Hirdetés
- Assetto Corsa Competizione
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz #48613632 #44900 üzenetére
Mindegyiket egyszerre daráltam le (persze pár hét alatt) és izgalmas volt mindegyik. A Szökésben elképesztő fordulatok, helyszínváltások voltak. A 24-ben pedig instant akció és az első 6 évad qva jó lett, a 7-8 a helyszínváltás miatt egy hangyányival rosszabb és a 9-ikben - fél évad kb. - az országváltás sem volt valami erős.
-
vond
MODERÁTOR
válasz -secret- #44903 üzenetére
+1 (vagy inkább +1000) a Fringe-re. Nagyon patent kis sorozat volt. Sajnáltam, hogy vége lett.
Nem tudom, spoiler-e (szerintem nem igazán), de belinkelem. Ez minden idők egyik legkirályabb filmes jelenete. Kirázott a hideg századszorra is.
A SupNat-ot is elnézném még évtizedekig, de sajnos jövőre vége lesz.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Arcképgyáros
Trónok harca S08E03
Tágult szemekkel néztem végig félig bekakilva mert számomra a sorozat legizgibb része volt
de, A vörös asszonyt nem teljesen értettem a végén. Vártam, hogy legalább a hullákat felgyújtja a csatamezőn, nem csak kisétál leveszi a nyakéket aztán meghal... számomra teljesen értelmetlen volt így. Havas Jon mit csinált konkrétan az egész részben? Jó-jó csatázott, de amikor leesett a sárkányról és hátba akarta szúrni az Éjkirályt, de az észrevette és felélesztette a halottakat azután csak a sárkánnyal fogócskázott. A másik. Persze ez a Trónok harca minden úgy alakul ahogy nem számítunk rá, de könyörgöm. 7 (HÉT!) évadon keresztül az volt a téma, hogy "jönnek, sokan vannak" és egy részben lerendezik az egészet és halott a fő gonosz. [ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Nekiálltunk a Wentworth-nek, de technikai gondom akadt konkrétan a 3. évaddal ...kéne hozzá felirat. Nem tud valaki segíteni valamilyen megoldással? Mert feliratom van, de sajna nagyon nem passzol a sorozathoz, amit sajnos az időzítés sem old meg...
-
HellGreg
őstag
Igen, ha még mindig a könyvet követné a sorozat, tuti meghalt volna pár nagykutya, de mivel teljesen átalakult a sorozat "HR-politikája", azért tényleg sejthető volt (számomra), hogy semmilyen főszereplőt nem fognak kinyírni (és olyan kurvára tipikusan amerikai kereskedelmicsatorna-sorozat arculatot öltött, hogy az már néhol fájdalmas, de nagyon. Amikor valakinek már a nyakán a kés, mindig akad valaki aki pont odaér az utolsó pillanatban). De várjuk ki a végét, mindenki arra számított hogy ebben a részben majd jó sokan meghalnak, nem így történt. Nehogy a következő részben Dani sétarepülés közben lezúgjon a sárkányról és szétplaccsanjon a földön, vagy a törpe szájába robbanjon az elektromos cigi, na akkor azt mondanám hogy ez igen
Az meg hogy a 7 évadon keresztül rettegett másokat egy rész alatt elintézték, szerintem mindenkit sokkolt, mert most senki nem tudja elképzelni, mi tud történni 3 részen keresztül, ami akár csak a nyomába is léphet ennek a résznek. Én se. Tényleg félek hogy unalmas lesz. Nem létezik hogy az utolsó rész ennél is odabaszósabb legyen.[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Janaboy #44921 üzenetére
Meg már nem volt nála a spéci fegyvere. Amúgy a végén, mikor ő gyilkolta le az Éj királyt, akkor úgy meglepett, mint semmi más. De jó volt így is. Amúgy szidjuk,hogy már kiszámítható volt az egész, de be kell vallani, hogy a lelkünknek kicsit jót tett. Én pl azóta voltam már kiakadva, hogy a családot kinyírták a vacsorán. -
-
trialboj
őstag
Trónok harca s8E02, aki eljutott eddig az évadig, annak nincs spoiler.
Sansa miért örül annyira a Greyjoy srácnak mikor az megérkezik deresbe? Én már nem emlékszem hogy ők hogy váltak, el és mi indokolja hogy ennyire melegen fogadja, mikor mindenkivel úgy viselkedik mint egy idegen.
Köszi
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
vittgen
senior tag
Tavaly volt egy sorozat, amiben egy srác átlátszó pirulát vett be és attól felpörgött az agya....
Talán az FBI-nak dolgozott?!
Nem tudjátok a címét?? -
HellGreg
őstag
A templomosokat nézi valaki? Miért van végig az a benyomásom, hogy alacsony költségvetésű, gagyi? Lehet hogy nem a Got-tal párhuzamosan kellene nézni?
-
HellGreg
őstag
válasz grizlisandor #44932 üzenetére
Valahogy az az érzésem hogy a második évadra sokkal kevesebb pénz jutott mint az elsőre. A pillars of the earth jobban tetszett
-
törölt tag
Folytatódik az IT Crowd? Ezt a részt nem láttam, vagyis nem emlékszem rá, de HD-nak tűnik. Majd ránézek a Channel 4 műsorára, mert hatalmas ez a sori.
-
trialboj
őstag
válasz #48613632 #44934 üzenetére
NEM, legalább is ebből kiindulva biztos hogy nem, ez egy régi rész, talán pont utolsó évad. Szerintem meg ne folytassák, a vége felé kritikán alulian primitív volt, meg sem közelítette az első évadot.
(#44931) OPiiPO
Aki még nem jutott el a 8. évadig, nem tudom mit olvasgat itt össze vissza tessék leülni és bepótolni. Én 1 résszel vagyok elmaradva általában, és már így is tele van spoilerrel a fb feedem. De ok, legközelebb elrejtem.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
grizlisandor
veterán
válasz HellGreg #44933 üzenetére
Az a baj, hogy már szinte elvárjuk a mozifilmes költségvetést meg cgi-t egy sorozatban, mivel elkaptattak minket. Persze, természetes, hogy ezek után mindegyikbe várjuk, pedig nem feltétlen kell mozifilmes szinten csapatni az ipart egy sorozatban, kell egy jó story, megfelelő történetvezetéssel, meg jó színészek, jól megírt karakterekkel, hogy hétről hétre visszacsábítson a sorozat.
-
Cs1csó
félisten
válasz grizlisandor #44937 üzenetére
Erre az alacsony költségvetésre de mégis igényes történetre a Counterpart - Képmás c. sorozat jó példa.
-
Cs1csó
félisten
válasz RetepNyaraB #44939 üzenetére
Lassan indul de az első évad közepére beindul. Nem egy 24 az biztos.
-
-
Cs1csó
félisten
válasz RetepNyaraB #44941 üzenetére
Piszok jó kikapcsolódás pörgös, persze nem kell mindent elhinni de ez nem is arról szól. Vagy amikor valakit úgy kínoz meg, hogy kezdésnek lábon lövi.
-
KROK640
nagyúr
mostanság kifogytam sorozatokból, ezért gondoltam kérek ajánlást. Igyekszem némi segítséget is adni, hogy az ízlésem milyen irányvonalban van :
Ami nagyon TOP volt (többször is megnéztem esetleg) :
Kemény zsaruk, Drót, Dexter, Trónok harca, Mentalista, CastleAmit mostanában láttam, és tetszett/tetszik (ezek között akad amit esetleg újranézek majd) :
Alvilág, Fargo (leginkább csak az első évad), Mi kis falunk, drága örökségünk, Suits, Eureka, How i met your mother, Boardwalk empire, The man in the high castle, True Detective (most kezdtem a harmadik évadot).Ami nem tetszett, de végül végigmentem rajta :
Banshee, Breaking Bad, Szökés (első és hármas évad tetszett de túl volt nyújtva az egész), Blacklist (valahogy már ez is túl lett nyújtva)Kasza volt :
House of cards (unalmasnak találtam egy idő után), Vikingek (négy évadot néztem meg, céltalan erőszak, miközben a történet alig haladt), Gomorra (valahogy besokalltam tőle, kb ugyanaz mint a vikingek)Igazából ez tudom, eléggé vegyes vágott, és leginkább több kategóriába is keresek új sorozatot :
1. Castle/Mentalista vonalra (nagyjából epizódikus, de laza összefüggésű, könnyedebb, nyomozós téma)
2. Valami komolyabb, mélyebb cucc (mint pl a Kemény zsaruk, Drót, Dexter, Trónok harca, Alvilág, The man in the high castle)
3. esetleg valami napi darálósat (Mi kis falunk, drága örökségünk, How i met your mother kategória)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Amur
addikt
válasz KROK640 #44947 üzenetére
könnyed nyomózosnak ott a Lucifer ha még nem volt meg. Amúgy is aktuális mert jön a 4. évad nemsokára.
Kicsit mélyebbnek ott a Narcos, vagy a Peaky Blinders(Birmingham bandái)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest