Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Na negatív hullámokat visszafogni mer' kupán lesztek vágva .
30-án már biztos írtjuk a retek vanduul férgeket. teccikérteni ?
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
Jah, kiváncsi vagyok mennyi idő alatt jutnak multihoz a futottak még backerek (200k+ sorszámmal mint pl én), mert ha vagyunk elegen, bemehetnénk egy TDM-re (TS supportal ofc) és elkenhetnénk random pistikék száját..
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Jack@l
veterán
Á, mán szar... Eddig ez volt a legjobb része a játéknak, hogy lehetett elégedetlenkedni.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Diopapa
addikt
Új WMH.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #8907 üzenetére
Azt hiszem. Viszont kiderült, hogy tényleg 3 hajó lesz az AC első változatában. Ez jó.
-
veterán
válasz Diopapa #8908 üzenetére
Kérdés hogy akinek csak Aurora-ja van, az csak azzal repülhet és a Hornetet csak a tulajok és a nagyobb hajók tulajai kapják meg, vagy mindenki repülhet mindennel? Még nem tartok ott a videóban
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
k4rL^
senior tag
válasz Menthirist #8909 üzenetére
Abban az esetben, ha megvan a 3 hajó közül valamelyik, csak azzal lehet repülni. Egyébként ahhoz hasonló hajóval. A videón volt szó arról is, hogy valakinek 20+ hajója van #firstworldproblems , ott pl. a teszthajók első helyre ugranak, akkor is, ha pl eddig nem voltak bent a hangárban.
-
Barabonc
csendes tag
Anyosomat termeszetesen most szombaton kell kirandulni vinni, mert London legnagyobb kirakodovasara nem felel meg programkent es kulonben sem szereti a hamburgert. Persze majd vigyorognom is kell mindehhez, mikozben a fel napot a volan mogott toltom. Az vigasztal hogy nemsokara lecserelhetem az Aurorat egy Freelancerre es az LTI is megmarad.. (Valami upgrade jon a website-ra ahol a meglevo csomagokat lehet majd fejleszteni a mar meglevo bonuszok elvesztese nelkul) Majd erre fokuszalok es minden rendben lesz.
-
Volfram42
senior tag
Ha holnap működni fog minden és akár csak a single részhez jutok hozzá, igény esetén szívesen streamelek. Amit lehet végignézünk ez esetben.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
k4rL^
senior tag
Rossz hir, késik az Arena Commander ismét. Napi jelentések lesznek a hibák javitásáról és elvileg jön nemsokára.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Barabonc #8914 üzenetére
"Az vigasztal hogy nemsokara lecserelhetem .."
Amikor itt tartottam az olvasásban, akkor azt hittem az jön, hogy az anyósomat...
@k4rL^: Neeeee
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
jelezném, hogy olvastam hajnalban a hírt, de már nem mozgat meg. a véleményem nem változott.
-
Malachi
addikt
de a fórumot most már át kéne nevezni: "CR nagy SOON-ja"
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #8919 üzenetére
Ennek itt nagyon igaza van szvsz... Ráadásul gyakorlatilag 1 nappal előtte bejelenteni.. Kicsit a decemberi eseményekre emlékeztet... Most lesz daily riport, szerintem nemsokára hourly lesz..
-
.LnB
titán
Szerintem mostanra már Robertsékben is realizálódott, hogy itt komoly bajok lesznek. Vagy vannak.
Én már teljesen elvesztettem a hitemet. Csak úgy ránézek néha, hogy van e valami.
Bele se merek gondolni azok helyzetébe akik sok pénzt őltek ebbe az egészbe.. Kíváncsi vagyok meddig marad meg még az emberekben a remény?[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Malachi
addikt
"Bele se merek gondolni azok helyzetébe akik sok pénzt őltek ebbe az egészbe.. Kíváncsi vagyok meddig marad meg még az emberekben a remény? "
na, ők védik körömszakadtukig még ezt is. azt lehet sejteni, hogy megjelenéskor kb. mennyi lesz majd a játék ára? egy sima kezdő csomag, Aurorával.
-
.LnB
titán
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #8923 üzenetére
"They are defending CiGs actions because they invested to much of their own money into it already."
"Their communication with every delay has been horrible and they get these reactions because of it."
+1
De tényleg szűk egy nappal előtte jelentik be?: ) Ez mi...
-
veterán
válasz Malachi #8926 üzenetére
nem, legalábbis kétlem hogy ha eddig lett volna szó róla, még valid lenne az állítás... de minek is rohannánk annyira előre... az majd 2016 vége felé lesz... számít valamit hogy mennyit fognak a játékért kérni két és fél év múlva, HA elkészül?
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Malachi #8926 üzenetére
Én még nem olvastam sehol ilyesmit. Engem leginkább két dolog miatt bosszant a késés.Egyrészt mert most ők mondtak pontos dátumot és nem egészen 1 nappal előtte találják ki, hogy most akkor ez nem fog menni (pl a tegnapi WM hangarban pont elmondhatták volna még, ahelyett Rob Irving elég bizakodónak tűnt a fejlesztéssel kapcsolatban) másrészt bármit papolnak a moduláris meg párhuzamos programfejlesztésről, az tuti, hogy ezek miatt a késések miatt csúszni fog a végső release.
Nekem teljesen mindegy mit mondanak, de tartsák be. Pl ott van a ship spec. page. Azt mondták december fele, hogy azért nem frissítik október óta, mert jön a PU adatbázis első verziója és akkor a weblap onnan fogja venni az adatokat és nem kell soha többé átírni a weblapon, mert ha módosítanak / balanceolnak valamit az egyik hajón, az egyből látszani fog a weblapon is. Eltelt 7 hónap és még is kellett frissíteni a weblapot, a szerver összekötésről meg mély kuss van. Ha ennyire nem látják előre a saját projectjüket, az komoly probléma szvsz.Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Malachi
addikt
válasz Menthirist #8927 üzenetére
NEM akarom a hangulatot kelteni, kéretik nem úgy reagálni. szóval.
igen, nekem számít mert most lehet, hogy eladnám gyorsan az Avenger csomagomat, azt hiszem most untam meg az egészet. nem vagyok csalódott meg semmi, egyszerűen csak nem érdekel már, mert úgy érzem ebből mától két év múlva se lesz játék. ebben a tempóban minden modulra 6-8 hónapot kell majd várni kb., plusz halasztások, és csak áll benne a pénzem.
aztán lehet, hogy hétfőre meggondolom magam, mert nem vagyok dühös, nem vörös most a fejem, hogy "dögöljönmegaCIG", egyszerűen csak nem hiszek már benne, hogy ebből belátható időn belül lesz valami. HÁROM hajóról van szó, meg egy kicsi területről ahol lehetne repkedni, és ezt nem tudják kikalapálni ki tudja mióta. meh.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
igazából két dolog miatt csúszik most még tovább:
- hogy Diopapa ne örülhessen az időben visszakapott VGA kártyánjának
- Jack@l tudjon még elégedetlenkednikomolyra fordítva: nekem most az a legnagyobb bajom a bejelentéssel, hogy szerintem csak egyetlen blocker issue tartja őket vissza, a DX-es. a másik blocker javítása nélkül a single már menne, tehát simán lehetne csak a multit csúsztatni ebből a szempontból. a critical-ok mindegyike olyan. hogy prealpha-ban elmenne.
csak hát ennyi késés után már félnek kiadni nagy hibákkal (pedig biztos, hogy így is lesznek még)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
Mehhh ....de azért érdekes hogy mindenki csak a rosszat látja megint. Értem én hogy nem tetszik , én is csalódott vagyok mert már nyomtam volna a pewpew de ha ezek a kritikus hibák olyan szintűek akkor érthető hogy megint eltolják.
Ismerve innét pár emberkékt ha kritikus hibával adták volna ki akkor meg azért nyekeregnének.ps : go/no-go nálunk is mindig a releasek elötti egy nappal van , ez nem egy nagy újdonság.
-
Bibgr0
aktív tag
Egyetértünk. Szerintem is jobb így, mintha egy használhatatlan programot adtak volna ki. A 400k backerből kevesen értik, hogy mi egy alpha és mit várhatnak tőle. Szóval nem születne jó eredmény, ha fagyásoktól és kritikus hibáktól zengene az internet...
Számomra ez továbbra is marad egy dédelgetett álom és remélem, hogy idővel valósággá válik. Csak egy játék. Lehet PU felőlem 2016-ban is, ráérek.Úgyis van most watch dogs, lesz közben elite, nomeg kijött a rebirth 2.0. Szóval csak lazán.
Uff :-)
-
.LnB
titán
Majd visszatérünk erre a témára mikor mejelent a játék (vagy modul). És majd akkor meglátjuk mennyi kritikus hiba lesz benne.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szőrös
veterán
Hiba mindig lesz , a lényeg hogy olyan szintű kritikus hiba ne legyen ami miatt nem tudsz normálisan tesztelni.
Egyébként meg sokak dédelgetett álma valóra vált : napi szintű tájékoztatás kapunk.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
nem az alpha a baj. a baj az, amit a most látható töketlenkedés előre vetít. és az nagyon rossz jövő.
hogy mondjak egy példát: ott a BF4, ami ennél milliószor egyszerűbb projekt, és mióta kijött képtelenek hozzá egy értelmes javítócsomagot kiadni. oké, elhiszem, hogy sokáig tart, viszont akkor gondoljunk csak bele - ha a CGI ennyi ideig fejleszt egyetlen modult, és még mindig annyira bugos, hogy kénytelenek megjelenés előtt - talá ötödszörre sorjában? - lefújni... mi lesz, ha a teljes játékban lesznek bugok? azt mennyi ideig tart majd kijavítani? a végleges megjelenés után mennyi idővel lesz hibátlanul játszható a PU? és az mától mikorra várható? két év? három? tavaly még nem erről volt szó.
egyszerűen félek, hogy hiába adtam a pénzt, mert nem lesz eredmény. ezért gondolom most, hogy talán ki kellene szállni, megvárni amíg meglesz a teljes game és ha tényleg játszható, akkor venni egy csomagot. itt már nem számít a hit, riasztó az egész és ennyi. most azt lehet látni, hogy csak vánszorognak a beígért száguldás helyett és ez elbizonytalanít.
és még egyszer: ne legyen vita belőle, nem támadok senkit és semmit, de a jelek szerintem arra utalnak amit leírtam. nagyon akarom, hogy jó legyen a játék, hogy LEGYEN játék, de most már nem hiszek benne, mert csak bénázás van. soksok duma, porhintés, de eredmény nulla. cáfoljatok meg, komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Olvasgatva a hsz-eket, láttam hogy "mit vártatok, ez Chris Roberts, láttátok mi volt a Freelancernél is". Nah utána néztem, és ha valaki nem tudná:
97-ben elkezdtek rajta dolgozni, elkezdték megvalósítani az álmát. két évvel később bejelentették hogy Freelancer lesz a neve (ez ugye 99), és CR bejelentette hogy 2000 őszén megjelenik. 2000 őszén az E3-on már 2001 végére tette CR a megjelenést. 2000 közepén a Microsofthoz mentek pénzért hogy az ambíciózus ötletet megvalósítsák, akik utasították őket hogy vegyenek vissza az ambíciókból és a scope-ból Kidobáltak pár dolgot, "low profile" módban fejlesztettek, 2002-ben az MS bejelentette hogy minden sínen van, októberig beteszik még CR-ék a maradék tartalmat. végül megjelenés 2003 március 4, alig 2,5 év csúszással az eredeti ötlethez képestSzóval ami biztos:
-CR álmodozó hatalmas ambíciókkal (ez nem feltétlen baj)
-Mindig késik a határidőkkel, legalábbis kevésbé fontosnak tartja a minőséghez képest (ez részben jó dolog, részben meg no... határidő )
-Késik, késik sokatDe a végén mégis van belőle játék, mégpedig jó. Ez azért szintén nem baj
ui: emellett látjuk hogy a "nagyüzem" mit produkál, fix határidőkkel... 1,5 éven át tartó patchelgetést csak hogy játszható legyen, bekamuzott minőséget, ahol a végtermék csúnyább mint a promó anyag, nevetséges pc-s kompatibilitást, stb... Szóval az Ubisoft már kiadta volna, aztán meg futna öt embernél. Persze ez fennállhat majd itt is
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Egy kicsit furcsa a hozzaallasotok. Ők a mi apró tamogatasainkat összegyűjtve készítenek számunkra valami nagyot. Ujat csinálnak, sokszor olyat, amilyet eddig meg senki vagy ilyen formában senki. Olyan technológiát alkalmaznak, amit mas meg nem. Ez maskepp nem megy, mint próbálgatással. Nem sikerülhet elsőre es nehez határidőt is megjelölni.
Ti nem azert fizettetek, hogy ma jatszhassatok a játékkal! Arra adtatok penzt Chris csapatának, hogy azt ami az alma es a ti almotok megvalósítsa. Ezt nem lehet napra pontosan tokeletesen megtenni.
A viselkedést, ezt a hisztériát, amit egyesek itt is muvelnek látom nap-mint-nap es tudom, hogy az okozza, hogy nem birtok varni. Mire? Senki nem ígérte, hogy működni fog! Azt sem, hogy jo lesz. Annyit igertek, hogy ha játszható lesz, kiadjak azt a redztw, ami kesz van. Nincs kész, nem adjak ki.
Szerintem ez igy helyes. Ezt a keveset is azért kapnank, mert meg akarják mutatni, hogy valoban belevonnak a fejlesztesbe. Ez is új dolog ilyen méretekben egyebkent.
Kérdés: Miert siránkozik, aki sitankozik. Meg tudja, akar csak önmagának, magyarázni? -
Diopapa
addikt
Itt nem az 1-2 hetes csúszásról van szó. Az egészet összefüggéseiben nézd. Decemberben ígérték kiadni, pedig szerintem egy sor sem volt akkor lekódolva belőle. Utána jött a "few months", majd ápr 12. Most május vége van és úgy néz ki még 1-2 hét. ez fél év csúszás alsó hangon. Most érdekes módon nem vagyok annyira ráizgulva, mióta visszajött a videokártyám, "chill" hangulatban vagyok, szóval nem hiperventilláltam rá csak ezek után hogyan lehet nekik bármit is elhinni?
@ ng0ofy: "Ti nem azert fizettetek, hogy ma jatszhassatok a játékkal! Arra adtatok penzt Chris csapatának, hogy azt ami az alma es a ti almotok megvalósítsa. Ezt nem lehet napra pontosan tokeletesen megtenni."
Akkor tán' nem kéne azt mondani, hogy 2014.05.29 4PM PST lesz a release..
"Senki nem ígérte, hogy működni fog! "
Pontosan ezt ígérték a 0.8-ra. Aki még emlékszik, azért tolták decemberről áprilisra, hogy ne bughalmaz legyen, hanem csiszolt produktum. Ismétlem, nem a csúszással van a bajom, hanem a kommunikációval. Megint.
szerk2: Én biztos nem fogom a Cutlasses csomagomat eladni, ha nem készül el soha, akkor bukom az árát, mindenesetre várok, mert mást nem tehetek.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Malachi #8935 üzenetére
"mert csak bénázás van"
Ilyen ez a biznisz. Azt hitted hogy minden simán és hiba mentesen fog meni ?
Azt tényleg nem értem ebben mi a bénázás, van egy kritikus hiba ami miatt tolják hogy Te normálisan tudj AC-t tesztelni.
Soha nem lesz semmi belőle ? Akkor minek mutogatnák ?
Nem vaporware bár ahogy látom páran szeretnék hogy az legyen....https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Malachi
addikt
szerinted a lentebbi kérdéseim nem jogosak? az alapján, amit tavaly augusztus óta láttam, nem juthattam erre? elég egyszerűen látod a kérdést, ha azt gondolod csak az "adj játékot most" görcs mondatja velem azt, amit.
"bár ahogy látom páran szeretnék hogy az legyen.... " - erre mi szükség van? érezze hülyén magát az, aki ezek után nem bízik vakon a játék jövőjében? én is írhatnék szemforgatós kommenteket azokra, akiknek minden mindegy, de nem teszem. azt kértem, győzzetek meg. egy csónakban evezünk, kár lenne egymás ellen fordulni.
hogy teljesen világos legyen: senki nem mondta, hogy lenyúlják a pénzt és vállvonogatva lelépnek. de ha már a DFM ennyire iszonyú nyögvenyelősen indul be, az nagyon sötét jövőt fest a teljes játék szempontjából. ha minden egyes hibajavításra ennyit kell majd várni, akkor összességében ez nem lesz egy jó játék, talán soha. láttunk már ilyet, nem egyszer. nem gondolom, hogy CR vagy bárki a készítők közül rosszindulatú. hiszek benne, hogy a legjobbat akarják. de van, amikor ennyi nem elég.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Starcos addig is javasol SC helyett addig is egy kicsiolcsó "kínai" space pewpew-t
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Malachi #8941 üzenetére
Igy van. A kérdéseid nem jogosak. Nem kottettel kotberes szerződést veluk fix időpontra.
Az, hogy valamit ígérnek es megsem ugy van elítélendő, Chris kommunikációja rossz. Ahogyan védeni akarja a közösséget es időpontokat csikar ki a programozoibol, amiket azok vegul nem tudnak tartani, de elénk ugy adja, hogy tuti biztos, pedig elítélendő, de jogunk, az nincs.
-
Szőrös
veterán
Tudod akinek nem inge...
Bővebben : aki egy kicsit is ismeri CR eddigi munkásságát az tudja hog amibe eddig belefogott azt be is fejezte. Így volt ez a Strike Commanderrel - amire konkrétan annó tényleg azt mondták hogy kamu - és a Freelancerrel is.
Ezt is meg fogja csinálni ha törik ha szakad.
Szóval nem attól félnék a helyedben hogy ebből nem lesz semmi.
Inkább attól hogy az elhúzódó fejlesztési idő miatt egyszer csak elfogy a pénzt...és kihez fog menni több pénzért ?
Igen , egy nagyobb kiadóhoz.
Na emiatt parázom inkább.
Ezt szerintem se Ő se Mi és Te sem akarod.[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
sajnos nem érted, amit mondani akarok, hagyjuk is. te valamiért azt hiszed, hogy engem a késés ténye zavar, miközben nem így van - összességében, az alapján amit eddig láttam, MOST úgy gondolom, hogy nem lesznek képesek azt szállítani, amit ígértek. ezért lehet, hogy inkább másra fordítanám az ebbe tett pénzt.
Torz on Borz - jelen esetben tökmindegy, nagy kiadó, vagy a CGI nem szállítja a játékot még három évig. na oké, hát úgy látom nem jutunk közös nevezőre, nekem mindegy. azt hiszem megvárom amíg megjön a DFM, aztán ha tetszik, talán maradok. ha meg nem maradok, később még akkor is visszajöhetek, szóval nincs itt semmi látnivaló.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Diopapa #8921 üzenetére
Szó nélkül törölték az egész threadet, grat..
Szavazás: "I am okay with the DFM Delay. Are you?"
Give Us The Option To Get Our Money Back
Gyorsan gyorsan amíg még megvan a topik!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Fontos hogy én sem támadólag mondok semmit, pusztán társalgok...
"modulra 6-8 hónapot kell majd várni kb., plusz halasztások, és csak áll benne a pénzem."
Szerintem itt van közöttünk a nézőpontbeli különbség, legalábbis sokunkkal. Én támogatásnak fogom fel a játékba fektetett eddigi kb 60 dollárt, te úgy tűnik nem egészen. Én úgy kalkuláltam a pénzemmel hogy nekikadtam, csináljanak vele valami jót, valamit, amit még nem láttunk. Mint amikor pénzt adományozok egy szervezetnek, hogy költsék valami hasznosra. Nem hiányzik a pénzem, nem vettem el semmi fontos elől, nem érzem úgy hogy "állna valamiben". Odaadtam hogy majd ha kész lesznek, adjanak cserébe játékot, és kész. Én totálisan megértem, ha valaki máshogy érez. Csalódott, úgy érzi hogy ez nem halad sehova, én is csalódott vagyok a csúszásért. Lehet hogy a kb 60 dolláromért összesen csak egy multis lövöldét fogok kapni (azt csak befejezik ). Ez benne van egy ilyen backing-ben. Más "adományokkal" ellentétben itt tehet az ember magáért, ha eladja valakinek az accát. Nincs ezzel semmi gond, visszaszerezheti azt a pár(tíz) ezer forintját.
Szóval ebből a szemléletbeli különbség van itt sokak között. Mondom, nyugodtan add el ha úgy gondolod, felteszem a végleges játék sem lesz drágább egy normál játék áránál, illetve bármikor ismét csatlakozhatsz, igaz ekkor ugye alpha nélkül, stb. Csak mi sokan tudtuk, hogy ahogy CR is mondaná, bullshit az az első határidő amit mondtak (a decemberi fullos alpha), viszont a játék tetszik amit eddig videón láttunk, úgyhogy mi várunk. Addig van munkám, határidőm (amit én viszont nem tolhatok, mert egy nemzetközileg is vezető cég marketing gépezete vár rá ), más játék amit toljak, stb
-
szentvik
tag
Azt számomra mindenképp jó látni, hogy végre konkrét hibákat irnak le, hogy mi miatt van állás, és nem csak annyit hogy ja hát még nem elég jó, meg bugos, meg nem stabil ahhoz hogy kiadják.
Amúgy meglepődni nem lepődtem meg, de lehet hogy én vagyok az egyetlen aki nem is sajnálja, hogy megint csúszunk. Ha ez most kijött volna akkor annak lehet a két hét múlva esedékes államvizsgám látná kárát
@Menthirist: +1
Én is úgy vagyok, hogy amit akartam beleadtam már, többet belőlem ugyan ki nem szednek, innentől meg majd jön amikor jön. Időm van...[ Szerkesztve ]
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
Jack@l
veterán
Most indítottam el a launchert és ez fogad... Egy röpke kanyázás elhagyta aszám szélét.
@Diopapta(#8946): A money back-et is meg kéne szavaztatni most.[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Diopapa #8921 üzenetére
"The page you were looking for could not be found."
No, akkor elkezdődött az Ubiszopsz és Biovér stílusú fórum cenzúra is...
Engem aztán senki sem vádolhat azzal, hogy valaha is rinyáltam, idegeskedtem, vagy követelőztem volna itt a fórumon. Eddig viccesre vettem, és most sem vagyok dühös. Viszont most először vetődött fel bennem, hogy elképzelhető, hogy ez a játék soha nem fog megjelenni. Ne legyen így, de már nem tartom ezt teljesen elképzelhetetlennek. Áldom az önuralmam, hogy megálltam az Aurora LX-nél."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest