Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Kint van a The Last Kingdom 3. évada. Érdemes nézni, főleg Vikings rajongóknak.
-
Fitzgerald
veterán
Narcos: Mexico Season 1 7/10
Végére értem. Nem változott sokat a véleményem a végére igazából.
A korábbi Narcos évadokból , de összességében véve ez egy jóval lassabb, kevésbé szórakoztató évad volt, mint az előző három.ismert arcok cameo-ja jópofa dolog volt
Persze ez egy eredettörténet, szóval így érdemes nézni.
A mexikói drogháborúban csak 2006 után kezdtek iszonyatosan eldurvulni a dolgok, miután Calderón elnök úgy döntött, felszámolja a kartelleket és a drogkereskedelmet az országban (ami gyakorlatilag lehetetlen, kőből vizet fakasztani valószínűleg könnyebb).
Innen még nagyon messze vagyunk. Lesz még itt valószínűleg El Chapo-sztori, valószínűleg Amado Carrillo Fuentes is. Aztán jön majd a drogháború a mai formájában a rengeteg kisebb-nagyobb, egyre brutálisabb kartellel.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
A Silicon Valley 6. évadjának forgatására csak nyáron fog sor kerülni, ami egyben azt is jelenti, hogy jó eséllyel csak 2020-ban lesz az S6 premierje – mindez a showrunner, Alec Berg elfoglaltságával magyarázták, ugyanis ő a Barry-t is viszi. (A sajtó egyébként pedzegeti, hogy jó eséllyel ez lehet az utolsó évad, és abból, hogy ilyen sokat csúsznak, én is erre következtetnék, hiszen mire meglesz a premier, a színészeknek rég lejár a szerződése. Persze az HBO bármikor bekérheti premier előtt is az esetleges 7. évadot.)
sorozatjunkie.huPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz petipetya #42794 üzenetére
Nekem Tom Felton karaktere szúrt szemet azonnal. Hú basszus, de ismerős .. de ismerős. Megvan! Draco Malfoy a HP seriesből!
bobalazs
Nem nagyon tudtam még vele haladni sajnos, elég elfoglalt vagyok. Másfél résznél járok, mert tegnap éjjel is sikerült bealudnom rajta. De eddig kiváló.[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz Fitzgerald #42802 üzenetére
Tehát majd season 3-nál érdemes elkezdeni. OK!
-
Ventur@
senior tag
Salvation kaszát kapott, így nem lesz 3 évad. Nem tudjuk meg a Sámson eredetét .
Bánat vinné el a CBS-t is .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
trialboj
őstag
Tudnátok valami igazán jóféle izgalmas, és vagy pörgős sorozatot ajánlani? Itt egy lista a legfontosabbakról amiket megnéztem, minnél több a piros a cimkében, annál többre tartom a sorozatot.
kösz
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Mik76
senior tag
válasz Fitzgerald #42802 üzenetére
Hmmm... Azt hittem a S03 az El Chapo sztori lett. Ezek szerint tevedtem.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
Léolo
csendes tag
Better Call Saul s04 csalódás volt nekem. Meglepődtem, hogy ennyire kevés izgalom, fordulat, humor fért bele, egy szóval nagyon lapos volt. Annyi volt benne, amennyit egy epizóba illene tenni. A dráma az előző évad végével elszállt. Unprofessional, hogy a jimmis és a maffia szálak nem is érnek össze, csak úgy egymás mellett futnak (mert azt hagyjuk, hogy Jimmy
, az semmi.) Nektek más volt az élményetek? Amúgy hogy Kimösszefut Mike-kal egy kávézóban , az alapvetően tetszene, de nem hoztak ki belőle szinte semmit.elkezdi bepiszkolni a kezét -
brownus
veterán
ha már főzés, ez nálam most a top, imádom!!!!!!
salt fat acid heat -
pweaver
csendes tag
A Szökés Dannemorából-t nézi valaki? HBO GO-n kezdték adni, leírás alapján jónak tűnik.
-
petipetya
nagyúr
válasz pweaver #42819 üzenetére
A színészek jól bejáratott nagykutyák, a karakterek kellően gonosznak és manipulatívnak tűnnek, remek kritikákat kapott, és nem lesz elhúzva több évadon keresztül. Az 1. részben
elég mélyen kifejtették a karaktereket és a börtön belső dolgait, megalapozva ezzel a későbbi szökésnek. A havas tájnak, a kisvárosi vidéki létnek és az elgondolkodtató cselekményeknek köszönhetően van egy kis fargo-s beütése is. Részemről ajánlott.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
hemaka
nagyúr
A mostani Criminal Minds is elegge szenvedos szamomra. Jo, eddig sem vetett szet az izgalom, de eddig messze a legpocsekabb evad eddig. Csodalkoznek, ha lenne kovetkezo evad.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz bobalazs #42801 üzenetére
Még csak az 1. részt láttam az évadból, de sűrű volt mint a kiontott vér. A történet vezetése még mindig remek, a zseniális karakterek mögötti érzések és mondavilág páratlan, főleg Skade, akitől engem is kirázott a hideg, pozitív és negatív értelemben egyaránt. A csata pedig gyönyörű volt, imádom az egyként lélegző pajzsfalat. Olyan hangulata van ennek a sorozatnak, amely már hiányzott a rétestésztaként elnyújtott Vikings-ből.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
Hát ez a Flash
hat akkora egy vicc.. És érted aCaitlin Faterjanak csodálatos találkozása megtalalasa csávó 20 évig beosztotta a kajat meg a vizet!!! Janaboy
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #42833 üzenetére
Hát itt lesz ahogy látom.
Állítólag az a nyálka amibe fetreng a srác az nem más mint... [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Janaboy
Topikgazda
A soriban szereplők sose néznek sorikat?
Mindig belesatalnak ugyanabba a csapdaba, hülyeségbe
Janaboy
-
Ventur@
senior tag
Origin S01E04-ig
Ez a 4. epizód volt eddig a legkomolyabb. Legalábbis számomra nagyon erős volt.
Eddig ugye megismertünk 4 életutat (Shaun, Lana, Rey és most Henri) és mindegyik erős volt, de nálam ez Henri-é volt eddig a legütősebb (egy genetikus doktor, aki a kormány - hogy melyik, ez nem tiszta - megkeresésére, létrehoz egy egyén specifikus vírust, amivel ölni lehet. Konktrétan egy diktátor megölésében segítkezik, "nemes" céllal.). Tudom, hogy egyben adták le a részeket, de remélem a hacker néger csajról kiderül valami, mert érzem, hogy vaj van a füle mögött . No, meg ugye majd láthatjuk Logan-t (Tom Felton) hogy miért is került az Origin-re. Jó a sorozat, tetszik. Kifejezetten tetszik. Kellően komor, van benne izgalom is. A sci-fi meg csak körítés hozzá .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
nagyúr
Legszívesebben bingelném annyira jó(még csak 2 részt néztem a 3. évadból), csak kevés az idő, ott van még a Man in the High Castle új évada, meg bele akarok nézni a The Haunting of House Hill-be is. Plusz még vagy 20 másik sorozat....
I'm Uthred. Son of Uthred. Destiny is all. (hejjjjjaaaaaa aaaaaááááejjjaaa)
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
grizlisandor
veterán
Annyira hiányzott a téma, hogy 2 nap alatt végignéztem; jó sorozat én csak ajánlani tudom!
Szegény Uthred, mennyi mindent kellett átélnie; tudom, hogy ő a főszereplő, de ennyi kínt átélni... Skadával a kapcsolatuknak pedig drukkoltam, megérdemelné lassan Ulthred, hogy kilépjen az árnyékból. Még 10 évad és eljutunk Bebbanburg-ba. -
petipetya
nagyúr
válasz bobalazs #42825 üzenetére
Valóban, viking volt a falóban - a stáblistát megnézve van pár magyar név, illetve a neten a winchesteri csarnoknak a Korda Stúdiót, némely helyszínnek pedig a Buda környéki tájakat jelölték meg.
A 3. évad hozta az első szintjét, lényegében mindegyik epizódban volt egy csatajelenet, amely a magasztos célok mellett szinte mindenki számára személyes volt, főleg Skade miatt, aki ezáltal zseniális karakter volt.
Remélem lesz újabb évada.
"nincs rá lezsóidő"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Titans
1x07
Kicsit talán
mind ha hamar szabadultak volna ki. Kory hasába valamit biztosan bele tettek (Bombát talán?) [ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
Missions is jó scifi, jól meg van csavarva a történet.
-
Nordic
Közösségépítő
-
nyogo83
senior tag
válasz bobalazs #42846 üzenetére
Nem volt rossz, hetvegen neztem vegig egyben en is.
Ket negativum volt szamomra(ami kapcsolodik is egymashoz), az egyik a viszonylag rovid epizod reszek, bar a tortenet kidolgozottsagat tekintve vegul is illett hozza.
A masik pedig a tortenet : kicsit olyan erzesem volt, mintha egy "piszkozat" lett volna a story. Szerintem kicsit faraghattak volna rajta meg.
Mindenesetre orultem neki, mert nem volt rossz es hasonlo sci-fi-bol hiany van az utobbi evekben(OK, Expanse-t es az Origins-t leszamitva). -
bobalazs
nagyúr
válasz nyogo83 #42848 üzenetére
Nekem low budgetnak tünt, de nem is ez volt a lényeg.
Szokatlan volt francia nyelvvel, felirattal nézni, tetszett hogy minden részben kiderült valami új vagy valami csavar volt a szálban. Szerintem meg külön jó volt hogy igy süritetten kaptunk mindent, legalább nem volt más szálakra vezetve a sztori. -
addikt
Narcos Season 4
Tegnap este befejeztem. Szándékosan spoiler nélkül írok, mert rohadtul nincs kedvem szerkesztgetni. Vegyes érzéseim vannak. A szokásos Narcos hangulatot eltalálták, a színészek szintén ott vannak a toppon.
Ami miatt mégis érezhető a romlás: Túl sok lett a szereplő, akit próbálnak/próbáltak kiemelni, és mégse bontják ki őket kellőképpen, valamint a cselekményben is lyukakat hagynak, amolyan, találd ki ezalatt mi történt stílusban. Az első 3 évadban mind a nyomozás, mind a kartell kiépülése alaposan ok-okazati oldalon is be volt mutatva, itt meg csak folyik a cselekmény, mint a csapvíz. A közepére nagyon leengedett az évad.
Értem én, hogy ez egy több évados balhé, de ettől lehetett volna jobb ezaz egész, és mindezek ellenére: az utolsó két rész Atyaúristen, de jó volt!! A párbeszédek, a tempó, a dráma, ebben a két részben az évad mintha megtalált volna mindent, amit azelőtt nem is keresett. Nálam nagyon lement gyomorig, és szabályosan rosszul is lettem tőle.
Az első 3 szezon nagyon magasra tette a lécet, és attól, hogy ezt most nem sikerült megugrani, a minőség még nem lett rossz. Jó-jó, de az eddigiekhez képest kevéske. Mivel nagyon magasan hagyták abba, ezért én optimistán tekintek a következő Mexikói évadra. Két év múlva újra itt^^
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- GTA V
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- - Garanciális! - ASUS GeForce RTX 3090 TUF Gaming 24GB GDDR6X 384bit
- Apple Watch Series 9, 41mm, Silver (ezüst), 2026.04.27.-ig garancia
- Baseus Simple Wireless Charger BSWC-P10 Vezetéknélküli töltő
- nVidia Geforce RTX 3060 Ti 8GB. Eladó
- GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB videokártya - Alza garancia: 2025.11.11.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest