Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
addikt
Szia!
"Van bármi teendőm az RSI oldalon lévő csatlakozáson kívül?"
Részünkről semmi egyéb jelenleg, "helyedre vagy rakva".
A játék részéről érdemes az RSI honlapot vizslatni, ha nagyon sok időd van, akkor ledarálhatod a WH részeket, de ha tömören akarsz a játékban is használható információkhoz jutni, akkor én az eddig megjelent Jump Point-okat ajánlom (JP-ként szoktunk rájuk hivatkozni a topikban és ha itt rákeresel meg is találod az összesnek a linkjét.)
Nem kötelező, de ha akarod kitöltheted a "táblázatot", hogy tudjuk mit hoztál a konyhára. (Előbb-utóbb az ORG honlapon [ahol csatlakoztál] is elérhető lesz ez az infó, de egyelőre nem aktiválták még ezt a funkcionalitást.)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
PhilBrick
őstag
Még nézzük.
És ebből annyi a biztos infó, hogy április 14 előtt nem lesz. -
Diopapa
addikt
PBR Scythe
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
PhilBrick
őstag
Az április 14-től és a mikiegeres félkesztyűtől eltekintve ez egy kifejezetten jó rész volt szerintem.
Általában áttekerni szoktam részeket, ma visszatekertem nemegyszer. A rendes stúdió plussz pirospont.Ja és már én sem nyerhetem a fogadást...
[ Szerkesztve ]
-
CSiPet2
tag
Majdnem leestem a székből a wh végén lévő cliptől, valakinek elgurul a gyógyszere...
Amúgy akkor a héten jön hangár update és az utána következő akkor lesz, amikor végeztek minden pdr-es melóval, vagyis tippre pax körül lesz az is. -
KO2
aktív tag
20x meghalgattam de nem tudok mást hallani.. "a hangar patch coming out ... before this week"
Ami nyilván nem lehetséges, de ráált az agyam és nemtudok mást hallani.Szóval akkor ezen a héten hangar update ? jó lenne.
-
Malibutomi
nagyúr
Kicsit vegyesek az érzéseim ezzel a PBR-el kapcsolatban.
Nyílván beszarás jól néz ki, és leesett az állam, de megéri-e a sok melót?
Csak akkor fogjuk látni, ha direkt nézegetjük a hajókat a hangárban, repülés közben nem, szóval nem tudom megéri-e. -
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #4863 üzenetére
"immersion".
a varázsszó. meglátjuk.
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #4865 üzenetére
Ha valóban sikerül azt elérni amit a teáskannán prezentált a srác...nos akkor nem kérdés hogy megéri e.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
addikt
válasz Malibutomi #4863 üzenetére
elvileg a fejlesztést is gyorsítja, mert innentől nem adnak majd meg mindenféle fénytörési mutatókat a felületeknek, hanem, csak beállítják, hogy fekete teflon, vagy fényes acél és a "gép megoldja".
ha jól értettem meg a PBR lényegét.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
.LnB
titán
Elég sokáig fogjuk még nézegetni a Hangar Modulban a hajóinkat
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
CSiPet2
tag
Mellesleg nem tudom észrevettétek-e de wingman elejtett egy olyat, hogy pdr-t húznak minden asset-re (és majd azután lesz hangar update). Szerintem itt nem csak a hajókra gondolt, hanem tényleg mindenre. Ha csak a hangárban gondolkodunk, mennyire király lenne az, ha mondjuk egy idő után, ha nem tartjuk rendben a hangárt, mondjuk elkezdene rozsdásodni ott ahol valamelyik hajóból elfojt valami folyadék. Itt már csak a képzelet szab határt, de elég komoly lehetőségek vannak a pbr-ben ami az immersion mélyítését illeti.
-
.LnB
titán
válasz CSiPet2 #4870 üzenetére
És szeretnél egy kis minijátékot is a hangár modulba, felmosóvízzel és egy szivaccsal?
Amíg nem jön a DFM, addig minden nap átpucolod a hangárodat?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Revolit
senior tag
És akkor tényleg lehetne nagyobb hajóra takarítószemélyzetet (a.k.a partfis-igazgatót) felvenni
Sőt, ha nem takarítasz fel egy olajkifolyást, és a karaktered rohanva megy át rajta, van x% esély, hogy elesik, beveri a fejét, és 1 napra kiütöd magad, vagy akár kritikus esetben meg is hal, és kezdheted a játékot az utódoddal.
Még hogy DayZ meg Rust... ugyan már, SC sokkal komolyabb túlélő játék lesz
[ Szerkesztve ]
-
addikt
csak tömören tudok írni, bocsi:
1, pBr (Physically based rendering)
2, többször elmondták, hogy vagy ezzel csinálnak mindent, vagy nem működik jól. tehát mindenen ez lesz.
3, a rozsdásodás, koszosodás nem következik a PBR-ból, teljesen független tőle (persze az implementálása maga függ, de lehet PBR mellett is kihagyni ezt és lehet PBR nélkül is csinálni (folyamatosan) rozsdásodó felületeket)[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Vajon milyen íze van a sárga szín hangjának?
És vajon miket fognak változtatni a hangáron?
És ha veszek egy Constellationt akkor jobb lesz, vagy továbbra is szorongva és álmatlanul várom majd a fejleményeket? -
Viper26
nagyúr
Jelenleg mennyire játszható ez most?Komolyan érdekelne, de jó lenne, ha nem csak hangárban lehetne nézelődni.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Eyesis
őstag
-
Malachi
addikt
ha valakit érdekel, a GOG-on ingyenes a Dungeon Keeper, az eredeti PC-s. még 45 percig.
-
Diopapa
addikt
válasz Viper26 #4880 üzenetére
Utána pedig a boarding modul, a planetside modul, majd az összegyúrt bétateszt, majd huss, már kis is jött a végleges 2018-ban.
-
addikt
válasz szentvik #4883 üzenetére
@(#4880) Viper26
igen, én is ezt akartam. és dollárban vegyed meg!ha már megvetted a hajót (esetleg euróban), akkor sincs probléma, visszatudod váltani holnap és a különbözet kifizetésével megveheted a jót.
-
-
Viper26
nagyúr
Van hivatalos info a dogfight modul megjelenéséről, vagy arról, hogy mikortól lehet tesztelni?
Amennyire látom mindenhol március / április környékét emlegetik.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Diopapa
addikt
válasz Viper26 #4892 üzenetére
A modulokat párhuzamosan fejlesztik. Csúszás biztos lesz, de pl a planetside modult nem érinti a DF csúszása, a grafikusok rajzolgatják/modellezik a landing zone-okat.
-
Viper26
nagyúr
válasz Diopapa #4893 üzenetére
Ez jó hír azért.
Freelancert imádtam anno, és nagyon várom, hogy minél hamarabb tesztelhessük a hajókat..már most eléggé egyedi hangulata van ennek az egésznek, (pl. mennyire jó lesz többen vezetni egy adott hajót) szóval megéri az árát az biztos.
Egyébként bolygókra hogyan lehet majd lemenni?Nem lenne rossz simán a légkörön átrepülni.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Viper26
nagyúr
válasz Malibutomi #4895 üzenetére
Alakul a dolog akkor.
Egyébként a hajók üzemanyagszintjére / karbantartására is figyelni kell majd?iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest