pár tucat ember feltudja borítani a piacot.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
senior tag
Ha jól emlékszek, nyáron is hasonló volt a helyzet, viszont akkor dobott akkor is, ha kitűzőt csinált valaki. Valyon ez most is így van ?
Szerk: Igen, úgyan úgy van mint nyáron volt. Ha csinálsz bármilyen játékhoz egy badget, dob egy ilyen misztikus kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nofene, ilyen szar lett a CP2077, hogy ma már 29.99-be kerül csak?
-
törölt tag
válasz SenorGrande #104134 üzenetére
Ohh, az lehet! Annyira nem fókuszáltam rá!
-
fatal`
titán
Tudja valaki, hogyha rendelkezem egy játékból a standard kiadással, akkor be tudok-e aktiválni egy Deluxe kulcsot?
Konkrétan a Project Cars 2-rőől van szó. Azért kérdezem, mert GMG-n (gondolom máshol is, de itt most a legolcsóbb) olcsóbb megvenni a Deluxeot, mint a Season Passt.
-
Pedro78
senior tag
Nem tudom volt-e de a [Gears 5] HL steamen. Ennyiert erosen elgondolkodtato.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Źşë'
addikt
válasz Pedro78 #104138 üzenetére
nyári vásáron is ennyi volt, mondjuk én inkább konzolon vettem meg
Külső fiókot igényel: Xbox Live / ez nem tudom mit takar, ez nem szűnt meg már véletlen?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Golden9
addikt
Két napig ingyen játszhatóak.:
[ Szeretkezve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Átfutottam az összefoglalót, de azért mégis kérdeznék. Előre bocsájtom én nem játszom. A családunk ifjú titánja (7 éves) most kapja karácsonra az első komolyabb PC-jét és hát gamerkedni kéne rajta.
Ezekkel a címekkel szeretne játszani:
-Minecraft,
-Fortnite,
-Brawl Stars,
-Zooba.
Legálisan szeretnénk mindent, no crack, no warezes tört játékok.
Nekem így a Steam ugrik be elsőre, mint hivatalos, tiszta játék plattform.
Kérlek Titeket, mondjatok még egyéb hasznos infót ez ügyben. Praktikákat stb. -
AnonymusX
senior tag
válasz #63718632 #104142 üzenetére
Fortnite, Minecraft nincs steamen. Steamen kívül is van élet, boltok amelyek steamre vagy más kliensekhez árulnak legálisan kulcsokat.
Érdemes megnézned egy másik topik összefoglalóját, ahol linkek is vannak olyan árösszehasonlító oldalakhoz, amelyek legális digitális boltokat hasonlítanak össze. Ott megtalálod a legális beszerző helyeket.
[ Szerkesztve ]
-
A Minecraft-ot a Microsoft Store-ban tudod megvenni (Bedrock Edition), vagy ha a java-s kell, akkor minecraft.net.
Itt van pár jó oldal, ahol legális játékokat tudsz venni:
gog.com (van kliens, de nem kötelező)
ea.com (saját kliens)
ubisoft.com (saját kliens)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
wjbhbdux
veterán
fortnite -> epic store
Brawl Stars, Zooba, ezek úgy látom hogy mobiltelefonos játékok, hivatalos PC-s változat nincs. Android emulátorral lehet velük játszani pl. Bluestacks vagy gameloop
azért nézzetek körül a Steamen mert elég sok játék van fiataloknak, családbarát kategória kiindulópont lehet.
/s
-
A_Papa
aktív tag
Sziasztok!
Jól látom, eltűnt a pontboltból a kitűző vásárlási lehetőség? 1000 pontért lehetett fejleszteni egy kitűzőt.
köszi a válaszokat!Papa
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest