Új hozzászólás Aktív témák

  • EFRM

    tag

    amugy nem ertem, miert kene bekussoltatni azokat, akik anno pledgeltek es jogosan elvarjak, hogy a kedves keszitok megcsinaljak, amire osszegyujtottek a penzt. meg jo, hogy minden epeszu ember felhaborodik azon, ami tortenik- jackal sztem nem szeretne semmit, csak azt hogy amire pledgelt, az megvalosuljon. ehelyett mi van? semmi. egy roncs tech-demo es folyamatos hazudozas/inkompetencia CR reszerol. jelzem, a nemsokara jon a 2.6 es meg iden dec19 elott 3.0 akkokra hazugsag volt, vagy inkabb nevezzuk scam-taktikanak, mint a szel. az idei teljesitmenyuk egy nagy nulla.
    az s42bol egy vertical slicet nem tudnak mutatni - mert nincs - es a 3.0-t nem tudjak kiadni - mert termeszetesen ez sincs. a bemutatott star marine a jelenleg futo fps-ek kozott b-kategoria sok joindulattal.

    a project nagyjabol halott.

    kurvara zavaro, hogy az itt levo tagok tobbsege leszarja, hogy a nagy sc-bol gyakorlatilag nem lesz semmi, cska azt nem fogjak fel, hogy akinek negativ velemenye van, az is egy szuper jatekot szeretett volna es pont azert merges, mert ennyire kisiklott az egesz.

    amugy most jol porognek a refundok, ajanlom mindenkinek

Új hozzászólás Aktív témák