Új hozzászólás Aktív témák

  • .tnm

    addikt

    válasz Malachi #7677 üzenetére

    még mindig arról beszélek, hogy a játékban egyszemélyes maradna Az aurora továbbra is, de lenne rajta egy-két BKV busz style lehajtható ülés hatul (akár nem is interaktív), akkor sokkal inkább hihető lenne, hogy ez egy bepattanós űrhajó, ahol szükség esetén valakit (a játék világában, de ténylegesen nem a játék mechanizmusában megvalósított módon) át lehet dobni a szomszéd rendszerbe.

    ahogy a NFS-ekben szerepelő autókban mind van anyósülés, pedig soha senki nem ül oda a játékban, így lesz hihető, hogy az egy IRL autó mása. mivel CR-ék szerint az emberiség ezen korában az űrhajó olyan dolog lesz, mint ma az autó, akkor az minimum lenne, hogy egy másfél-két órás út erejéig (bolygóról jump-point-ig, majd jump-point-tól másik bolygón landolásig) családosan utazhatnál, anélkül, hogy három hetes utazásra is alkalmas Freelancer-be kéne szállni.

    hogy kicsit magamnak is ellentmondjak: fórumon jegyezte meg valaki, hogy az autós hasonlat azért nem sokáig tartható fenn. ma, ha két várós között lerobban a kocsid, akkor kiszállsz, rágyújtasz egy cigire, hívod a sárgaangyalt és pár órán belül lesz valami nagy valószínűséggel, ha nincs térerő, akkor stoppolsz. ha az űrben robbansz le, akkor halott vagy, ha nem tudod átvészelni a következő pár napot. (bár azért a játék mechanizmusában biztos nem fog napokig tartani egyik rendszerből a szomszédosba átruccanni, tehát lehet itt is jöhet segítség pár órán belül)

    It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."

Új hozzászólás Aktív témák