Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Agents of Shield S06E04
Érdekes volt, de nekem a Fitz-es vonal jobban bejön. Nem tudom a 13 rész mire lesz elég, de eddig az volt a jó, hogy tudott építkezni a sorozat, most viszont úgy érzem, hogy még mindig nem tudtunk meg semmit, csak halvány infó morzsákat és már a 4. rész ment le.
-
Zizmand
aktív tag
-
bobalazs
nagyúr
válasz #54715584 #45750 üzenetére
Swamp Thing én erre leszek kiváncsi.
-
Sonja
nagyúr
Megnéztem egyhuzamban a 10 db Dark részt. Egész jó volt, végülis tetszett! Így várhatom a második évadot.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
mayday00
őstag
Swamp Thing ( Mocsárlény) . Ha valaki megnézte az első részt megírhatná, hogy milyen lett..Tetszett e neki vagy sem.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
addikt
Deadwood: The movie
Első felvonás, kerülöm a spoilert, ezek csak hirtelen gyomorból jövő gondolatok.
Ez a Deadwood 1 óra 50 perces lezárás OK volt, voltak hibái sajnos, de összességében nem csalódás (pláne így friss GoT-os élmények után) érezni hogy nagyon bekellett mindent (is) süríteni és emiatt lett egy nagyon erős színházi jellege, nem viccelek; 3 napot dolgoz fel a lezáró film, 1. nap reunite + main character halál, 2. nap temetés, mexican standoff + shootout (ez viszont 10/10-es), 3. nap lagzi és lincselés, majd a nap végén (lagzi után) halálos ágy jelenet egy másik main characternek és bumm vége.
Mintha kapnál egy X alacsony költségvetést mellé X pár napot az egészre és valaki azt mondaná jó kis magyar vállalkozó módjára: "oldd meg öreg, és qrva jó legyen!"
10/7, lett egy 'minden egy négyzetméteren játszódik vándorcirkusz' hangulata, és a történelmi hűséget kidobták az ablakon, ugyanis bizonyos embernek menekülés közben kellett volna a vonat alá esnie, ahogy a való életben történt, itt viszont gondolom a karaktert nem akarták képernyőn ilyen méltatlan halállal kivonni a forgalomból. Na majd ha megbékélek, írok konkrétabbat és kitérek arra is, hogy hogy oldották meg a forgatáson is biztosan kínos Jeffrey Jonest a filmben, aki Merrick-et játsza (nesze neked metoo...)
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
bobalazs
nagyúr
válasz mayday00 #45758 üzenetére
Felénél tartok, eddig nem valami érdekes. Olyan mint Quasimodo hátúszásba.
Tsa-bika
Deadwood: The movieHasználhatnál spoiler tagot a 3 napos dolog részletezéshez. Nekem félig-meddig lezáratlannak tűnt a sztori, kb hasonlóra számítottam, gondoltam nem fogják több órás anyagot belesűriteni egy másfélkét órás produkcióba.Cy kivételével mindenki megjelent, ha jól láttam. (ő sajnos azóta elhunyt)
A lezárással olyan lett egy kicsit mintha Al lett volna a sztori mesélője; ahogy meghalt vége is lett a történetnek [ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bobalazs #45762 üzenetére
Lejárt a szerk idő, amúgy GoT hype-ban is a technikai leírást így tolták a népek, ha ez már spoiler, akkor mea culpa, nem annak szántam. Neveket szándékosan nem említek.
Lezáratlannak kicsit én is azért érzem, mert korábban azért a város 'fejlődése' nyomon követhető volt, ebben pedig elmaradt annak a bemutatása, hogy kivel mi történt, és a város milyen sorsra jutott. Azzal is megbékéltem volna, ha a való életből szedett fekete-fehér képpel feliratosan leírják a történetüket: Seth Bullock, Al Swearangen, Martha Jane Canary a.k.a Calamity Jane, Samuel Fields a.k.a. The Nigger General*, Tom Nuttal... *Tényleg így hívták, élő ember volt, nem kérek bant: [link] [ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megvolt a Marvel's Cloak & Dagger évadzárója is. Nekem továbbra is tetszik a sorozat, kicsit különlegeset kaptam szerencsére, nem a szokásos szuperhősös témát. Csak így tovább.
Live-Die-Respawn
-
Maxxy10
addikt
Good Omens s01e01
Igazából fogalmam sincs mi volt ez.. vagy mi akart lenni vagy,hogy jó e. Inkább őrültségnek mondanám.
-
Mik76
senior tag
True Detective S02
Csatlakozom azokhoz akik szerint indokolatlanul lett lehuzva a masodik szezon. Oke, az elso meg mindig jobban bejon, de ha az nalam egy 10/10 akkor eddig ez is egy jo 8/10. Mondjuk meg csak az elso ot reszt neztem meg de nehezen tudom elkepzelni, hogy annyira eltoljak a veget, hogy mar csak 4-5 pontot erjen, vagy annal is kevesebbet.
Orulok neki hogy elegge mas a felallas mint az elsoben. Kar lett volna egy masolatot csinalni, es ujra azt eladni a nezoknek.
Izgalmas...http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
törölt tag
Doom Patrol kérdésem van. Most járok a 10. résznél, ahol
Mit hagytam ki?Niles az 1910-es évek közepén él. Volt egy decreator / recreator rész, utána mi történt vele? [ Szerkesztve ]
-
-
Sonja
nagyúr
Megnéztem az Altered Carbon Pilot részét, és WOW! Ez nagyon megfogott. Holnap meg is nézem a többit. Remélem az is hasonlóan jó és izgalmas lesz.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Humbucker
senior tag
Breaking Bad pótlására mit ajánlanátok?Better Call Saul-on kívűl?
-
-
Humbucker
senior tag
Banshee-ra gondoltam még, de ránézek amiket írtatok, köszi
The Wire.... tényleg, ez jó lesz, emlékszem régen a Duna Tv-én nyomatták, gondolom ilyen jó kis nyomozós lehet a nevéből ítélve.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mik76
senior tag
-
vond
MODERÁTOR
A Csernobilt nézi valaki szinkronosan? Milyen? Gondoltam, ha alapértelmezetten úgysem oroszul/ukránul beszélnek, akkor meg lehetne próbálni magyarul is. De ha fura, és/vagy nagyon rossz minőségű, akkor inkább hagyom.
(#45782) Mik76:
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Cs1csó
félisten
-
-
brownus
veterán
elstartolt a bad blood 2. évada, 2 rész megnéztem tagnap, klassz
kíváncsi leszek declon bosszújára :d -
törölt tag
-
Nagy tévedés ez, hogy attól lesz élethűbb valami, hogy milyen nyelven beszélnek. Tehát hogy az orosz jobb, az angol meg magyar nem. Ez egyáltalán nem igaz. Jó (szinkron)színészi játék is kell. Ezt csak az eredeti tudja. A szinkronok filléres költségből szalagon készülnek, azaz nincs idő sok újrapróbára, s végképp nincs ott a rendező "hitelesíteni". Ráadásul már az is eléggé illúzióromboló, hogy a szájmozgás nem stimmel. Mindig az eredeti nyelv a legjobb. Egyetlen kivétel az, amikor már eleve szar a film (Kémek krémje, Flintstones, stb).
Szóval ha valaki realisztikusan akarja nézni, akkor tojja le a nyelvet, nem az a lényeg, hanem a film maga.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
a Chernobyl 5 vagy 6 részes lesz?6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest