Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz Aventador91 #57294 üzenetére
A Mindhunter nekem is hiányzik, nagyon. De szerintem el kell engedni, hiába nincs hivatalosan kaszálva. Gondolom a színészek más projektenek dolgoznak, ha újra össze is hozzák őket az még minimum évek kérdése lenne.
Más: Taboo sincs hivatalosan kaszálva, sőt Tom Hardy és a produkciós cége évek óta "ígérgeti", hogy jön a folytatás, erről lehet tudni valamit?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Maxxy10
addikt
Sweet Tooth 2. évad berendelve.
-
Laraxior
titán
Húez a Jack Ryan bazi jo volt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
gyuromoj
veterán
Hawkeye - november 24
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Maxxy10
addikt
Snowpiercer 4. évad berendelve.
Real Husbands of Hollywood 6. évad berendelve. Azaz feltámasztva a sorozat. -
bobalazs
nagyúr
A 95ös Waterworld / Vizivilág Kevin Costner féle film folytatását tervezik sorozat formájában. A szereplők 20 évvel későbbi életét mutatná be.
[link][ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz V.Stryker #57312 üzenetére
Most lattam, hogy van masodik evad, úgyhogy nekem az meg hatravan.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
basaharc502
aktív tag
A netflixre is jön egy ufo-s doku sorozat...illetve már jönnie kellett volna kedden, de azóta is a coming next week-ben van.
Igazából már olyan szinten lerágott csont a téma, hogy akár doku akár nem, már nem tudnak mit kitalálni, ami kicsit is felkeltené az érdeklődést. A nagy klasszikus x-akták óta nem is született olyan sori, ami 1-2 évadnál többet élt volna...egyedül a Project Blue Book volt, ami tetszett. Az ősi idegenekkel meg olyan szintre degradálták a témát, hogy szerintem mindenki röhögőgörcsöt kap a földönkívüliek témától. Hihetetlen, hogy az is megélt vagy 15 évadot...vagy talán még mindig tart.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz basaharc502 #57315 üzenetére
Az a baj az egésszel, hogy bármennyi dokut megnézel a témában, nem leszel vele előrébb. Senkinek nincs semmi konkrétabb infója, csak spekulálás mind.
-
-
rétisün
veterán
"Hihetetlen, hogy az is megélt vagy 15 évadot...vagy talán még mindig tart."
tart bizony...... múltkor kiváncsiból belenéztem egy epizódba,
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Maxxy10
addikt
Love, Victor 3. évad berendelve.
The War Next-Door 2. évad berendelve. -
basaharc502
aktív tag
válasz V.Stryker #57316 üzenetére
Persze, hiszen az egész téma nem véletlenül az 1940-es évektől indult be, a hidegháború kezdetével, amikor mindkét szuperhatalom mindent megtett azért, hogy ténylegsen jobb fegyvereket gyártson illetve elhitesse a másikkal, hogy jobb fegyvereket tud gyártani - mégha ez egyáltalán nem is volt így.
A földönkívüliek felé terelni a sztorit pedig zsenális húzás volt, ami a mai napig beakadt sok-sok embernél, illetve sokak profitáltak belőle. De ha a tényeket nézzük, akkor soha senki sem tudott semmi konkrétummal, vagy tényleges bizonyítékkal szolgálni, hogy vármi is igaz lenne a meséből, amire az évek alatt rakódott annyi minden, hogy tényleg csak nevetni lehet már az egészen.
Arról nem is beszélve, hogy a világűr hozzánk közelebb eső részeiben nincs nyoma inteligens életnek - ami egyébként ugyan olyan megdöbbentő, mintha lenne - de az állítólagos földönkívüliek is humanoid külsővel és belsővel rendelkezenk = az egész az emberi agy szüleménye csupán.Szerk.: Ezért a hozzászólásomért tuti elvisznek és úgy járok mint Cartman a SP 1. évad 1. részében
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz basaharc502 #57319 üzenetére
"ami egyébként ugyan olyan megdöbbentő, mintha lenne"
Szerintem annyira azért nem megdöbbentő ha csak ésszel - tudományos szemszögből persze - végignézzük hogyan jutottunk el idáig, a mostani ismereteinkkel és mennyi milliárd év kellett mindenhez.
Üdv. Johnny
-
pècsimunkás
addikt
Én például tök bírom az Ősi idegeneket
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
basaharc502
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #57320 üzenetére
Biológiai szempontból valóban kevésbé megdöbbentő, hiszen az élet és azon belül is az inteligens élet ki tudja1: hány a hanyadikon esséllyel tud kialakulni.
Engem inkább az döbbent le, hogy az eddig ismert világűr sok-sok milliárdnyi bolygójából tényleg csak mi lennénk az egyetlenek?sky11 - Elinte én is bírtam, aztán ott is beütött a sorozatok nagy átka - folytatni kellett, mert tetszett a népnek, csak éppen már értelmes, elgondolkodtató alapanyag nem volt, ezért elkezdték telepakolni olyan baromságokkal, hogy az már színvonaltalan bohóckodás.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a Hache.
-
pècsimunkás
addikt
válasz basaharc502 #57322 üzenetére
Abban igazad van, hogy eleinte jobb volt. Otthon voltam 2 hetet, tízen x. évad volt a tévében, megnéztem pár részt, de a régiek valóban jobbak voltak.
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
grizlisandor
veterán
Star Wars - The Bad Batch S01E14
Ha a klónkiképzők jobban teszik a dolgukat, akkor a lázadónak esélyük se lett volna a rohamosztagosokkal szemben. Gregor jó arc, Hunter-ral mi lesz most. -
laracroft
aktív tag
válasz grizlisandor #57325 üzenetére
Végre igazi konfliktus helyzet van amit már annyira vártunk 😁 [ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
El kezdtem nézni nemrégen a 24- et.
Egyszer már neki álltam pár éve,akkor nem tetszett. Adtam neki még egy esélyt, mert van sok évad, sok rész, gondoltam tegyünk még egy próbát...
Most nagyon bejőtt. Beindítottam a darálót ! Hétköznap 2-5 rész, hétvégén amennyi időm van. Két hete, hétvégén egy évad megvolt ! Mondjuk tegnap csak 7 részt néztem .
Szóval tetszik! Néhol kiszámítható, lehet tudni, hogy mi fog történni, de szórakoztató, jó kis sorozat.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Laraxior
titán
Totál beteg ez a "Them" sorozat
Nagyon átadja a feelinget, néha még én is fészkelődök a székben, annyira kínos a sztori"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
janos666
nagyúr
The Vampire Diaries kárdés: Nem tudja valaki fejből, hogy melyik rész volt az, mikor Bonnie és Daemon közül az utóbbi kijutott a "másvilágról", de az előbbi bent maradt? (Ott hagytam abba, és most unalmamban már végignézném a maradékot.)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Maxxy10 #57331 üzenetére
Majdnem, S06E05. Köszi! Bár beletekerve már fogalmam sincs, hogy tényleg ezt láttam-e utoljára, vagy csak erre emlékszem (és hogy lekötne-e még valamennyire ma is a sorozat - régen is csak "anyós ülésről" néztem).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
gyuromoj
veterán
-
Maxxy10
addikt
The Chi 5. évad berendelve.
-
basaharc502
aktív tag
Slasher - 2. évad
Eddig ez a sorozat nekem kimaradt. A 2. évaddal kezdtem, mert az elsőhöz nincs magyar felirat netflixen, de mivel antológia sorozatról van szó, így mindegy volt melyik évadot nézem.
Ahogy a neve is mutatja gyilkolászós, 18+-os sorozatról van szó, de a jobbik fajtából, ahol nem igazán tudod ki gyilkol.
A 2. évad története kifejezetten jól fel van építve, több szálon és idősíkon fut a történet, ami ügyesen adagolja a puzzle darabkákat az utolsó részig.
Egy dolog zavart a sorozat nézése közben, mégpedig az, hogy én végig úgy érzetem sokkal jobban működött volna ha a részek 25 percesek. Sok volt azért az üresjárat, a drámázás és ezeket bőven lehetett volna rövidebbre szorítani ezzel feszesebb lett volna az egész és szórnám rá a 10 pontokat.
Egyébként én már sokkal jobban élvezem a rövidebb, 25-30 perc/rész sorikat. Nem is értem, hogy sok sorozat esetében minek erőltetik a 45 perces epizódokat - amikor streamingre jönnek, lényegtelen, hogy reklámokkal együtt kiadjon egy 60 perces műsorsávot - amikor nincs annyi mondanivaló, a sztoriba meg pláne nincs x*45 percnyi kraft. Ez pl. a Flash-nél jött elő először - amikor még néztem - valamikor a 3-4 évad környékén, 23*45 perces részt vévginézni úgy, hogy kb jó ha 10 részre elég anyag volt az évadban, na az volt az igazi mazohizmus.
Természetesen ahol minden részben van mit mondani és még érdekes is, ott nincs gond a hosszabb játékidővel, de egyre többször futok bele olyan soriba, ami sokkal élvezetesebb lett volna, ha a 45 helyett 20 percben foglalják össze a mondanivalót. Nem utolsó sorban így olcsóbb is lenne a sorozat nem?[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Első kép a Gyűrűk ura sorozatból, aminek a premierje 2022. szeptember 2.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Loki
Legjobb jóindulattal is max 6 pont.. Szvsz nagyon gyenge lett. Az eredeti Lokit játszó színészben látszott, hogy sokkal több van. Wandàt még nem kezdtem el Falcon-t valahol már kaszáltam így a következő Hawkeye sorozatban sem látok sok reményt. -
Farkassacred
őstag
válasz Maxxy10 #57342 üzenetére
Sajnos ez a maximum, amit kihozhatnak egy marvel sorozatból.. olyan ez, mint a villanykörte elmélete, egyszerűen nem lehet jobb egy adott ponttól.. Ilyen ez a szakma, javaslat: adjuk meg magunkat csakis a hangulatnak és akkor már kapunk is egy egész jó Lokit.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
S e t h
nagyúr
válasz Maxxy10 #57342 üzenetére
Érdekes ez.
Lezárult egy korszak a Marvelnél, ami az Infinity Warban csúcsosodott ki és most jönne egy új felvezetés, de olyan mintha már nem én lennék a célközönség, nem fog meg, moziba sem ülnék, új amerika és marvel kapitány meh, de kérdés, hogy a fiatalabb generációt meg tudják-e célozni vele, tudnak-e akkora bankot robbantani, mint korábban?
Lesz egy új 10 éves ciklus, aminek a végén megint tátani fogjuk a szánkat?
Ez a mostani marvel sorozatos dömping engem sem fog meg, a Lokit is csak Hiddleston miatt néztem.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
G.Zs.
senior tag
The 100
Irok majd egy posztot azoknak a sorozatoknak a listajaval amiket az elso resz megnezese utan elkaszaltam - mondvan hogy nem nagyon mozgat - aztan evekkel kesobb, amikor ujra elovettem, rajottem hogy ez nagy hiba volt. Ez is egy ilyen sorozat volt.Par hete Budapestrol Londonba visszafele jovet gondolkoztam hogy mit fogok kezdeni magammal 10 napig karantenban. Hat megoldodott. Voltak ejszakak amikor szinte semmit nem aludtam annyira addiktiv ez a sorozat. Berantott rendesen es el sem engedett amig vegig nem neztem az egeszet. Nalam 9/10.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
nubreed
veterán
Nekem az 5. évad NAGYON nem tetszett (O szenvedését nem kicsit túl tolták), az nekem nagyon sok volt, ott fel is adtam. De itt bíztattak a topicban, hogy bírjam ki, a 6. -tól már jobb lesz. Tényleg jobb lett, a befejező évad egészen jó volt, de nálam max olyan 7/10 úgy összeségében.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
spiky03
veterán
Mi épp most nézzük az asszonnyal.
Esténként 2 részt általában.
Tegnap végeztünk a 2.evaddal.
Vannak benne hülyeségek de amúgy nem olyan rossz sorozat.
Ő is darálná le a részeket, de ugye csak a napi 2 fér bele 2 gyerek mellett.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Maxxy10
addikt
válasz S e t h #57344 üzenetére
..." mintha már nem én lennék a célközönség"...
Igen valahogy én is azt éreztem. Falconból is azok a színészek maradtak meg akik az elmúlt 10 évben nem tudtak sokat mutatni és mostmár csak ilyen erőlködés az egész. Hiddleston mint színész sokkal magasabban van mint Loki karaktere. Amiből csináltak egy ilyennyàl karaktert. Jó vagyok/rossz vagyok van barátom nincs barátom stb
Itt lehetett érezni, hogy ez már nem az amit eddig kaptunk ez valószínűleg soha nem is lesz már. Sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest