Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Loki S01

    Most olvastam vissza a kommenteket. És meglepődtem, hogy mennyi a negatív vélemény. Nem is értem.. Na de itt az én véleményem.

    Ez már döfi! Nem is volt talán ilyen, hogy engem lázba hozott volna egy Marvel (MCU) "darab". Ez viszont most megtette. Azt aláírom, hogy ha mint sorozatot, egybe tekintem, úgy döcögött néha. Elég baj is ha egy hat részes sorozat néhol leül. Ez viszont leült, néhol ásítoztam. A csaj Loki (Sophia Di Martino) elég gyenge alakítást nyújtott ráadásul. Lelógott kicsit a képernyőről. Szinte semmilyen érzelme, döntése nem jött át a "vásznon". Az is látszik, hogy a pénz a sorozat első részére, és a végére ment el, közben azért voltak gáz díszletek (vagyis CGI környezetek). Az se túl pozitív, hogy (main) Loki karaktere is kicsit vergődik a semmi, meg a valami között az utolsó részig. Jó, közben kicsit szerelmes lesz, de úgy a pálfordulása annyira nem jól lett tálalva. Ráadásul csíny az semmi sincs a tetteiben. Komoly lett, talán nyálas is, ahogy valaki írta. De legalább Tom Hiddleston játéka rendben volt. Nem az ő sara, hogy így lett megírva.

    Egy szó, mint száz, nekem az utolsó rész vitte el a hátán a sorozatot! Giannis Antetokounmpo mint Kang?!! ;] Szenzációs! Jonathan Majors nagyon hasonlított rá. :) Na de tényleg, Majors alakítása, maga a karakter, szerintem teli találat. Bevallom, kicsit letettem a hajam attól, amit annál az íróasztalnál lenyomott. És jó a sztori, jó a felvezetés. Sokkal jobb gonosznak tartom most, mint Thanos-t. Persze ezt még elcseszhetik az MCU filmekben, de jelenleg, alig várom, hogy megmutassa a valódi énjét.

    MCU-ról kicsit: Őszintén nem látom, hogy ebből a fázisból mi lesz majd, Csung-csing film, Ethernals... Ezeket nem tudom hova tenni. Lehet nem is csak ez az egy fő gonosz lesz ebben a fázisban. Ettől függetlenül, ez a "multiuniverzumosdi" ez érdekel. Ebből lehetne durva dolgokat kihozni. Ha ez jól sül el a végére, akkor simán túlszárnyalhatja a Thanos sztorit.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák