Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz Janaboy #42949 üzenetére
Igen az kicsit WTF.
DC Magyarország FB poszt:
"Korábban már beszámoltunk róla, hogy a TITANS nemzetközi forgalmazásáért a Netflix fog felelni, mostanra pedig azt is kiderült, hogy január 11-én debütál majd náluk a sorozat. Addigra a DC Universe már leadja az első évad mind a 12 részét, így a Netflix szokásához híven hozzájuk egyben kerülhet fel a teljes etap." -
sugarforce
addikt
válasz SunMount3r #42950 üzenetére
Láttál belőle akár egy részt is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
SunMount3r
nagyúr
Szerintem engedjük el a témát, tegnap nekem "nagyon késő volt" már ... Sorry.
Meg félek, hogy ezért még a végén muszáj lesz tényleg megnézni egy részt belőle, amitől már előre borsódzik a hátam... Megnéztem a Trajlert, sokban nem változott a véleményem, kicsit talán dark-osabb mint amire számítottam és "fröcskölnek, meg törnek is benne a dolgok", de ettől még nem lesz sokkal komolyabb, továbbra is tini kategóriásnak tartom.
Nekem elég szuggesztív ellensúlyozás kell ahhoz, hogy az ilyen kosztümös, meg mutánsos szuperhős story-kat komolyan tudjam venni.
-
jonnyjoker01
veterán
Srácok most láttam, vikingek folytatódik!
Már kint van két új rész
Üdv. Johnny
-
bobalazs
nagyúr
Travelers 2. évad 7. részében mi ez a nonszensz hogy
újra meg újra megismétlik ugyanazt a szituációt és mindig meghalnak? Hogy kezdődik előlről ha egyszer megölték már őket? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bobalazs #42956 üzenetére
Én is hibának vettem, aztán kutakodtam kicsit:
This isn’t strictly true. The Director can “do-over” from the same point in time as many times as it likes, provided it has enough Traveler volunteers to send back. For instance, let’s say Traveler 5001 gets transferred into a host body in the 21st century, but ends up failing her mission. If this happens, the Director can send another Traveler (let’s call her Traveler 5002) back into the same body the previous Traveler was transferred into at the exact same point in time. This can be repeated with Travelers 5003, 5004, 5005, etc., forever, as long the Director is working and has more Travelers to send back. One caveat to this: If the Director keeps transferring Travelers into the same host body at the same point in time, the Travelers will be increasingly over-writing each other. This can harm, or even kill, the host body. As we know from all the screaming, Traveler consciousness transfers are rough, and stacking multiple transfers on top of each other can be too much for a human body to handle. Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nightflyers
4-5. rész
Utóbbi kicsit gyengébb volt nekem mint a többi, de
legalább anyukát lerendezték úgy tűnik. A 4. viszont állat volt, azzal az 1000 éves élős szondával. o.O Live-Die-Respawn
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #37743 üzenetére
Elstartolt az új évad, egészen pontosan a 3. A külpolitikai sakkjátszma keretében elég jó kis szálakat indítottak el egymással párhuzamosan. A Jód-1 fedőnevű muszlim terrorista
A moszkvai szálbanlevadászása már-már unalmas rutinmunka volt, melyet azért élveztem. Viszont Gyöngyhagymarengeteg a potenciál, és magától értetődő volt, hiszen a szíriai (vagy iraki?) akció során az orosz ügynök a halála előtt megkérte Malotru-t, hogy értesítse a családját. "belső ügyosztály"nem tűnik a legalkalmasabb személynek, félek tőle, hogy megint csődöt mond majd egy rázós szituációban... Ha mindez nem lenne elegendő, akkor a úgyhogy minden adott egy újabb remek évadhoz.is nyomozást indított egy jóseggű ügynök személyében a DGSE-nél, [ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Janaboy
Topikgazda
Supernaturalban a
mennyel mi lett?arra emlékszem h le akart szakadni, mert nem volt angyal.. De nem dereng h megoldottak volna. Janaboy
-
Janaboy
Topikgazda
Titans 1x07 azért az a CGI kőkemény volt
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Doctor Who 12. évad berendelve.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
wolfman
veterán
Annyi sok jót és ígéreteset hallottam már erről a Mr.Robot c. sorozatról, hogy csak nekiültem így sokára. nem vagyok sorozat kedvelő, a legtöbbet utálom, de itt most tényleg jókat hallottam és nekiültem.
Kár volt. Első évad ledarálva, de ez valami borzalmas. Az első két rész után elismerően csettintettem, hogy na ez az, tényleg helyben vagyunk, jó lesz ez. Aztán a sok felesleges mellékszál, mellék történés és a fő történetet félre is tették. Hát mi volt ez? Én számomra amennyire jól kezdték a harmadik résztől kezdve csak szenvedtem. nem tudom ebben mi tetszhet bárkinek is.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
trialboj
őstag
Ismeritek ezt az oldalt? [link] Beírsz valamit és ajánl neked ehhez kapcsolódó egyéb tartalmat. sorozat film könyv zene.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Gsx-rr
veterán
Narcos utan a Surviving Escobar-t erdemes nezni?
-
Janaboy
Topikgazda
Gifted 2x09
Nah azért ez a végére érdekes lett
Janaboy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nightflyers
1x06
Kicsit olyan Dead Space-esen indult, aaaztán teljesen máshova futott ki. Továbbra is tetszik a sorozat, kár hogy mindjárt vége.
Live-Die-Respawn
-
trialboj
őstag
Aranyélet S3 E07
Halljátok én itt most nem értem mi történt. Elfogyott a lóvé, és ezt ilyen low budgetbe kellett megoldani, vagy fáradtak voltak a színészek, és inkább sötétben tolták le mert akkor nem kell annyira figyelni elég ha felolvassák a szöveget?
IPS paneles monitorom van, kb 80%-a egy nagy fekete paca volt, lófszt sem láttam belőle, végig nyögték és kiabálták az egészet.
Mi volt ennek az értelme, mennyivel művészibb ez mintha lett volna valami kis fény ami azért egy harmatnyit megvilágítja az eseményeket. Olyan volt mint egy rossz hangoskönyv"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Maxxy10
addikt
válasz trialboj #42985 üzenetére
Koszi
A weboldal ajánlása alapjan elkezdtek nezni a Manifest c. sorozatot az elso ket resz utan nagyon tetszik(#42993) madgie:
En anno a tronok harcaval is igy voltam.. ha jol tudom ez a sorozat is egy konyv adaptáció ami ugyan attol az irotol szarmazik szoval adok neki meg egy eselyt[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Újranézem már sokadjára a Maffiózókat, még mindig zseniális. De hogy lehet ennyire genyó szinte az összes szereplő...Paulie a kedvenc a sok biológiai ismeretével: cipőfűző bacik és vírusok, kígyók, stb
Resistencia eterna
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #42996 üzenetére
maffiózok, west wing, ezek olyanok, hogy már láttam őket 1-2x de simán újranézős, és kellemes időtöltés
van még pár ilyen sori
-
oriic
HÁZIGAZDA
Flash-Arrow-Supergirl crossovert nézi még valaki? Simán jobb lett eddig mint a tavalyi volt.
(Arkham Asylum, Batman, Batwoman, Bane maszk, easter eggek stb.) Live-Die-Respawn
-
grizlisandor
veterán
Úgy néz ki, hogy lesz időm nézni egy kicsit a tv-t, sorozatajánlást kérnék szépen.
Örülnél valami sci-fi-nek vagy fegyveres alakulatos, esetleg viking/római/lovagkor sorozat ajánlásnak.
Jelenleg nézem:
GoT, Vikings, Agent of Shield, The 100, Netflix marvels, Narcos, Star Trek Discovery, Ray Donovan, MrRobot, The Orville, The Gifted, Marvels Runaways, Britannia, The Last Kingdom, Lost in Space, Origin, Expanse, Titans, Black Lightning, S.W.A.T., Seal Team.Belenézek:
Gotham, Amerikan Gods,Gondolkozom rajta, hogy újra nézem:
NCIS LA, SG, ST Voyager.Végignéztem:
Breaking Bad, Dr. House, Így jártam anyátokkal, Spartacus, Weeds, SWTCW, SG, BSG, Strike Back, Helix, Homeland, SOA, The Unit, Falling Skies, The Last Ship, Defiance, House of cards, The Strain, Black Sails, Banshee, Grimm, Hannibal, Last Resort, Penny Dreadful, Dracula, Trollhunters, Rome.Kaszáltam:
Dexter, Genxterkorzó, Brooklyn 99, The Silicon Valley, Arrow, Flash, Supergirl, DCs Legends of Tomorrow, True Blood, Dark Matter, The Big Bang Theory, Marvels Inhumans, The Walking Dead, iZombie, Z, mint zombi, Hawaii Five-0.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest