Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Preacher S01

    Kezdjük ott, hogy ezzel a témával engem a világból ki lehet kergetni. Csak és kizárólag Gilgun miatt álltam neki a sorozatnak. Úgy, hogy semmit sem tudtam róla előzetesen. Semmit.

    Így elég meglepetésként ért ez az egész. A karakterek jók, kivéve Tulip. Baromi nagy casting fail az a nő. Rettentő idegesítő, meg úgy néz ki, hogy sehogy. Ha Tulip-ot a képregénynek megfelelőre castingolják biztos jobban jártunk volna. Gilgun abszolút top kategória. Bár csak azt hozza szerintem amit a Misftis-ben. Dominic Cooper is jó.
    Összességében, se nem utálom, se nem rajongok a sorozatért. Megnéztem, nem volt rossz. De nem vagyok olyan lelkes. Beteg humorú, érdekes volt. Nem szokásom, de néha felfordult rendesen a gyomrom. Volt, hogy kaja közben néztem. Pedig állítólag a képregényből rengeteg durva dolog még így is kimaradt. Mindezek mellett pedig végig volt egy olyan érzésem, mint ha valami Tarantino filmet néznék. Mint az Alkonyaidtól Pirkadatig. Pedig ez Seth Rogen műve... nyááá (nem vagyok érte oda).

    Kicsit a történetről, és a jövőről, hogy mi várható:

    A készítők mondták, hogy Anville-ből mindenki meghalt. Reset. Tulajdonképpen a második évad ott fog kezdődni ahol a képregény. Most jön a roadmovie rész. Ilyen szempontból felvezetésnek nem volt rossz ez az évad. Csak lehet teljesen felesleges is volt. De anyagilag érthető miért így kezdték a sorozatot.

    Akit érdekel itt elolvasható az összes képregény: [link]

    Nem tudom folytatom e. Nem tudom mikor lesz a folytatás. Ha belebotlok majd lehet megnézem, de ha elkerüli a figyelmemet akkor se maradok le sokról szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák