Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Menthirist #12124 üzenetére

    Tiszta sor.

    Én pl a StarTrek gondolás design-ját sem értettem ,hogy ha azok mozgatják a hajót, hogyhogy nem szakadnak le, míg utána nem jártam, hogy maguk a gondolák nem fejtenek ki hajtóerőt a hajóra. Létrehoznak egy szubtérbubékot, ami előtt és mögött eltérő irányba görbítik a teret és ez a pozitív illetve negatív görbület hajtja előre magát a buborékot a benne foglalt hajóval, gázokkal és csillagközi porral együtt. A sorozatban mutatott elsuhanó csillagok pedig a meghajlott tér okozta optikai illúzió.

    Az impulzus-hajtóművek viszont, amik közvetlenül a hajóra fejtenek ki hajtóerőt, egytől egyig bele vannak integrálva a hajók struktúrájába. Rendszerint a csészealj-szerű egységek hátuljába.

    torz on borz: Igazából az abszolút minimum az lenne, hogy legalább az űrben legyen normálisan használható csomaggal vagy anélkül, de a mai "űrhajók" legfeljebb arra alkalmasak, hogy felvigyenek/lehozzanak pár embert, meg némi rakományt és kész.

    A hajtóművek alapjául szolgáló technológiákat meg már csiszolják. Nem találom a videót, amit én láttam, de próbálkozok még a kereséssel...

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák