Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz KubanitoS #43812 üzenetére

    Egyrészt túloz, másrészt nincsenek negatív tapasztalatok. Semmilyen tapasztalat nincsen, mert játék sincsen. Fejlesztés van, amit lehet anyagilag támogatni és fejlesztői verziók, melyeket ki lehet próbálni és visszajelzésekkel segíteni a fejlesztést.

    Abból a szempontból igaz az 1%, hogy az ígért 100 bolygóból 1-et se tudsz bejárni, ugyanakkor a 100 bolygó meg minden egyéb csak része a játéknak. Egy játék fejlesztési idejének a zömét az alapozás teszi ki. A motor. Nagy kiadók ezért ölnek dollár százmilliókat a motorok fejlesztésébe, hogy ezt az időt a későbbiekben megspórolják 1-1 cím készítésénél, és ne a motort kelljen a cím alá fejleszteni, hanem fordítva. Teszik mindezt úgy, hogy előre tudják mekkora költségvetésből mit akarnak csinálni. SC-nél a legnagyobb gondot a bizonytalan, folyton változó költségvetés és célok jelentették. Sok dolgot részben vagy egészében ki kellett vágni az ablakon menet közben és újra kellett csinálni. Voltak, amiket többször is. Az egész fejlesztőkörnyezetet maguknak kellett az addig példa nélküli igényekhez fejleszteniük, jó pár "lehetetlen"-t elérve a cél érdekében. 4 évnyi fejlesztés után most értek el oda, hogy maga a fejlesztőkörnyezet közel kész, lehet ráállni a tartalomkészítésre, az univerzum feltöltésére.

    Jelenleg a netcode miatt fut szarul mindenkinek, de hogy mennyire nem lehet semmit csinálni, arra elég bizonyíték a rengeteg YT videó.

    Félre ne érts, nem állítom, hogy ez most egy könnyen élvezhető, jól futtatható valami, mert nem az. Nem is akar az lenni. Még nem. De úton vannak. Sokunk szerint a projekt már túl van azon a ponton, ahol kételkedni lehet az elkészültében, mert már annyi pénz és technológia van benne, hogy innen "már csak idő kérdése" az egész. Ha el is kezdene bedőlni, kapkodnának utána a kiadók, hogy felsegítsék, mert még kész sincs a játék, máris több, mint 1,5 milliós támogatóbázisa van, akik fejenként átlagosan közel 100$-t invesztáltak bele.

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák