-
GAMEPOD.hu
God of War Sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Playstation 2 - 2005 - God of War
Megjelent minden idők egyik legjobb konzol játéka, filmszerű és brutális, Kratos hadakozását bemutató kaland.Elsősorban a történet és a játékmenet az, ami miatt feledhetetlen számomra az első és második (2007) God of War, de a kaland - akció - logika harmónia is tökéletesre sikerült. Az ógörög világ a kreativ helyszínekkel és a döbbenetesen fantasy vizualitással kiteljesedik.
Playstation 3 - 2010 - God of War III
Sokak között én is emiatt szereztem be az első PS3 gépemet. Röviden tökéletesre csiszolta az "action-adventure hack and slash" kategóriát ez a remekmű, mai szemmel is tökéletes és teljes játékélményt nyújt.A Santa Monica Studio és legújabb God of War (2018) számára készítek egy átfogó(bb) topikot. Ha építő irányba tart a fórum, idővel profin egybe gyúrom az információ morzsákat. Téma összefoglalóban megtalálhatjátok a teljes gow leírást! #1 hsz lesz a tartalomjegyzék.
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről3hsz
technológia
ost
fejlesztőkrőlKérés - kérdés esetén emailben értek el leghamarabb:
olbaidhun [kukac] gmail [pont] com[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
2hsz
történet - mythológia
örökség - gyűjtemények és újrakiadások
korábbi részekről7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
3hsz
technológia
ost
fejlesztőkről7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megkérek mindenkit, hogy a játékkal kapcsolatos spoileres témákat, kérdéseket, információkat, történeti elemeket mind mind tegye spoiler alá, ezzel nem rontjuk el mások felfedezési örömét.
Live-Die-Respawn
-
batai15
félisten
Uppolom srácok! Élő rendelve, alig várom.
-
Kvelstadt
veterán
Na megérkeztem én is. És most itt topogunk péntekig. Tisztelet a kivételnek aki inkább maradjon csendben.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt roszkor!"
-
Adam_Shepard
addikt
Hat sziasztok.
Remélem dúl a hype minden idetévedőnél!
[ Szerkesztve ]
Bearer... Seek.. Seek..Lest..
-
erahurka
nagyúr
Igaz, hogy a végén visszatér Zeusz?
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Kvelstadt
veterán
-
Gery9112
őstag
Megnyugtató, hogy grandiózus lesz a soundtrack.
Soha nem hívtam még vissza boltot az előrendelés miatt, ha első nekifutásra nem értek el de az Uncharted 4-nél és most kivételt tettem.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
dinostaRR
tag
konzolokszervizetől rendelt valaki? az előrendeleses emailen túl mar kapott valaki mast?
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Xaels
félisten
Elindult a Pre-load. Jaj de hosszú két nap lesz.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #24 üzenetére
Kérek spoiler gombot, de megjelenésig szerintem ne spoilerezzünk a topikba. Dobd át PM-ben vagy a többi csatornán.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
batai15
félisten
Aki elő rendelt a storeon, az mikor tud játszani vele?
-
Qru
MODERÁTOR
Mostantól aktív a spoiler gomb, amennyiben szükséges használjátok.
-
erahurka
nagyúr
Akkor mostantól minden hsz-t spoilerbe, nehogy itt is megsértődjön valaki egy olyan infó miatt hogy Kratos a főszereplő
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
Zsinder
aktív tag
Én azt hallottam, csak PS4-re jelenik meg Szerencsére ma telefonáltak a boltból, pénteken munka után rongyolok is be érte... még jó, hogy szombaton is melózni kell
-
Gery9112
őstag
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Gery9112
őstag
DiCaprio a visszatérő nem?
Mindegy, meg fog halni, bármi is legyen az. Amúgy ilyenkor sajnálom a grafikusokat, akik ki tudja hány nap/hét/hónap munkáját ölik bele egy-egy ellenfél kidolgozásába azért, hogy te 10 másodperc alatt sushit csinálj belőle.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
Szerintem a tény, hogy minden játékban a "Kratos" nevet használom, szerintem elég nyilvánvalóvá teszi, hogy fanja vagyok a sorozatnak
Megvettem tavaly a PS3-at, megvettem minden részt, ami megjelent a 3-ra (remastered...), most meg képes voltam eladni mindent, hogy ezt az új részt végignyomhassam
Ha a régiekkel akarok játszani, ott a PS Now, leteszteltem, tökéletesSiemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Adam_Shepard
addikt
Jött egy medium méretű patch a játékhoz. Az előző az 1,03-mas volt ez már az 1,10-es! Kb. 600 MB. Jobban nerfeltek egy pár dolgot, monanám azt, hogy finomhangolták. A trofik továbbra sem szinkronizálódnak.
-
erahurka
nagyúr
-
Gery9112
őstag
Én ezt találtam erről. Elvileg, akik 20-án kapják meg azoknak a Day 1 patch lesz lesz az 1.10 és kb. 7.4 gb.
- Showing speaker names in front of subtitles for additional context
- General economy balance and tuning
- Enemy difficulty tuning
- Various other bug fixes and improvements
ForrásPSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
Trófea lista (Truetrophies)
Lista van, de elvileg a szinkronizálás még nem működik.
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
Most néztem rá és lehet szinkronizálni a trofikat is mostmár!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DraXoN: Huananzhi X99 TF
- Formula-1
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB (MS jótállás 2023.12.20-ig) + Venom akku 2db
- XBOX ONE S 2TB Gears Of War, dobozában, 6 hónap garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 FAT 1TB CUH-1216B
- Sony PlayStation 4 - PS4 FAT 1tb, Camo kontrollerrel, dokkolóval, Gran Turismo és Tsushima-val
- Playstation 4 Slim 500GB PS4 , 6 hónap teljes és 1 év szoftver garanciával Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest