Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Lost újrázás egy évad után:

    Nem fogok irkálni mindig nyugi. De egészen elképesztő, hogy mennyire rákaptam/rákaptunk megint. :D Azt hittem, hogy nyűg lesz, hogy másodjára már nem fog érdekelni. És basszus mi van? Alig tudom abbahagyni a nézését. :)
    Nem véletlen, hogy ez "A sorozat". Igazából, ebben a 2014-es cikkben, le van írva minden: [link]

    Én egy kicsit belegondoltam, hogy milyen hülyén változott volna, ha ez a sorozat mondjuk tavaly indult volna. És nem, nem a covid miatt, de milyen karakterek lennének most benne? Shanon mint insta celeb? Charlei mint youtuber? Kate lett volna Jack helyett a főnök (bár érdekes, hogy így tervezték már akkor is). Azonos nemű párok? Szuper az egész úgy, ahogy van. Szerencsére a technikai fejlődése nem észlelhető az évek alatt. Nem tűnik öregnek az egész. Rgy-egy régebbi mobiltelefon feltűnő, és kb ennyi.

    S02E10-nél tartunk. Már most volt egy csomó minden, amire annyira nem emlékeztem. Amikor megláttam újra Mr.Echo-t, megörültem. Teljesen kiment a fejemből ő is. És Michelle Rodrigez is. Bár utóbbiért nem kár, a hideg kiráz tőle. :)
    És az a tudat, hogy ez még mindig csak a kezdet, az marha jó! Főleg, hogy tényleg nem vágom, hogy mi jön. Nem is értem, hogy miért esett ki ennyi minden nekem. Bár akkoriban mindent néztem, nagyon sorozatjunkie voltam.
    Borzasztó belegondolni, hogy 17 éve kezdődött ez a sorozat. Úr isten, mi minden történt már csak velem is ez idő alatt!?

    Örülök, hogy szóba elegyedtünk Bed Pritt-tel a minap, a sorozattal kapcsolatban. Jó, hogy újrakezdtem.

    (Kellene venni egy Dharma-s pólót, vagy bögrét, vagy valamit. :D)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák