Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz gabo91 #43452 üzenetére

    Szia,

    Nagyon hálás vagyok főleg az idődért, és a rendkívül részletes leírásért is persze.

    Majd mindegyikre azt írtad hogy türelem kell hozzá, meg egyben nézős, nekem viszont pont hogy izgalmas kell és napi max 1 részt néznék, szóval a Homeland az egyetlen ami ennek talán megfelel abba bele is nézek nemsoká.
    Illetve a wire is megérdemelne még pár részt, mikor ajánlották tudom hogy nagyon dicsérték, csak kell legyen benne valami, de lehet tényleg eljárt felette az idő, és a modern sorozatokkal nem tud versenyezni.

    Az oldalt nem rég találtam, és remekül működik, sorozat és film kategóriában próbáltam eddig. Mindenkinek ajánlom, böngésző alapértelmezett könyvjelzői közé :)

    Leginkább olyasmi sorozatot keresnék mint a Following első évada volt, már rég láttam, de utoljára akkor jöttem izgalomba egy sorozattól. Talán idén még a GoT hoz egy kis libabőrt. (jelenleg a ragyogást olvasom, még csak féltávnál tartok, de már volt libabőr rendesen)

    ---

    Hannibal- al mi a helyzet? kb 5 részt néztem belőle, és szinte elült a háttér szál, olyan szintet hoz mint az NCIS, minden részben van 1 aprócska ügy amit természetesen megoldanak, és mindenki boldog... Ez mikor fog átváltani kiszámíthatatlanba? Dexter sorozat után ajánlották, legalább 2 éve halogatom ennyi időbe telt 5 részt megnézni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák