Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Lauda #42373 üzenetére

    Azért nem kéne, mert nem tudja mi a tartalma. :D Ennek alapvető dolognak kéne lennie, nem is értem miért ugrasz nekem. Az élet más területén sem csinálunk ilyet: hivatkozunk olyan dologra, aminek nem jártunk utána, nem olvastuk el azt előtte. (optimális esetben) (elég gáz hogy ezt így le kell írni, mivel 3 komment után sem esik le)
    //ez az általános része volt a témának.

    //ez meg a személyes:
    Ráadásul olyan évad kritikákba szállt bele, amihez (saját elmondása szerint) nincs is semmilyen információja: nem látta az adott évadot, nem látta a spoileres kommenteket hozzá és nem olvasta a cikket sem amit linkelt. Tehát semmit nem tud. :DDD

    //ez meg az összefoglaló része:
    Nem azzal van a baj, hogy rá akar világítani a véleménykülönbségekre, hanem hogy egy olyan általa nem olvasott cikket küldött be, ami tele van hülyeségekkel. Ha látta volna az évadot, a kommenteket és ne adj isten elolvasta volna azt a cikket is amit beküld, akkor rájött volna, hogy tele van marhasággal az és nem is írta volna be ide. Mivel ezek közül egyiket se csinálta meg és player.hu sponzor is, ezért itt a témát le is zárhatjuk.
    + ide elsődlegesen(!) saját kritikákat kéne írni, nem másét belinkelni -ami ráadásul szar is-, de ez már tényleg részletkérdés..
    (gyk: mindenki tud guglizni "kritikákat", ezért kéne itt minél több személyes véleménynek lennie)

Új hozzászólás Aktív témák