Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    Deadwood: The movie

    Első felvonás, kerülöm a spoilert, ezek csak hirtelen gyomorból jövő gondolatok.

    Ez a Deadwood 1 óra 50 perces lezárás OK volt, voltak hibái sajnos, de összességében nem csalódás (pláne így friss GoT-os élmények után) érezni hogy nagyon bekellett mindent (is) süríteni és emiatt lett egy nagyon erős színházi jellege, nem viccelek; 3 napot dolgoz fel a lezáró film, 1. nap reunite + main character halál, 2. nap temetés, mexican standoff + shootout (ez viszont 10/10-es), 3. nap lagzi és lincselés, majd a nap végén (lagzi után) halálos ágy jelenet egy másik main characternek és bumm vége.

    Mintha kapnál egy X alacsony költségvetést mellé X pár napot az egészre és valaki azt mondaná jó kis magyar vállalkozó módjára: "oldd meg öreg, és qrva jó legyen!"

    10/7, lett egy 'minden egy négyzetméteren játszódik vándorcirkusz' hangulata, és a történelmi hűséget kidobták az ablakon, ugyanis bizonyos embernek menekülés közben kellett volna a vonat alá esnie, ahogy a való életben történt, itt viszont gondolom a karaktert nem akarták képernyőn ilyen méltatlan halállal kivonni a forgalomból. Na majd ha megbékélek, írok konkrétabbat és kitérek arra is, hogy hogy oldották meg a forgatáson is biztosan kínos Jeffrey Jonest a filmben, aki Merrick-et játsza (nesze neked metoo...)

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák