Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
Ha van miért akkor szokott pörögni ez a topic is
-
Juzzie71
tag
Sziasztok!
Na, beléptem az új számítógéppel a játékba és azonnal dobtam egy hátast... Anno Aurora csomagot vettem, de aztán azt upradeltem Reliant Kore-ra. De a hangárban csak az Aurora-t tudom lehívni...
A másik egy hülye kérdés, de hol a fenébe kell beállítani az Invert mouse-t?
Régen játszottam már, de most aktívabb leszek! -
-
tom5598
senior tag
-
Szőrös
veterán
Már látni az alakját, meg mást is. Pletyka szerint "quantum buble" a különleges képessége.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #52964 üzenetére
Nem, ez lesz az amitől nem tudsz majd Quantumba ugrani. Ez még pletyi, de a közepén az a kis világító bizbasz meg az aura körülötte is erre utal (gondolom vmi bubi szerűséget hoz létre). Ja és állítólag egyből flight ready lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
RSI Mantis:
QT jammer lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz SkyS1gn #52967 üzenetére
Írtam, QT jammer lesz. Quatum travelből ránt ki ladikot ha a Mantis által létrehozott bubin belül menne át, vagy nem tud elugrani a bubiból. A bubi átmérője még kérdéses. Aki EVE onlinet toltat annak ez ismerős.
Annyi van, hogy ha a Mantis bubizik akkor se a fegyvereit se a pajzsát nem tudja használni.[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
Ez a kemény, nem a sarkam.rovat
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz cskamacska #52971 üzenetére
Nem azért, hogy kukacoskodjak, de nincs benne minden EULA-ban, hogy minden vásárlás csak használati jogra vonatkozik, nem képez tulajdont, így át nem ruházható? Sőt, elvileg az üres account se ruházható át senki másra. Az összeg ezen nem változtat.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vaakuum
addikt
válasz TESCO-Zsömle #52972 üzenetére
Engem egy ideje már foglalkoztat a kérdés, hogy létezik-e a világon bármely más terület, ahol ennyire személyhez próbálnak kötni egy vásárlást, és kimondani, hogy amiért fizetsz, azt te, és csakis te veheted igénybe? Játékokon kívül más terület nem igazán jut eszembe, ahol ez ilyen erősen jelen lenne. Ezzel végül is lemondatják a vásárlót arról, hogy a szerzett jogával utólag rendelkezzen, ami első blikkre nem feltétlenül "korrekt".
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
veterán
-
duvi
nagyúr
válasz Menthirist #52975 üzenetére
Így van. Csak példának hoztam fel az MS-t.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz vaakuum #52973 üzenetére
Az a baj, hogy az emberek nehezen szakadnak el a klasszikus fizikai vásárlástól, ebben az értelemben pedig a játékok vásárlása közelebb áll a bérléshez. Ha megnézed nem csak a játékok, vagy az azokat is magába foglaló digitális termékek, de igazából minden IP így működik. El lehet őket adni, meg lehet őket venni, de általában csak licenszelik őket. Ennek konkretizálására van az EULA, amit szinte senki se olvas el. Benne van, hogy a szerzett jogod nem örökérvényű és nem átruházható.
Hogy mondjak neked köznapi példát: Tömegközlekedésre bérlet. Az sem ruházható át, a legtöbb mindaddig érvénytelen is míg rá nem írod a személyID számát.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
VikMorroHun
senior tag
Valaki írta valamikor, hogy kezdenek fogyni az eddig türelmes támogatók is. Megnéztem a közösségi finanszírozást összesítő Google táblázatot, és úgy tűnik, nem ez a helyzet, mivel időarányosan valamivel többet fizettek idén, mint tavaly.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
duvi
nagyúr
válasz VikMorroHun #52978 üzenetére
Igen, havi bontásban itt is látszik, hogy még mindig jönnek a befizetések. Összejön az éves büdzséjük és nem lesz gond a finanszírozással. Pláne az év végi bemutató után...
-
m0h0senator
őstag
3.7 Live
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Fred23
nagyúr
válasz m0h0senator #52980 üzenetére
Be is tudsz lépni?
-
Fred23
nagyúr
válasz m0h0senator #52982 üzenetére
Perpill Internal Server Error-t látok.
-
veterán
-
m0h0senator
őstag
válasz Menthirist #52985 üzenetére
[link] Jelenleg ez van
An odyssey through the realm of consciousness.
-
mrfire
őstag
Sziasztok!
Eladom a Constellation modellemet pár gyűjtői holmival együtt (mert úgysem készül el soha a játék ). Ha valakit érdekel, írjon! -
mrfire
őstag
válasz tom5598 #52989 üzenetére
Hát, ez ilyen. Tudjuk, hogy elfogytak, és hogy nem minden sarkon árulják őket. Szeretem a gyűjteményem darabjait, akkor is, ha hajlandó vagyok megválni tőlük, ezért nem kótyavetyélem el az ilyen értékeket.
Például anno volt, aki soknak tartotta, hogy 60 ezerért vettem Last of Us szobrot, az eredeti ár duplájáért, de tavaly 150-ért váltam meg tőle.@Drenadar
Engem mindig is lehetett látni, csak nem az SC-vel kapcsolatban (Mostanában pl. Classic WoW-ot streamelek Twitchen)Igazából már több mindent eladtam a régi gyűjteményemből. Így is sokáig halogattam, hogy ezt meghirdessem, mert féltem megbánnám, de változott annyit a szemléletem, hogy most már azt gondoljam, hogy jobb helyre is csoportosítható az az érték, amit képviselnek, mint a vitrinbe
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz mrfire #52996 üzenetére
Zsömle azt nem továbbadta régebben? Vagy az másik volt?
Azt egyébként aláírom hogy a kivárás nem keletnek való, nálam is leépült egy s más. Most meg 140 dolláros Omega ajánlatokra nem köhögnek mint nyáron, hanem péemeznek. Van ez így, volt már az Omega 150 körül is, rá pár hónapra 90-ért(!) prüszköltek Redditen.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
veterán
btw most futottam bele, de a napokban csinált a Digital Foundry egy videót az SC-ről
[link]Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #52999 üzenetére
Fasza lett
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest