Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bő 1 hét múlva pedig Doom Patrol
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
És Foundation első két része jövő pénteken.
⭐ Stella
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Generation.
-
dellfanboy
őstag
válasz grizlisandor #57774 üzenetére
solyomszem eme sorozata [link] jobban varos mint a dc-s
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
CharlieDrop
veterán
válasz dellfanboy #57806 üzenetére
Azért egy DC-s Sólyomszemet megnéznék, na
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Maxxy10
addikt
válasz RetepNyaraB #57808 üzenetére
Az összes megjelent Apple sorozat magyar felirattal érkezett.
-
grizlisandor
veterán
válasz dellfanboy #57806 üzenetére
Jónak néz ki, meg Yellowstone rendezők kezei munkája a sorozat.
-
negyven2
veterán
válasz RetepNyaraB #57810 üzenetére
Az Apple TV+-tartalmak megtekintésének módjai
Röviden natív app nincs Windows-ra, Androidra, de elég sok okos TV-re érhető el az alkalmazás. Pluszban PS4/5 és Xbox One/Series konzolokra is van.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bobalazs
nagyúr
válasz grizlisandor #57811 üzenetére
Hát ebbe bele fogok nézni én is.
-
nitro16
senior tag
Billions 5 évad 8-9 rész hozza a szokásos színvonalat. Bőven volt történés benne és úgy érzem baromi jó részek fognak következni. Paul Giamatti-n meg csak pislogtam amikor megláttam.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
veterán
Elkezdtem nézni a Billions S05E08-at, és basszus lehidaltam
Chuck-tól hogy néz ki. Sokkal de sokkal jobban állt neki az a "pár" plusz kg. Mindenesetre nagyon jó hogy végre jött a folytatás, hozta a sorozat az eddigi színvonalát. iPhone 13 Pro Max
-
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a The Outpost.
-
la_cc
addikt
Az új Netflix dokut Schumacher-ről néztétek?
Nekem boomer F1 rajongóként nagyon tetszett, tele volt érzelemmel az egész, bár a végén kicsit elnagyoltnak éreztem, kb semmi nem hangzott el a Mercis visszatéréssel kapcsolatban, az előtte lévő motors próbálkozásokról és balesetről. ~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
válasz Atomantiii #57825 üzenetére
Csak? Nem azt írtam, hogy csak, hanem, hogy azon olyan szinten átsiklottak, mintha meg sem történt volna, pedig nagyon érdekes lehetett volna hallgatni valamit erről az időszakról is. Volt egy elég komoly esése is motorral, arról konkrétan 1 db fotó volt benne. [ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
HOl lehetne megnézni a Keeping up with Kardashian-t?
Fogalmamsincs a pontos címéről, azt se tudom hogy valóban adták e magyar szinkronnal.
Párom szerint igen, a TLC.
De egyetlen egy helyen sem találom sehol.
Esetleg valaki tudja hogy lehetne megtalálni?Press "F" to pay respects.
-
Laraxior
titán
[link] You S03 trailer
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bagyulajuve
addikt
nem tudom hova tenni az új Ted Lasso epizódot, teljesen más mint ami eddig volt, elég nagy "trip" volt
Resistencia eterna
-
negyven2
veterán
Szeptember 24 | Apple TV+
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Laraxior
titán
Huhh, egybe kidobták a Sex Education S03-at?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
grizlisandor
veterán
What if... S01E06
Ez most sajnos gyenge volt.
Ted Lasso S02E09
Bakker ez is milyen rész volt már!
kedvenc játékosom volt. Eddig is szúrtam ki focis személyiségket, de ez most jól esett.Thierry Henry
Már csak 3 rész van hátra az évadból!See S02E04
Átlagos rész volt,vihar előtti csend érzéssel. Valahogy éreztem, hogy donornak kell a húga fia. Boszorkányvadászok se gépek, megvannak a démonjaik nekik is. -
drachoHUN
senior tag
Jaj ez a Titans... 3x03... Akarom én ezt folytatni? Annyira gagyi rész volt, hogy a végkifejlet sem mentette meg számomra...
Forza JUVE!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
Mare of Easttown
Nagyon bejött ez a sorozat!
10/10Eseeg hasonlót tud valaki ajanlani?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
fant0mi
őstag
válasz jonnyjoker01 #57762 üzenetére
Lucifer S06
Hat, oszinten nagyon nem ilyet vartam. Neha nagyon hianyzott a Hallmark Channel logo a sarokbol.Szentimentalis, szirupos tinidrama jelleget oltott tobb resz is. Lezarasnak lezaras volt, valoban, 10 reszen keresztul keszitettek elo, mondjuk lgbt meg blm az kellett bele piszkosul, foleg ugy, hogy semmit de semmit nem adott hozza a sorozathoz, mint valami kotelezo elem, beleraktuk, letudtuk.
Lehetett volna mashogy is, foleg, ha megnezzuk, hogy milyen badass sorozatnak indult az egesz, akkor latszik, hogy szerintem a nezok tobbsege nem ilyen zarasra szamitott. En sem.
Kicsit csalodtam, es ha errefele ment volna az egesz ha folytatodik tovabb, igy jobban orulok, hogy ok kaszaltak el, nem pedig en.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest