Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
808 fő volt a rekord amit láttam a chaten. Azért a főoldalra egy nyugi mindenki és relax, majd jövünk, ha lesz miről beszélni elférne. Ha már pontos időpontot nem sikerült megadniuk.
-
Diopapa
addikt
"Daily updates - we update the RSI front page every afternoon/evening local time. This usually happens between 3 and 7 PM Pacific Standard Time. These updates go through the relevant production groups so they're as accurate as we can possibly make them when they're launched... they're what you should consider official word from the team.
Anything you read on Reddit, Twitter, Facebook, 4Chan, SomethingAwful, MySpace, chatroll, Ask a Dev, etc. should be taken with a grain of salt. Much of it is either speculation from other backers ("THE SKY IS FALLING CONFIRMED") or it's something coming from one particular Dev who's sharing the best information they can without going through the entire time. (For my part, when I answered someone on Twitter asking if they should go to bed yesterday, I was under the impression that we were very close to release. When that changed, I posted about it.)
It's not a question of do we update the front page more than daily. That isn't likely to happen - the process of getting the information vetted across studios around the world means that a post starts when I get to work and goes out once we're happy with it. It's a question of whether we let Devs interact with everyone... and to my mind, it's more valuable to do that, to encourage an open dialogue, then it is to set up a cone of silence where all you ever get from us is the daily update. (And in that scenario you'd still get all the SKY IS FALLING folks anyway.)
For those asking: last night's bug update lacks the blocker list because there were no known blockers with the build when it went out. If we discover some today, you'll hear what they are... if we don't, you'll hear that, too."
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
893 fővel még nem dobott ki a chat No meg a cégnél kaptam egy kis fizuemelést, úgyhogy indulhat a félretétel egy majdani 390X-re
Bibgr0: tippem szerint november-december.pletykák szerint a 370X-ben 1536, a 380X-ben 3072, a 390X-ben pedig 4224 GCN mag lesz (összehasonlításképp R9 270X most 1280, R9 280/7950 1792, R9 280X/7970 2048, R9 290 2560, R9 290X pedig 2816 magot tartalmaz. Szóval ha a pletyka igaz, 50%-ot dobnának a 290X-re, amit mondjuk én speciel nehezen hiszek el
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Bibgr0
aktív tag
válasz Diopapa #9352 üzenetére
Szerintem ez még rendben is van. Csak jó lenne a landing page-re kitenni.
Egyébként nem bánom, legalább a várakozás alatt jut idő másra is :-)
@Menthirist Tényleg, tudjátok esetleg, hogy mikor jön az új generáció a GPU-kból?
@Menthirist Mire kijön a PU, addigra már azt is lecseréljük :-)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Menthirist #9353 üzenetére
bár ha azt nézzük hogy a 7970 2048-a után a 290X esetén majdnem rádobták azt az 50%-ot, még lehet is benne valami, de kétlem Mindenesetre össze kellene szedni rá vagy 150k-t (valamivel kevesebbet, mert el tudom még nyomni majd akkor várhatóan a 7950-et )
Cris99: szerintem is, de 3500 alatt biztos nem lesz a 390X, akkor meg már annyira nem merész a 3800, vagy épp 4k sem illetve hát a 28nm-ben is van még lehetőség, hát még a 22-be, ha sikerül beüzemelni
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
SkyS1gn
félisten
-
addikt
emlékeztek még arra a 3 napra, amikor jó volt a CIG kommunikációja?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Jack@l
veterán
Belenéztem az üveggömbbe, 2 óra múlva kint lesz a DFM.
Sztem most azért sumákolnak, meg "csúszik a meeting", hogy fű alatt feltuszkolhassák a szerverekre a cuccot. Aztán majd bejelentik hogy megvolt a meeting, és go, láss csodát fél órán belül lehet is tölteni. (de ha nem akkor az esti mozi után megyek aludni)A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Szőrös
veterán
nevicceljünkmá , még az elhalasztást is el kell halasztani mert túl sok az elhalasztanivaló halasztás ami már halaszthatatlanul el van halasztva .
majd utána jön a soon.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
azé' asszem beszarnánk a röhögéstől ha tényleg így somnák ki az oldalra.
-
addikt
még mindig nem tudom eldönteni, hogy Te is átálltál a "sötét oldalra" vagy ilyen fordított pszichológiával/passzív agresszív módon gúnyolódsz rajtunk/tüzelsz minket...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
igazából fingom sincs hogy ezek ott mégis
1 mi a faszt csinálnak
2 miért hiszik azt hogy ez jó
3 hülyék vagy hülyék
4 ha azt hiszik hogy jó PR akkor biztos ( mármint hülyék )
5 valamit még biztos kihagytam
szerkps : egyébként még mindig hiszem hogy ez kijön és jólesz meg minden. de hogy ezt most elkúrták - és nem kicsit hanem nagyon - az tutttiiii.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
kösz, mostmár tiszta.
számomra már egyértelmű, hogy media hack az egész: várják, hogy végigjárja a netet az első alváshiányban megpurcanó SC backer híre.
-
addikt
"I was in /a/ release meeting, but not /the/ release meeting... which is still coming up."
Mást is adnak ki mostanában? XD
Nevetséges...It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
válasz SkyS1gn #9368 üzenetére
soonsoonsoonsoooonfkingsooon
"Greetings Citizens,
One warning before we get started: the updated launched for Arena Commander will completely replace your Hangar Module's USER folder. This is where CryEngine saves screenshots by default... so if you have previous screenshots (or other saved data) that you want to preserve, please go ahead and move them now BEFORE patching to Arena Commander. "
-
Szőrös
veterán
Cross-Chassis Upgrades na most má' ilyen is van csak gyüjjön a lovetta.
-
k4rL^
senior tag
Adják már ki igy ahogy van, max átnevezik AC V.1-ra.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Nem is kérdezek semmit
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Eyesis
őstag
Legalább lenne kinn már a június 3-as napi szar, így június 4-én..
Eyesis
-
Volfram42
senior tag
Szoval sikeres volt a meeting. Go lett ez funkcio.:-)
A topic nevet is at lehet e irni: Star citizen - Chris Roberts visszaterese SOON.
Off.: ui: amig ezt megirtam a bkv es az ut jovoltabol ketszer majdnem eldobtam a telefont es egyszer a vesem is majd leszakadt egy katyutol. Illetve a telefonkijelzo oldalra fordult. Azt hitte elforditottam pedig csak egy laza kanyar volt.:-)Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
SkyS1gn
félisten
Végül tényleg szerda lett
-
Diopapa
addikt
- Nem írtak bugreportot a jun. 2-i anyaghoz
- Nem lett délután / este GO/NOGO meeting (LA TZ szerint) vagy csak nem írták ki
- Nem raktak ki havi reportot (most lenne esedékes)
- Nem rakták ki a jun 3-i progresst
- Mi folyik Gyöngyösön?@Volfram42: Ezt hol olvastad?
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
"The go/no-go meeting has happened and the word is GO! Arena Commander V0.8 is currently being uploaded to our server partners."
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nah, akkor hagyhatom bekapcsolva a gépet amíg dolgozom, hogy update-eljen ha tud
Nah mennyit fog nőni a finanszírozás a következő mondjuk 3 napban? No és hogy a sok várakozás ellenére lesz bármi is, ami megközelítheti az elvárásokat? Szerintem ha pörköltszaftba mártott tükröt tennének az emberek elé, akkor is menne majd a puffogás@Cris: igen, nekem is ez ugrott be Szeretem ezt a filmet
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
Új launcher meg zene
-
addikt
-
.LnB
titán
válasz Diopapa #9385 üzenetére
papi te bele fogsz betegedni ebbe a várakozásba
Most éppen mihez kell pár óra? Mi lesz Meeting? DFM Release? Vagy a következő Soon?
(#9387) Cris99 Csak nem?! Ma megjelenik a DFM?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt mondjuk írják hogy az automata patching nem egy életbiztosítás, szóval én munkából párszor szerintem be fogok logolni hogy megnézzem patchel-e már, vagy újraindítgatom párszor a launchert Viszont jó hogy tud P2P update-elni is (elvileg ), persze ez már ma inkább kötelező, ha nem akarnak megfulladni a letöltések között.
Amúgy igen, most van az hogy feltöltik a szerverekre az anyagot, beállítják a terheléselosztást, stb. Aztán gondolom minimális fokozatossággal elérhetővé teszik mindenkinek (egyszerre még így sem lehet ráengedni mindenkit, mert a P2P-nél is kell hogy legyen olyan adat amit a kliens tud megosztani a többiekkel
Azért mert jó fej vagyok, le-fel unlimited-et állítottam be
A trailer: királyul néz ki, de azért nem olyan mint a Sizzle Trailer Illetve volt 1-2 elnagyolt textúra, lehet valami hibából (300i szárnyán az Origin felirat pl). Mindenesetre ez már hihetőbb hogy talán futni fog
[ Szerkesztve ]
-
veterán
btw please wait-be csapta magát a launcherem az mindig bíztató
És mivel nem bírtam, így inkább újraindítottam, és el is kezdett tölteni egyelőre valami 20 megát (ez már belépés utáni, nem a belépés előtti launcher patch). Mindenesetre ez ilyen sebességgel sosem fog lejönni (mármint ha 10 giga körülire saccolom a nagyot ). Mindegy, úgyis előttem van egy 8 órás munkanap
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Nemtom, volt e már, de nálam tölti
UI: viszont rohadt sokat szuttyog indításnál, nagy fekete képernyű keretében, ezt annyira nem csípem...[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #9390 üzenetére
Énmeg mire elérheető lesz meg le is szedné mehetek el itthonról... hát ebből csak péntek lesz azthiszem!TÖLTI 10GB!
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz SkyS1gn #9392 üzenetére
Na ezt is megéltük Lehet hazatelefonálok menyasszonyomnak, hogy indítsa el a letöltést
Akkor délután már tudunk majd játszani vele?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
vaakuum
addikt
Ne csináljátok már, hogy én maradtam az egyetlen a fórumon, aki nyugodtan várom a megjelenést különösebb izgalmi állapot nélkül?
Mindezt úgy, hogy péntektől edzőtábor (melóból is azért kell ellógni, hogy az esti edzésre már odaérjek), és csak hétfő este leszek megint gép közelben... Szal pont lecsúszok a kezdésről, úgy tűnik..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
SkyS1gn
félisten
-
vaakuum
addikt
válasz Diopapa #9379 üzenetére
A 20-as képen nem a te avatárod látható élőben???
Kísértetiesen hasonlóan kanyarodik a szája"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
Hát nekem 52 és 72kB/sec körül húzza a 40-es netemen. Gondolom nincs kiről húzni.
Mindegy, remélem azért mire este hazajövök, lesz már belőle valami Viszont hajnalban (3am-ig) olyan Logger-t írtam az appunkba hogy ihaj[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #9398 üzenetére
Nekem majdnem jön a max 1MB/s-el... olyan 800-900kB/s leesik néha.
-
addikt
válasz Menthirist #9398 üzenetére
amúgy biztos, hogy megy már a p2p? legutóbb még nem ment csak a "gombja" jelent meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest