Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
Szőrös
veterán
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
vaakuum
addikt
[link] vége a pernek?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Szőrös
veterán
válasz bladex73 #53357 üzenetére
A gamestaros cikk tartalmához itt kinek mit köze? Nem lehet, hogy te nézel be valamit?
ps.: segítek, de. mivel vaakuum írására reagáltál, nem az enyémre. a megfejtés meg nagyon egyszerű, korai dizájn tervből tett fel képeket Shed. mittoménmiért.
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
Igazad van. Véletlenül rossz gombra nyomtam. A Carrack képekre gondoltam. Elnézést kérek, hogy felhívtam a figyelmet rá. Többet nem fog előfordulni.
-
Szőrös
veterán
-
Fred23
nagyúr
Az ITT lévő adatok a játék mindig aktuális állapotán alapulnak, vagyis naprakészek?
Szerk.: "data 3.8.2-LIVE.4640289". Asszem, akkor friss lehet, király!
Ha kijön a 3.9, felteszem megint a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Mortel
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet (lehet-e egyáltalán?) visszatérni az "alap" kiindulási helyre?
Most Hurston Dynamics-ban vagyok, de nem jutok ki...
Olyan rég játszottam, hogy azt sem tudom, hogyan jutottam, ide...Letöröltem, újrainstalláltam, de mindig itt respawnol.
Köszönöm előre is!
M
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
Szőrös
veterán
válasz Mortel #53369 üzenetére
Menj el a space stationre, kérd le a hajód és szállj fel ha nem tudod hogy jutsz oda keress egy yt videót erről, sztem van dögivel úgy biztos odatalálsz. Vagy nyomj egy resetet (hivatalos oldalon account részén de erre nem pazarolnám). De a játékot hiába telepíted újra az nem változtat a spawn ponton.
-
Mortel
senior tag
Nagy nehezen kijutottam, elég szép a játék még mindig...
De az milyen, hogy megnézem a városon kívül a naplementét, kilépek, majd újra a cellámban kezdek...
Ez mindig így volt?
Nem ott marad a karakterem, ahol hagytam?[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=8ZOzVcP2NqM
-
wollnerd
aktív tag
válasz Mortel #53372 üzenetére
Szia! (Üdv itt is. )
Igen, bárhol kilépsz a játékból, mindig a legutóbbi (Pontosabban ez úgy van, ha Elindultál Lorville-ből mondjuk Arccorp-ra és le is száltál akkor az ottani pihenőhelyhez kötve menti el a játékod automatikusan, de a ha nem szállsz le akkor még az előző számít) pihenőhelyről indulsz. (Nem cella. Érkezik börtön a játékba, na ott lesznek cellák. )
Ezek szerint Lorville-ben vagy jelenleg, ami Hurston bolygó városa. (Kedvenc városom. )
Azon a pihenőhelyen a lift lépcső (felfelé) után van. Lemésza földszintre, jobbra van a épület kijárata, látsz egy kilátást az Teasa Spaceport-ra, ott balra mész, látsz egy nagy bejáratot négyzetes lépcsővel, na az a metró és a Spaceport Line-on felszállva a vonatra jutsz el az űrállomásra, kb. 1 perc alatt. Ott majd kiszállva 2-3 ellenőrzőpontokon keresztül eljutsz a hajólekérő terminálhoz.
Érdemes a táblákat figyelni, miközben mész, mutatják merre menj.."Hogyan lehet (lehet-e egyáltalán?) visszatérni az "alap" kiindulási helyre?"
Az a Port Olisar a Crusader gázbolygó körül. (Amennyiben 3.7(?) előtt kezdtél játszani)
Felszállsz a hajóddal és PO-ra állítod be a QT célpontot. Leszállsz, kész.[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
titán
Ha játszani szeretnék, mindenképpen szükségem van olyan csomagra, ami tartalmazza a "digital download" változatot? Vagy ha veszek egy hajót, már játszhatok?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Szőrös
veterán
válasz schawo #53376 üzenetére
Mindenképpen kell csomagot venni mert az tartalmazza a játékot, a ladikok azok csak ladikot tartalmaznak, semmit mást. Ja és ha veszel akkor Aurorát, jelenleg az picit jobban használható mint a Mustang.
Ja ha még nem regeltél akkor megtisztelnél ha az aláírásban lévő ref kódomat használnád.[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz WhiteHawk24 #53383 üzenetére
Végülis a statok nézegetése után Titan lett a kezdő.
Azt nem értem, hogy mi értelme ennek a kurva sok hajónak, ha ennyire nagy különbségek vannak az egy árkategóriás hajók között?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
PhilBrick
őstag
válasz schawo #53384 üzenetére
A masodik mondatot sajnos nem tudom ertelmezni. Ha nagy kulonbsegek vannak hasonlo arban az rossz dolog?
Valaszthatsz olyat, ami egy dologban nagyon jo, vagy olyat ami mindenben egy kicsit. Esetleg gyujtsd ossze mindet!
A sok hajo egyebkent azert kell, hogy minel tobb lehetoseged legyen tamogatni a fejlesztest es CR nyugdijalapjat! -
Szőrös
veterán
válasz WhiteHawk24 #53386 üzenetére
Nem is értem miért mondod ezt.
-
válasz WhiteHawk24 #53386 üzenetére
Ne is mond, csak egy 315p volt az álmom jópár éve, azták valahogy mégis egy Reclaimer van a garázsban. De ebben az évben semmit nem költöttem....még....
De zavar az hogy van egy lti-s p72 is de nem tudom mi legyen belőle, kell majd valami kicsi ami majd reclamerben elfér ha bolygót kell látogatni ne kelljen ezzel a döggel leszállni meg eléget egy komplett starfarernyi üzemanyagot. P72 meg túl modern és szép ehhez. -
wicken
tag
sziasztok.
elkezdtem a játékot néhány napja egy alap Aurora MR starter pack-al.
szállítós küldetéseket próbálok csinálni, egy sikerült, másik kettőnél vagy a felvenni szükséges doboznál nem lehet dokkolni, vagy ahova le kell adni. kihalt sérült állomás, de dokk lehetőség se egyéb. feltételezem bug, nincs kész, stb.
a hajó 3 hónapig van biztosítva. ha ezalatt felrobban, kapok másikat. utána mi lesz?
van a hangáramban egy freelancer is. ezt miért kaptam?
állomásról kidokkolni mindig kell kérni engedélyt?
ha ilyen és hasonló alap kérdésekre van valami összefoglaló, elolvasom, de nem találtam. -
wicken
tag
válasz Szőrös #53391 üzenetére
Áhh... köszi.
akkor ne örüljek sokáig neki
kezdő videód természetesen láttam.
még egy gyors kérdés...
a csomagszállítós küldetések között felvettem már párat, de sajnos nem tudok leszállni itt sem, csak 700km-re egy állomáson.
lehet, hogy a bolygón kellene mennem valami eszközzel, ami nincs?
a közelében sem tudok leszállni, hiába próbálom megközelíteni.
szóval vannak felvehető küldetések, amiket nem lehet megcsinálni, vagy én vagyok ilyen rettenet béna? nálam a csomag és a bolygón vagyok. nyilván most, hogy ki kellett lépnem kezdhetem elölről. -
Szőrös
veterán
válasz wicken #53392 üzenetére
A legtöbb helyhez oda lehet ugrani ha mégsem akkor a bolygóknál vannak OM (orbital marker) pontok, oda kell ugrani onnét meg a legközelebbi helyre ahonnét oda tudsz menni , vagy szimplán csutka gázzal odarepülsz.
-
wicken
tag
ezt csináltam, de a korábbi küldetésekből kiindulva próbáltam a lehető legközelebb leszállni. ez nem sikerült.
aztán később a városban mászkálva látom, hogy van metro és szépen el tudok utazni arra a helyre, amit megjelölt leadási helynek.lenne gyorsan két kérdésem is.
egyik a hajó biztosítás.
amíg ez él, addig visszakapom az eldurrantott hajót (talán némi ellenszolgáltatásért). ha lejár a biztosítás, akkor nem kapom vissza, vehetek másikat? a biztosítás feltételezem meghosszabbítható, újraköthető. ezt hol tudom megtenni?másik kérdésem a mentés.
ha jól tudom ágyba fekvéssel mentek. a kabinomat nem találom, ahol ébredek.
hajómon van ágy. ez is megfelel mentési helynek?
kicsit zavaró, hogy félbehagyott küldetés elveszik ha kilépek. (tudom, alpha)[ Szerkesztve ]
-
wicken
tag
-
Szőrös
veterán
válasz wicken #53398 üzenetére
Az ágyas logout nem mentés, egyszerűen csak ott fogsz legközelebb spawnolni. Ha ladik ágyából logolsz ki pl yela roid övében akkor a következő belépésnél ott leszel.
Biztosítással még nem kell foglalkozni nincs iplementálva, jelenleg mindig visszakapod a ladkot bármi történik is.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest